0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.esos.gr/arthra/67643/apofasi-fek-live-streaming-apo-tis-aithoyses-ton-sholeionΤην επιβολή δεν βλέπω. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός λείπει, αφού χρειάζονται λάπτοπ τόσα όσες και οι αίθουσες.
πού να δεις τι έγινε στον αποχαιρετηστηριο λόγο του στο ΥΠΑΙΘ το 2015, γιούχα!δεν θυμάμαι τι π...ρα είπε όμως, κάτι για ...προσωπικές απόψεις συν/φων.. κάτι τετοιο
Θα κανετε κάποιες ενέργειες σαν σχολείο, κάποια συνεδρίαση για το θέμα; το έχετε ξανασυζητήσει; Δεν ξέρω αν θα μας ξεφουρνίσει αύριο συνεδρίαση ο διευθυντής, είναι το χόμπι του και ψάχνει να βρει και κατάλληλο χώρο εκτός σχολείου και να συνευρισκόμαστε. Στις τηλεδιασκέψεις μέχρι τώρα δεν το συζητήσαμε καν. Έτσι κι αλλιώς, σύγχρονη από το σχολείο μας έκαναν μόνο 5 άτομα και κάποιοι δεν κατάφερναν να συνδεθούν ούτε στις συνεδριάσεις μας. έχουν γίνει ερωτήσεις από μαθητές που θα μείνουν σπίτι (κ οι οποίοι έχουν πραγματικό λόγο, όλα τα υπόλοιπα τα άτιμα ήρθαν με ενθουσιασμό, τα είχαμε παρεξηγήσει όλο το χρόνο μάλλον....), κ είχαμε εκθέσει προβληματισμούς, αυτά προ εγκυκλίου όμως. Ο σύλλογος γονέων είπε απλά μπράβο που δεν το κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω όμως, αν αυτό το δύναται σημαίνει ότι απλώς δεν το κάνεις αν δεν θες/δεν μπορείς., εμείς και να θέλαμε, ούτε δίκτυο έχουμε ούτε υπολογιστές και απ όσο ξέρω δεν έχουν επιτάξει τα κινητά μας, που κάποιοι το πιο προχωρημένο που χρησιμοποιούν εκεί είναι το viber.
Λίγοι μείναμε για απευθείας με ήχο (για εικόνα την παρουσίαση του μαθήματος).
Δεν μας έχεις πει αν είσαι σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο. Εμείς σε δημόσιο σχολείο δεν το συζητάμε καν.
Την αντίστοιχη απόφαση για την εξ αποστάσεως (σύγχρονη και ασύγχρονη) εκπαίδευση που ξεκίνησε με το κλείσιμο των σχολείων που μπορεί να τη δει κάποιος;
JURE, εκπλήσσομαι που αυτό γίνεται σε δημόσιο σχολείο, γιατί οκ, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει, αλλά έγινε σύλλογος και είπατε όποιος θέλει μπορεί; Γιατί σε μας, που με βάση τις απόψεις των γονιών, το σχολείο κρίνεται ως αξιόλογο (άλλο αν εγώ έχω την άποψή μου), είπαμε ότι κανείς δεν δέχεται. Όσο για την μη προσέλευση παιδιών, στο δικό μου σχολείο πρόσεξα ότι οι πιο σοβαροί μαθητές στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν προσήλθαν. Τι θα πει αυτό; Επίσης, αν μου επιτρέπετε, εγώ νομίζω ότι το ίδιο το υπουργείο υπονομεύει τις δράσεις μας. Όλα προαιρετικά: e-class, webex, άρα τα ακυρώνει ουσιαστικά. Τόσο κόπο έκανα και πήγε στον βρόντο...