0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα έζησα μια τρομακτική εμπειρία. Δασκάλα μάθαινε στα παιδιά κλάσματα μόνο με την γλυκιά φωνούλα της.
Αφού ρητά δεν επιτρέπεται η είσοδος τρίτων πάρα μόνο για εξαιρετικούς λόγους!
Εμάς έρχονταν κανονικά. Και δουλειές που θα μπορούσαν να γίνουν ηλεκτρονικά ο διευθυντής ζητούσε να έρθουν για να μην τους ταλαιπωρούμε λέει. κ συνάντηση μάζωξη για ενημέρωση έκανε. κ για επίδοση έρχονταν να ρωτήσουν. κ τώρα που είναι κλειστά τους έφερε για δηλώσεις ενισχυτικής....
Πράγματα δηλ. που μια χαρά θα γίνονταν μέσω τηλεδιάσκεψης, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου...
Θεωρεί ότι είναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία το ηλεκτρονικό... φυσικά είμαστε μικρό μέρος κ μόνο οι γονείς που μένουν στα χωρίς δυσκολεύονται, για τους άλλους δεν είναι τίποτα να πεταχτούν. Γιωαυτο κ γίνεται όλο αυτό. Πάντως δεν ξεσηκώθηκε κ κανεις ιδιαίτερα για να μην έρχονται γονείς. Προ καραντίνας ήμασταν στη φάση ότι για μας ήταν δύσκολα το καλοκαίρι, τώρα όλα οκ, έτσι κ αλλιώς έρχονται τα παιδιά, αν είναι θα κολλησουμε απ αυτά κλπ. Ακόμα κ για τη συγκέντρωση γονέων που μιλάμε για πάνω από 100 άτομα, δεν το βρήκε κανεις παράλογο εκτός από 3-4.
Ήθελα επίσης να ρωτήσω! Σας φτάνει ο χρόνος για το μάθημα εξ αποστάσεως; Μέχρι να μπουν στο μάθημα όλοι οι μαθητές, να πάρω παρουσίες και να εξετάσω ό,τι είχα αναθέσει φεύγει πολύς χρόνος! Αργούν και μερικά παιδιά να απαντήσουν ή δεν ακούν καλά και χάνεται πάλι χρόνος! Τι κάνετε εσείς γι' αυτό; Έχουμε και μια ύλη να βγάλουμε και αυτό με αγχώνει!
Για φέτος δεν έχω βρει διαταγή που να απαγορεύει είσοδο. αν την εχεθς δει με ενδιαφέρει προφανώς!!!Συνεδριάσεις κ εμείς κάνουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων. Κάποιοι είπαμε από πέρσι Μαιο τις κάνουμε με τηλεδιάσκεψη αλλά δεν υπήρξε προθυμία... Πολλές φορές το 40λεπτο δεν φτάνει. Όχι πάντα, αναλόγως. Σκέφτομαι ότι κ στην τάξη πχ μέχρι να ανέβουμε κ να τακτοποιηθούμε θα περνούσε χρόνος, συν κάποιες παρατηρήσεις κλπ. Είναι φορές που αυτό που έχω προγραμματίσει το έχω τελειώσει κ 5 λεπτά νωρίτερα, είναι άλλες φορές που συνειδητοποιώ ότι έχουν μείνει 10 λεπτά κ δεν έχω πει ούτε τα βασικα... Πρέπει οπωσδήποτε να ανακοινώσουν αναδιάταξη της ύλης σε όλες τις τάξεις. Όχι σήμερα, χτες. Είναι διαφορετικό να είσαι στην τάξη κ διαφορετικό να προσπαθείς να μιλήσουν έτσι όλοι έστω κ μια φορά, σε κάποια μαθήματα ο ρυθμός είναι τελείως διαφορετικός.