0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες να σου κάνω πλάκα; Μετρήσουν δε μετρήσουν κάντο για τους σπουδαστές σου, έχεις υποχρέωση. Εκτός αν προτιμας να βλεπεις εκπομπες για τον Κορονοιο και μαστερσεφ. Στα πλαίσια της δουλειάς σου είναι και αυτό. Κάτι που δε λύθηκε τόσα χρόνια περιμένετε κάποιοι να λυθεί εν καιρώ πανδημίας. Από αύριο δίπλα σε Τσιόδρα και Χαρδαλιά θα περιμένουμε λοιπόν και τον
Να γράψω και τι δικιά μου εμπειρία εδώ και μία εβδομάδα χρησιμοποιώ το e-class του ΙΕΚ.Είμαι καθηγητής πληροφορικής με μεγάλη άνεση σε πλατφόρμες τέτοιου είδους.Κατάφερα να ενεργοποιήσω το 85% των μαθητών μου και να υποβάλουν μία εργασία που παράλληλα είναι και παρουσιολόγιο.Η Ενασχόληση μου με την πλατφόρμα για να στήσω το μάθημα, να περάσω τους σπουδαστές, να ανεβάσω υλικό, εργασία, μερικές ασκήσεις, να βαθμολογήσω και να σχολιάσω την κάθε εργασία ξεχωριστά ... κα ΞΕΠΕΡΑΣΕ τις 7 ώρες !!! Ωραία ... Το ερώτημα είναιΠοίος θα με πληρώσει τις 7 ώρες που ισούνται με 9 διδακτικές ? Θα απαντήσω μόνος μου θα πάρω το παράσημο του καλού Μανακα όπου ν=λ
Σταύρο επειδή είσαι και πληροφορικάριος, μην κολλάς με το e-class ανέβαζε σημειώσεις, αλλά κάνε μάθημα με κανονική πλατφόρμα για streaming όπως το webex kai to fcc, το eclass είναι για λίγα πράγματα
Το θέμα ειναι ποιος θα μας πληρώσει για αυτές τις extra ώρες
Χωρίς παρεξήγηση το πληροφορικάριος ακούγεται σαν το λεγεωνάριος προτιμότερο το πληροφορικός.Επίσης στα ΔΙΕΚ δεν ζητάνε να κάνουμε σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση άλλα ασύγχρονη αν ήταν σύγχρονη θα μας πλήρωναν (ελπίζω) και δεν θα υπήρχε πρόβλημα.