0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήταν ανοικτά τα κρούσματα θα ήταν 7000+. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξουν ή οχι αλλά αυτό που κάνεις είναι λογικό άλμα. Είναι σαν να σου λέω οτι οι ζώνες στο αυτοκίνητο δεν είναι χρήσιμες γιατί παρόλο που τις φοράμε σκοτώνονται 1000 άτομα. Μα αν δεν τις φορούσαμε θα σκοτώνονταν ακόμα περισσότεροι.
Καλά εννοείται ότι το 1 μόριο προϋπηρεσίας για τη φετινή χρονιά είναι ο ορισμός της κοροϊδίας. Θα πρέπει άμεσα να αντιδράσουν οι σύλλογοι Δευτεροβαθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και όλοι οι αναπληρωτες, απαιτώντας διπλή μοριοδοτηση προϋπηρεσίας για τον χρόνο που προσφέρθηκε τηλεκπαιδευση.
Ειδικά οι μαθητές των μικρών τάξεων Δημοτικών της Αθήνας, με 9 συνεχόμενες εβδομάδες τηλεκπαιδευσης, έχουν κουραστεί απίστευτα.
Αυτος που δούλεψε σε ειδικά και κεσυ τότε θέλει 10πλασια μοριοδοτηση
TimPap, η απαξίωση της τηλεκπαίδευσης προέρχεται από το ίδιο το υπουργείο και όχι από εμάς. Άφησαν όλη την χρονιά μαθητές χωρίς τεχνικά μέσα (8ωρό μάθημα με κινητό γίνεται;) και τώρα πετάνε ένα voucher. Πού είναι η επιδότηση των συνδέσεων για μαθητές; Άφησαν την εκπαίδευση των μαθητών στην ατομική ευθύνη των μαθητών και των γονιών και τώρα θες να έρθουν ως κριτές να κρίνουν αν έμαθαν καλά την ύλη με αυτόν τον τρόπο; Εκτός αν νομίζεις ότι εγώ για κάποιους λόγους προσωπικούς δεν θέλω τις εξετάσεις.
TimPap...από πιο πλανήτη είσαι;;;;;Εγώ επειδή ανήκω στην ομάδα των βαρέων και ανθυγιεινων όπως έγραψε κάποιος συνάδελφος και γνωρίζω λιγότερα ...θα σου πω όμως κάτι προσωπικό.Στην τάξη του δικού μου είναι 19 μαθητές από αυτούς 9 μαθητές δεν μπήκαν ποτέ....και δεν μπήκαν όχι γιατί ήταν γαϊδούρια αλλά γιατι τα οικονομικά των οικογενειών τους ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να αγοράσουν έστω και ένα φτηνό κινητο