0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Κεραμέως είπε πριν λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή ότι και να κλείσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας, θα γίνει τηλεκπαίδευση. Συμφωνώ ότι το κρύο είναι μόνιμο θέμα σε πολλές περιοχές της βόρειας και όχι μόνο Ελλάδας. Ο παγετός και το χιόνι είναι που δημιουργούν μεγάλο θέμα στις μετακινήσεις - βέβαια και το κρύο αυτές τις μέρες είναι πιο τσουχτερό.
Γιατί ως γνωστόν κρύο κάνει μόνο στην Αττική…. Εμείς που έχουμε μείον στις 8 το πρωί εδώ και μια βδομαδα στη
Έχει λύσει το θέμα των προσωπικών δεδομένων και της CISCO; Έχει εφοδιάσει όλους τους μαθητές με τάμπλετ;;; Ξέρει ότι δε θα έχουμε προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος η κυρία Υπουργός;;;Σιγά μη βάλουμε κι απουσίες αύριο-μεθαύριο...! Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα παιδιά θα βγουν να δουν το χιόνι και να παίξουν με αυτό κι όχι να στηθούν σε μια μικρή οθόνη υπολογιστή να κάνουν τηλεμάθημα, που, όπως το ίδιο το Υπουργείο λέει, "χαλάει" και την ψυχολογία τους...!
Έχω ζήσει πολλά χρόνια τοσο στην Αθήνα όσο και σε ορεινή πόλη επαρχίας. Έχω να σου πω τα εξή. Στην Αθήνα τα σχολεία κλείνουν με πολύ λίγο χιόνι. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένς στον πάγο υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που γλιστρουν και ευκολα μπορούν να δημιουργηθουν θανατηφόρα ατυχήματα επίσης πάνω απ τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών κρέμονται σταλακτίτες που καθως λιώνουν αν σου πέσουν στο κεφάλι στην καλύτερη περίπτωση θα πας στο νοσοκομείο. Τα ιδια γινονται και σε μία επαρχιακή πολη αλλά εκεί είναι πολυ χαμηλότερα τα κτίρια και πολύ λιγότερα αυτοκίνητα και ο κόσμος περισσότερο συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης τα κτίρια γενικά είναι πιο μονωμένα γιατί εκεί επικρατούν συνθηκες ψύχους τους περισσότερους μηνες του χειμώνα. Δεν είναι μόνο τα ανοικτά παράθυρρα. Συνεπώς η σύγκριση Αθήνας με επαρχία κατά τη γνώμη μου είναι άτοπη. Θα το καταλάβεις αν ζήσεις και στα δυο μέρη.
Έχω ζήσει και Αθήνα και επαρχία και Θεσσαλονικη. Δεν είναι θέμα συνήθειας, θέμα κοινής λογικής ειναι. Και αν πρσοσεξεις, επικέντρωσα στο θέμα του κρύου μέσα στην τάξη λόγω ανοιχτών παραθυρων
@schoolikui συμφωνώ απόλυτα. εγω θέλω να κάνω μάθημα γιατί δεν μ αρέσει να χάνω ώρες. αν λείπουν βέβαια πολλοί, δεν θα προχωρήσω πολύ. μ ενοχλώ να χαθεί ο προγραμματισμός μου αλλά δεν μ αρέσει η λογική ότι πρέπει να δικαιολογούμε τον μισθό μας.