0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν γίνει αυτό; Το 90% θα εμβολιαστούν και από το υπόλοιπο 10% οι περισσότεροι θα φέρουν βεβαιώσεις από γιατρούς ώστε να το αποφύγουν δικαίως ή αδίκως. .....
Μέχρι να καταλάβει η ΟΛΜΕ τι είπες θα έχουν λήξει και τα εμβόλια και η πανδημία
Τη μη κάλυψη των εξόδων νοσηλείας των ανεμβολίαστων;; D τα συγχρητήρια μου..Ντροπή και μόνο που το σκέφτηκες...Περιττό να αναλύσω το γιατί...Τάχουμε πληρώσει πολλαπλάσια...Αλλά είπαμε δε θα το αναλύσω..
Sikat καθόλου σικάτο αυτό που έγραψες..Τη μη κάλυψη των εξόδων νοσηλείας των ανεμβολίαστων;; τα συγχαρητήρια μου..Ντροπή και μόνο που το σκέφτηκες...Περιττό να αναλύσω το γιατί...Τάχουμε πληρώσει πολλαπλάσια...Αλλά είπαμε δε θα το αναλύσω..
Να εφαρμόσει μέτρα ώστε να μην χρειαστεί το υποχρεωτικό. Ήδη σήμερα φίλος μου μου έλεγε πως δεν μπορεί να περάσει απέναντι στα νησιά διότι το κόστος με το τεστ για τα ανεμβόλιαστα παιδιά του (φοιτητές) είναι μεγάλο.
...Αυτή η επιχειρηματολογία βασίζεται εν τω μεταξυ σε λανθασμενη βάση: θεωρεί ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. , κάτι βεβαια που δεν ισχύει .Η ίδια η pfizer αναφερει στο φυλλάδιο οδηγιών:" Για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του Comirnaty, ο ΚΑΚ πρέπει να υποβάλει την τελική αναφορά κλινικής μελέτης για την τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, τυφλή ως προς τον εξεταστήμελέτη C4591001." Αναμενόμενη ημερομηνία Δεκέμβριος 2023 !!!!!!!!!!!!!!!!!σελ 21https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_el.pdf
Χαχαχα jimy100 αυτά είναι επιστημονικά που παραθέτεις και δεν ενέχουν συνομοσιολογικό στοιχείο! Μας τα χαλάς....[/quotΑυτό που κατάλαβες τόση ώρα απο όσους δεν έχουμε εμβολιαστεί, είναι ότι πιστεύουμε ότι υπάρχει καμία διεθνής συνωμοσία;;; Ό,τι να ναι...αρκεί να κάνουμε τον έξυπνο, να ειρωνευόμαστε και να υποτιμούμε τους άλλους. Και διδάσκουμε και νέους.
Δεν νομίζω ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου εξαρτάται από τις αποφάσεις των ειδικών, αλλά είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Ειδικούς δεν έχω δει να μιλάνε περί υποχρεωτικότητας, κυβερνητικούς έχω δει. Και η επιτροπή βιοηθικής αναφέρθηκε μόνο σε υγειονομικούς .Τα έξοδα νοσηλείας για κάθε ασφαλισμένο είναι προπληρωμένα από τις κρατήσεις του. Αν είναι να μην καλύπτονται και οι καπνιστές για καρκίνο του πνεύμονα.Άσε που τα στοιχεία Ισραήλ κ Αγγλίας δείχνουν σχεδόν ισομερεια σε νοσηλείες εμβολιασμένων και μη.