0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ένα απο τα σχολεία που πηγαίνω και μας το ίδιο κάνει ο διευθυντής. Απαιτεί και τα δύο. Οχι απλώς απαιτεί, έτειλε και ενημερωτικό στα τοπικά μέσα μαζικης ενημέρωσης που διαφημίζουν το γεγονός χωρίς να μας ρωτήσει καν. Του ζήτησα λοιπόν και γω γιατί εκνευρίστηκα, να μην πω τίποτα χειρότερο, να μου κοινοποιήσει έγγραφο του Υπουργείου όπου γραπτώς αναφέρεται η υποχρεωτικότητα και των δυο και επίσης να μου απαντήσει εγγράφως πώς προτίθεται η υπηρεσία να μου εξασφαλίσει τα μέσα που απαιτούνται για πρόσβαση στη σύγχρονη και πώς προστατεύονται τα προσωπικά μας δεδομένα τη στιγμη΄που καολύμαστε να κάνουμε μάθημα μπροστά σε τρίτους. ΄Φυσικά απάντηση δεν πήρα...Και μάλιστα ήρθε σήμερα απο το ΠΕΚΕΣ έγγραφο που λεει οτι υπάρχει δυνατότητα επιλογής.Και πριν βιαστούν κάποιοι να κάνουν σχόλια του τύπου ¨οποιος δε θέλει να ζυμώσει..." διευκρινίζω ότι αυτή μου η στάση είναι η αντίδραση απέναντι σε στάσεις αποφασίζω , διατάζω και απαιτώ προφορικά χωρίς να βασίζομαι σε κάποιο έγγραφο.
Σε σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχαμε οι ΠΕ02 με την προΙσταμένη επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης της ΠΔΕ, μας ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας, ασύγχρονη και σύγχρονη τηλεκπαίδευση ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και φυσικά ΔΕΝ υπάρχουν κυρώσεις για όποιον συνάδελφο δεν το επιθυμεί.
Υπάρχει κάποιο εργαλείο στο eclass για να βλέπουμε την κίνηση στα μαθήματα μας, ποιοι μαθητές μπαίνουν και για πόσο χρόνο;
Το ξέρω ότι προτείνονται. Το γράφει ξεκάθαρα στο έγγραφο του Υπουργείου αλλά κάποιοι διευθυντές απαιτούν ότι θέλουν. Γι'αυτό κ γω του τα ζήτησα να μου τα κάνει γραπτώς .Φυσικά απάντηση δεν πήρα και ούτε πρόκειται να πάρω...
Το καλυτερο εκανες Γεωργια. Αν υπαρξει γραπτη απαντηση σε παρακαλω να την μοιραστεις μαζι μας.
Μπορούμε να ελέγχουμε κάπως αν τα αρχεία που έχουμε ανεβάσει τα βλέπουν; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά και μου διαφεύγει.