0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα όσοι πάνε φέτος με απόσπαση και αξιολογηθούν θετικά, του χρόνου κάνουν αίτηση στην πρόσκληση για μονοετή θητεία, περνούν συνέντευξη κτλ αλλά τελικά δε θα είναι μονοετής, όπως θα λέει η πρόσκληση στην οποία θα κάνουν αίτηση, αλλά τετραετής; .. Νομίζω δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό. Ίσως τώρα βγήκε.
Εγώ θέλω να μάθω αν πας με απόσπαση θα αξιολογηθείς οπωσδ;hποτε; πότε; στην αρχή της χρονιάς και απο ποιους; θελω να πω ενω εχεις αξιολογηθει στο προηγουμενο σχολειο αξιολογησαι και εκει παλι Α1, Α2, Β ; Και αν αξιολογηθεις μη ικανοιποιητικα π.χ απλά κανεις τις επιμορφωσεις ή παυει η θητεια σου π.χ;;
Συνάδερφοι, μια απορία: Πώς επισυνάπτει κάποιος άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους ή τόμους συνεδρίων;
Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ISBN."Φτιάχνεις" ένα .pdf στο οποίο θα έχεις την πρώτη σελίδα με το ISBN, τη σελίδα με τα περιεχόμενα όπου θα φαίνεται το όνομά σου και ίσως και τη σελίδα με το δικό σου άρθρο.Κάπως έτσι.
Προφανώς ούτε στη μία ούτε στην άλλη περίπτωση σε υποχρεώνουν να αξιολογηθείς.
στην 11200 /Δ6/31-1-25 λεει οτι "το εκπαιδευτικό προσωπικό των Πρότυπων Σχολείων και Πειραματικών Σχολείων αξιολογείται για το εκπαιδευτικό και διδακτικό του έργο, καθώς και για την εν γένει παρουσία και προσφορά του στο Π.Σ. ή το ΠΕΙ.Σ., στη διάρκεια της μονοετούς θητείας και στη διάρκεια του τελευταίου έτους της διετούς ή τετραετούς θητείας του, κατά περίπτωση, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 20 του ν. 4692/2020 (Α’ 111). Οι εκπαιδευτικοί επί θητεία αξιολογούνται ακόμα και αν δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν τη θητεία τους" . Απο αυτο καταλαβαινω οτι για οσους υπηρετουν με μονοετη θητεια ειναι υποχρεωτικη η αξιολογηση τους με βαση τη διαδικασια που προβλεπει ο 4692. Εσυ, με βαση την εμπειρια σου σε προτυπα, ειδες οτι δεν ισχυει αυτο?Ενω για τους αποσπασμενους παρακατω γραφει οτι "Εκπαιδευτικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε Π.Σ & ΠΕΙ.Σ με απόσπαση ή έχουν διατεθεί για κάλυψη λειτουργικού κενού ή συμπλήρωση ωραρίου τους, και αξιολογηθούν σε αυτό δεν εκπληρώνουν μονοετή εισαγωγική θητεία σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, αν τοποθετηθούν μεταγενέστερα με θητεία σε Π.Σ & ΠΕΙ.Σ σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 20 και 21 του άρθρου 19 του νόμου 4692/2020 (Α’ 111)" και απο το οποιο, με βαση την ερμηνεία μου, δε διαφαινεται να υποχρεωνει τους αποσπασμενους σε αξιολογηση