0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια απορια. Στη β/βαθμια τοσο στη δικη μου οσο και σε διπλανη εχουν ανακοινωσει 15 οργανικα σε μια ειδικοτητα. Συμφωνα με το αρχειο που ανακοινωσε το υπουργειο, δεν δινει κανενα οργανικο κενο σε καμμια απ τις 2 β/βαθμιες. Στη διαθεση δεν υπαρχει ψυχη... που πηγαν τα οργανικα αυτα κενα?
Σωστά είχαμε ανοίξει ένα νήμα με τον
Ξερεις ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις μεταθέσεις. Δεν μπορεί να διορίσει κόσμο εκεί που θέλουν μεταθέσεις οι μόνιμοι. Τωρα στις υπόλοιπες περιοχές αν διορίσει παραπάνω, ή μάλλον πολύ παραπάνω από τα οργανικά κενά φυσικών υπάρχει ο κίνδυνος να κοπούν οι θέσεις βιολογίας, δηλαδή είτε να συνεχίσουν οι μόνιμοι φυσικοί να είναι σε θέσεις βιολογίας είτε οι καινούργιοι να πάρουν όλες τις υπόλοιπες βιολογίες. Διότι μιλάμε για μεγάλο αριθμό φυσικών για να εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος σε λίγες περιοχές. Δεν ξέρω πως θα λυθεί αυτό. για εμένα δεν έπρεπε να προσλαμβάνονται τόσοι πολλοί φυσικοί όταν δεν υπήρχαν ούτε τόσα λειτουργικά κενά Φυσικής. Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως τις διευθύνσεις που τους εξυπηρετούσαν ότι μπορεί να τους κρέμαγαν. Όμως .....
σε ποιες αναφέρεσαι και σε ποια ειδικότητα;
Αναφέρομαι στους ΠΕ82. Οι β/βαθμιες