0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρέθεσες τον σύνδεσμο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου 100% για να καταρρίψεις τα λεγόμενά μου. Πραγματικά δεν έχω λόγια αλλά ευχαριστώ. Κατευθείαν απ' το σύνδεσμο η δεύτερη παράγραφος:Today, some of those data were published in CDC’s Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), demonstrating that Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people. High viral loads suggest an increased risk of transmission and raised concern that, unlike with other variants, vaccinated people infected with Delta can transmit the virus. This finding is concerning and was a pivotal discovery leading to CDC’s updated mask recommendation.Για όσους δυσκολέυονται με τα αγγλικά:-Ίδιο υψηλό φορτίο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.-Υψηλά φορτία έπονται υψηλό κίνδυνο μετάδοσης-Εμβολιασμένοι με Δ μεταδίδουν τον ιό.-Τα αποτελέσματα ήταν η κομβική ανακάλυψη ώστε το CDC να ανανεώσει τη μάσκα.Τα αποτελέσματα της έρευνας που σου παρέθεσα δηλαδή (MMWR) όπως υπάρχει με κατευθείαν παραπομπή στο άρθρο. Προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Και για να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Τον εμβολιασμό τον σαμποτάρουν όσοι προσδίδουν στα εμβόλια μαγικές ιδιότητες που δεν έχουν και μάλιστα ιδιότητες που καταρρίπτονται από τους πιο επίσημους επιστημονικούς φορείς. Αυτοί μοιράζουν βέλη στη φαρέτρα των αντιεμβολιαστών. Τα εμβόλια προστατεύουν από σοβαρή νόσο και θάνατο. Δεν μας αρκεί;Και κάτι προσωπικό, φαίνεται κάποιοι χρήστες εδώ έχουν πρόβλημα με την παράθεση μελετών που καταρρίπτουν πολλά παραμύθια και έχουν αρχίσει τα report στους moderators ότι δήθεν τους βρίζω στις αναρτήσεις μου με αποτέλεσμα να μου στέλνουν ειδοποιήσεις. Να ξέρετε αν ξαφνικά σταματήσω τις αναρτήσεις θα με έχουν κάνει ban εμένα οι moderators που παραθέτω στοιχεία από το CDC αντί πχ. τον Jarvis που έβριζε άρρωστο πατέρα με παιδί στην εντατική.
Και λίγη στατιστική για το 74% της έρευνας που αναφέρθηκε.Αν δεν γνωρίζουμε την πραγματική αναλογία εμβολιασμένων / ανεμβολίαστων που πήραν μέρος στις μαζικές δημόσιες εκδηλώσεις επί των οποίων έγινε η έρευνα, το ποσοστό από μόνο του δεν λέει τίποτα.Η πόλη Provincetown έχει πρακτικά όλους τους κατοίκους της εμβολιασμένους με μία δόση τουλάχιστον ενώ το 85% και με τις δύο δόσεις (δεν γνωρίζουμε όμως την αναλογία μεταξύ πιθανών επισκεπτών)https://www.factcheck.org/2021/08/scicheck-posts-misinterpret-cdcs-provincetown-covid-19-outbreak-report/Ας μου επιτραπεί ως υπόθεση εργασίας να δεχτώ 85% εμβολιασμένους πλήρως και όχι τριπλάσια όπως είδαμε από την άλλη έρευνα πιθανότητα νόσησης στους μη εμβολιασμένους αλλά μόνο διπλάσια λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών (μαζικές εκδηλώσεις χωρίς υποχρέωση μάσκας ως τότε)Ας πάρουμε 100 παρευρισκόμενους, 85 εμβολιασμένους, 15 μη. Εμβολιασμένοι | ΑνεμβολίαστοιΠληθυσμός 85 | 15πιθανότητα νόσησης 15% | 30% Μολυνθέντες 12,75 4,5 (Σύνολο 17,25)ποσοστό επί τωνμολυνθέντων 74% 26%ενώ μόνο οι 15 στους 100 εμβολιασμένους νόσησαν.Να πόσο εύκολα μπορεί να εξηγηθεί το κατ' αρχήν εντυπωσιακό 74%.Σε άλλα νέα80% of vaccinated COVID carriers didn’t infect anyone in public spaces — report
Τί επαθε αυτός κρίση; χχαχααχαχ
Μα ξέρεις πόσες φορές έχουμε διευκρινίσει ότι η κατεπείγουσα ή υπό όρους άδεια δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο ειναι σε στάδιο δοκιμών; Άσε τώρα, τα πειραματικά σκευάσματα κ οι πειραματικές ενέσεις. Λες κ δεν καταλαβαίνουμε την «ορολογία» των αντιεμβολιαστων κ αρνητών του ιού.
Διαβάζετε αυτά που παραθέτετε ή απλά είναι τακτική να τα παραθέτετε με την ελπίδα ότι δεν θα σας ελεγξει κανείς;
Νομίζετε ότι αυτή η υπόθεση είναι παναθηναϊκός-ολυμπιακός και πως πρέπει να υποστηρίζετε δογματικά τα αντίθετα από αυτά που υποστηρίζουν οι "αντίπαλοί" σας.
@Verynik, γιατί νομίζω πως καταλαβαίνεις αλλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;Εγώ σου έδωσα ένα απλό, υποθετικό, αριθμητικό σενάριο που θα εξηγούσε το 74%.Λες πως τα νούμερα δεν είναι τεκμηριωμένα. Φυσικά και δεν είναι.Αλλά το ίδιο ισχύει και για την ερμηνεία που δίνεις εσύ.Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην έρευνα αυτή δεν είναι διαθέσιμη η σημαντικότερη πληροφορία:Η αναλογία εμβολιασμένων και μη, σε όσους πήραν μέρος στις μαζικές δημόσιες εκδηλώσεις.
https://twitter.com/CDCDirector/status/1422323576099774473?s=20She wants to be clear. (Η Rochelle Walensky, η διευθύντρια του CDC). Για να ξεμπερδέψει όσους μπερδευτηκανhttps://twitter.com/CDCDirector/status/1422317032788402181?s=20