0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
donkey θεωρώ ότι δρας διασπαστικά με τα γραφόμενά σου, προσπαθώντας - μάταια βέβαια - να αποπροσανατολίσεις.
Μη χειρότερα! Μεχρι πέρυσι όσες φορές απήργησε υπογράφαμε (σε όλους τους νομούς που ήμουν) έντυπο δήλωσης απεργίας .Θα ξεχασουμε κ αυτά που ξέρουμε με 'σενα που μπλέξαμε...
Δεν μπορείς να μην πας στον σύλλογο που θα συγκαλέσει ο διευθυντής, είναι παράβαση καθήκοντος.Φιλική και συναδελφική συμβουλή. Αν σκοπεύεις να μην κάνεις αξιολόγηση, τότε υπέγραψε μια δήλωση ότι συμμετέχεις στην απεργία που έχει προκηρύξει το συνδικαλιστικό όργανο. Αλλιώς μπορεί να έχεις άλλα προβλήματα.
Δεν μιλάς σοβαρά φαντάζομαι. Ποτέ μου δεν έχω υπογράψει τέτοιο έντυπο, και είμαι πολλά χρόνια εκπαιδευτικός.
Και όμως , οι αναπληρωτές( ΕΣΠΑ) πάντα υπογράφαμε τέτοιο χαρτί!
Δοκίμασες καμιά φορά να μην υπογράψεις, να δεις τι θα γίνει;Ή κάνεις πάντα αυτό που σου λένε, σαν πειθήνιο όργανο που είσαι;
Γιατί δεν καταφεύγει η κεραμέως στα δικαστήρια; Γιατί μέχρι να αποφασίσουν τα δικαστήρια, το ΕΣΠΑ θα έχει λήξει και θα έχει χαθεί το παραδάκι. Για την χρηματοδότηση ΕΣΠΑ γίνονται όλα, ποσώς τους ενδιαφέρει αν με την αξιολόγηση θα γίνει κάτι ουσιαστικό. Ένας ατέρμονος δικαστικός αγώνας δεν ευνοεί την χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, γιαυτό η κεραμέως και ο κούλης ψάχνουν να βρουν πλάγιους μη συγκρουσιακούς τρόπους ώστε να τσεπωθεί άμεσα το παραδάκι ΕΣΠΑ, πριν χάσουν από τα χέρια τους το πεπόνι και το μαχαίρι. Προφανώς σε αυτούς τους πλάγιους τρόπους συμπεριλαμβάνεται και το να βγάλουν όλη την δουλειά της αξιολόγησης οι εκτάκτως διορισμένοι (χωρίς να έχει ακολουθηθεί κάποια συντεταγμένη νομοθεσία για τον διορισμό τους) γαλάζιοι διευθυντές, και μάλλον αυτό θα γίνει τελικά ακόμα και στην περίπτωση που απέχει από την αξιολόγηση το 100% των εκπαιδευτικών.https://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc
Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα φανεί αν η πλειοψηφία των διευθυντών των σχολείων παραμένει στο πλευρό των εκπαιδευτικών της τάξης, ή αν αντιθέτως οι διευθυντές, θα "τσιμπήσουν" το δόλωμα των υπερεξουσιών που τους έδωσε η κ.Κεραμέως με τον νόμο 4823/2021 και θα επιχειρήσουν να υποκαταστήσουν τους Συλλόγους Διδασκόντων στο έργο που (δεν) θα κάνουν σχετικά με την αξιολόγηση, αξιοποιώντας τη διάταξη περί "Υπαλλακτικού τρόπου άσκησης των αρμοδιοτήτων".
Εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω.Αν υπήρχε εισαγγελέας, δικαιοσύνη, Θεός , οτιδήποτε τέλος πάντων (που δεν υπάρχει μάλλον), ποια θεωρείτε ότι θα έπρεπε να είναι η τιμωρία της κεραμέως για όλα αυτά που κάνει;