0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται περίεργο παιδί του 20 να έχει τόση πτώση, αν γράφεις 20 εχεθς το υπόβαθρο να γράψεις έστω ένα 15 χωρίς διάβασμα, εκτός αν η απόκλιση στη δυσκολία μεταξύ των τετραμήνων ηταν πολύ μεγαλη. Δεν έχει σημασία βεωαθα τώρα, ο,τι έγινε έγινε, ελπίζω μόνο μην σου κάνουν γκρίνιες. Εγω δεν βάζω 20 στο πρώτο τετραμηνο κ γενικα κανεις μας δεν βάζει εκτός από γυμναστική, καλλιτεχνικά άντε κ οικιακή οικονομία. Κ δεν είμαστε κ πολύ σφιχτό σχολείο. Σε δεσμεύει το 20 κ δημιουργεί προσδοκίες. εκτός αν εχεις κάποιο παιδί τόσο ξεχωριστό.
Έχουν ενημερωθεί από εμένα τουλάχιστον ότι θα κινηθούν πτωτικά οι βαθμοί όσων επαναπαυτηκαν σε μια καλή εικόνα και πλέον καταβάλλουν ελάχιστες προσπάθειες!Ο καθείς θα αμειφθει ανάλογα!
Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Να σημειώσω με την ευκαιρία πως ελάχιστοι γονείς ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν για τα παιδιά τους στο β΄ τετράμηνο. Έτυχε και σε σας;
Καλησπέρα, θα έχει σίγουρα ξανά ερωτηθεί και προηγουμένως αλλά δεν το βρίσκω…Εκπαιδευτικός ΠΕ70 (έστω Ε τάξης) που συμπληρώνει ωράριο σε άλλη τάξη (Α ταξη) θεωρείται στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή και μπαίνει σε 10ημερη καραντίνα. Η Α τάξη με το κρούσμα μπαίνει σε τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες. Η Ε τάξη οφείλει να λειτουργήσει κανονικά αλλά δεν υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευτικοί στο σχολείο ώστε να απασχολήσουν τα παιδιά. Οφείλει ο εκπαιδευτικός της Ε τάξης να παρέχει τηλεκπαίδευση σε αυτή την περίπτωση?
Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί αφενός τα κρούσματα σήμερα έφτασαν τα 1800 και αναμένεται να ανέβουν κι άλλο ως τον Αύγουστο κι αφετέρου γιατί το εμβόλιο δεν καλύπτει τις μεταλλάξεις. Πιστεύετε θα ξανακλείσουμε φέτος; Προσωπικά δεν το πολυπιστεύω γιατί ανοίξαμε με περισσότερα κρούσματα απ'όσα είχαμε όταν κλείσαμε αλλά το θεωρώ λάθος.
Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από το εμβόλιο. Σταματείστε την παραφιλολογία. Όταν πηγαίνετε σε εξωτικές χώρες του εξωτερικού για διακοπές κάνετε υποχρεωτικά 4-5 εμβόλια για διάφορες ασθένειες. Όλοι έγιναν ξαφνικά γιατροί και μιλούν για παρενέργειες!! Πόσο καιρό θα αντέξουμε αυτή την συμφορά; Πρέπει τώρα να εμβολιαστούμε.
Ποιος είπε ότι δεν καλύπτει τις μεταλλάξεις; Στη σοβαρή νόσο κ τον θάνατο εξακολουθεί να υπάρχει 90% κ παραοανω κάλυψη με όλα τα εμβόλια. Για την απλή νόσο ξέραμε ούτως ή άλλως ότι πάντα υπάρχει μικρό ποσοστό μόλυνσης κ εμβολιασμένων. Η προστασία από τα εμβόλια δεν είναι ατομική, είναι συλλογική. Κ τα εμβόλια που εξαφάνισαν τις παιδικές ασθένειες, δεν έχουν 100% προστασία από μόλυνση. Η συλλογική ανοσία προστατεύει.