0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σχολιάζω τα bold κατά σειρά:δεν είμαι γιατρός....εσύ; θέλω αποδείξεις γι' αυτά που ισχυρίζονται, εσύ; αλλά θα περιμένω την αντίδραση των συναδέλφων τους γιατρών (αν έρθει) και τον διάλογο μεταξύ τους (αν ανοίξει) στο οποίο εμείς δεν έχουμε θέση..από που το υποψιάζεσαι;;ζητούνται κάποια στοιχεία για έλεγχο ...εμένα με προβληματίζει που δε θα το δω σε κανένα άλλο site κατά πάσα πιθανότητα και είπα να μη περιμένω ..........αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει και εσένα...για όλα τα παραπάνω ναι είσαι προκατειλημμένη...
Ονοματεπώνυμο δεν έχουν οι επιστολογράφοι; Μήπως είναι οι ίδιοι που έγραφαν τα παρακάτω; Αντίδραση στην επιστήμη λοιπόν και γαία πυρί μιχθήτω Γιατί η Κυβέρνηση θα χάσει τη Μάχη της Μάσκας στα Σχολεία 15 Σεπτεμβρίου 2020https://enromiosini.gr/arthrografia/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b8%ce%b1-%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc/
Δεν είμαι γιατρός, αλλά έχω αρκετά καλή κατάρτιση ώστε να μπορώ να διαβάζω εξειδικευμένα επιστημονικα paper. Επίσης όλα αυτά που λέει για παρενεργειες κ συχνότητα τους, μου τα έχουν καταρρίψει οι γιατροί με τους οποίους μιλάω. Τα αντίθετα λένε. Δλδ πολυ χαμηλά ποσοστα, στην πλειοψηφια ήπια.αντιθέτως μου λένε για τα πολυ υψηλά ποσοστά επιπλοκών ιου, πολλές είναι κ κοινές με των εμβολίων, που οαρατηρουν και σε νέους κ υγιείς, μην πω για νέους με υποκείμενα, που κατά τ αλλά είναι απόλυτα διαχειρίσιμα. Επιστρατευοντας επίσης την κοινή λογική, με προβληματίζει που η επιστολή όχι απλά υπερμεγεθυνει την επίπτωση παρενεργειων, αλλά κ που κρυβει επιμελώς ότι αυτές οι ίδιες κ πολλες αλλες, παρατηρουνται σε πολλαπλάσια ποσοστά στην φυσική νοσηση. Άρα: κατάρτιση που μου επιτρέπει να κατανοώ, επικοινωνία με γιατρους που γνωρίζω κ εμπιστευομαι, ειναι οι λόγοι που αντιδρώ σε αυτήν την επιστολή. Ας έμεναν στον αγώνα ενάντια στην υποχρεωτικοτητα. Επίσης στη σχολή, μας έμαθαν να είμαστε σουπερ επιλεκτικοί στις πηγες μας.
Υγειονομικος δεν ισούται με γιατρός αναγκαστικά. Ούτε προϋποθέτει ιατρική κατάρτιση.
Αυτό το υπογράφει δικηγόρος.. το άλλο που ανέβασα εγώ πρέπει να κριθεί και να απαντηθεί από αυτούς στους οποίους απευθύνεται..
To ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν 100% από τη βαριά νόσηση αλλά σε ένα ποσοστό που ίσως πέφτει όπως βλέπω μερικούς να επισημαίνουν εδώ, δεν είναι επιχείρημα κατά του εμβολιασμού, αντιθέτως αυξάνει το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διέπει κάθε πολίτη -μέλος οργανωμένης κοινωνίας για την προστασία των συνανθρώπων του, όπως και να το δει κανείς, από την κοινωνιολογική σκοπιά έως και τη θεολογική ακόμη.
Όποιος προσπαθει να διαλύσει την παραπληροφόρηση δεν είναι ορφανό του Αρβανιτόπουλου ούτε θέλει να διασπάσει. Το ερώτημα είναι γιατί θέλει να συντάσσεται με συνωμοσιολόγους αντιεμβολιαστες όποιος απλώς αντιτίθεται στην επιβολή ή φοβάται καλοπροαιρετα. γιατί δεν είδα καμία διαμαρτυρία για την αντιεμβολιαστικη ρητορική εκτός από 1-2 άτομα που τελικά αποχώρησαν από τη συζήτηση…