0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.pde.gr/index.php?page=10264https://www.pde.gr/index.php?page=10266
Σε δημόσιο. Γιατί μόνο τα παιδιά των ιδιωτικών αξίζουν το κάτι παραπάνω; Δηλαδή, αν ένας συνάδελφός σας θέλει να κάνει θα του επιβάλλετε "δημοκρατικά" να μην κάνει; Το ΦΕΚ αναφέρει: "δύναται". Αν θυμάμαι καλά. Ποιος θα απαγορέψει σε ποιον τι; Όσο για τους ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς για την μη προσέλευση μαθητών, θλίβομαι ειλικρινά. Σε κάποια σχολεία όντως το δυναμικό είναι κάτω του μισού και δεν είναι λόγω φόβου, είναι λόγω απαξίωσης. Κάποιοι χαίρονται να απαξιώνεται το δημόσιο σχολείο.
ευχαριστώΤην απόφαση δεν μπορώ να βρω. Μήπως δεν υπάρχει;
Αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε ΥΑ αλλά μόνο εγκύκλιος ή ισως ουτε καν εγκύκλιος αλλα εγγραφο με οδηγιες. ολο το πραγμα ηταν στον αερα. η εξαποστασεως νομοθετήθηκε τωρα. δεν ειχε προβλεφθεί κατι ουτε στην ΠΝΠ απαγόρευσης λειτουργίας σχολειων. Γι αυτο κ η ολη συμμετοχη των μαθητων ειναι στον αερα. αληθεια πώς θα τη βαθμολογήσετε; εγω πχ εχω άριστους που δεν εκαναν τιποτα. στο τετραμηνο θα επαιρναν 19 ή 20 αν δουλεύαμε κανονικα, αλλα τωρα δεν μπορω να τους βαλω τετοιο βαθμο ειδικα το 20 για δυο μηνες μαθημα, ομως θα ηθελα να ναλω 20 σε παιδια που ηταν συνεπέστατα κ δούλεψαν πολυ. Τυπικα ομως δν καλυπτομαι. κ τα θέματα προκυπτουν για τπυς ψηλούς βαθμους συνηθως...[/quoteΓιατί δεν καλύπτεσαι συνάδελφε? Κι εγώ θα ανεβάσω αρκετά αυτούς που παρακολουθούσαν ανελλιπώς σύγχρονη και ασύγχρονη..τους υπόλοιπους θα τους αξιολογήσω με βάση τα στοιχεία που έχω: σε κάποια τμήματα είχα βάλει διαγώνισμα, τεστ, από την παρουσία τους μέχρι 10 Μαρτίου ή αν δεν έχω στοιχεία θα αφήσω τον ίδιο βαθμό..αυτούς όπως που παρακολουθούσαν θα τους επιβραβεύσω όσο μπορώ..
JURE, εκπλήσσομαι που αυτό γίνεται σε δημόσιο σχολείο, γιατί οκ, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει, αλλά έγινε σύλλογος και είπατε όποιος θέλει μπορεί; Γιατί σε μας, που με βάση τις απόψεις των γονιών, το σχολείο κρίνεται ως αξιόλογο (άλλο αν εγώ έχω την άποψή μου), είπαμε ότι κανείς δεν δέχεται. Όσο για την μη προσέλευση παιδιών, στο δικό μου σχολείο πρόσεξα ότι οι πιο σοβαροί μαθητές στην συντριπτική πλειοψηφία τους, δεν προσήλθαν. Τι θα πει αυτό; Επίσης, αν μου επιτρέπετε, εγώ νομίζω ότι το ίδιο το υπουργείο υπονομεύει τις δράσεις μας. Όλα προαιρετικά: e-class, webex, άρα τα ακυρώνει ουσιαστικά. Τόσο κόπο έκανα και πήγε στον βρόντο...
[quote author=Γιατί δεν καλύπτεσαι συνάδελφε? Κι εγώ θα ανεβάσω αρκετά αυτούς που παρακολουθούσαν ανελλιπώς σύγχρονη και ασύγχρονη..τους υπόλοιπους θα τους αξιολογήσω με βάση τα στοιχεία που έχω: σε κάποια τμήματα είχα βάλει διαγώνισμα, τεστ, από την παρουσία τους μέχρι 10 Μαρτίου ή αν δεν έχω στοιχεία θα αφήσω τον ίδιο βαθμό..αυτούς όπως που παρακολουθούσαν θα τους επιβραβεύσω όσο μπορώ..αφού δεν ήταν υποχρεωτικό για τα παιδιά. ξέρω γω;; μπέρδεμα. εννοείται θα ανεβάσω βαθμό σε όσους έκαναν εργασίες αλλά σε σύγκριση με τους άλλους, τι γίνεται;
Κανονικα θα επρεπε να εχει ερθει εγκυκλιος να μην περαστει βαθμολογια. Η εξ αποστασεως ηταν προαιρετικη. Δεν μπορει να κριθει κανεις γι αυτη.
Αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε ΥΑ αλλά μόνο εγκύκλιος ή ισως ουτε καν εγκύκλιος αλλα εγγραφο με οδηγιες. ολο το πραγμα ηταν στον αερα. η εξαποστασεως νομοθετήθηκε τωρα. δεν ειχε προβλεφθεί κατι ουτε στην ΠΝΠ απαγόρευσης λειτουργίας σχολειων. Γι αυτο κ η ολη συμμετοχη των μαθητων ειναι στον αερα. αληθεια πώς θα τη βαθμολογήσετε; εγω πχ εχω άριστους που δεν εκαναν τιποτα. στο τετραμηνο θα επαιρναν 19 ή 20 αν δουλεύαμε κανονικα, αλλα τωρα δεν μπορω να τους βαλω τετοιο βαθμο ειδικα το 20 για δυο μηνες μαθημα, ομως θα ηθελα να ναλω 20 σε παιδια που ηταν συνεπέστατα κ δούλεψαν πολυ. Τυπικα ομως δν καλυπτομαι. κ τα θέματα προκυπτουν για τπυς ψηλούς βαθμους συνηθως...
υπάρχει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 68/20-3-2020 (μέρος Ζ) με αναδρομική ισχύ από 10-3, σύντομη και περιεκτική