0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε, όσοι δεν έχουν ας πάνε στο σχολείο να συνδεθούν από εκεί
Έσπερος, λες μεγάλες κουβέντες χωρίς να ξέρεις τι γίνεται σε άλλα μέρη. Επειδή έδωσαν σε εσένα κομπιούτερ, νομίζεις ότι δίνουν σε όλους.
Θα ελέγξουμε και σελφ τεστ αύριο; Εφόσον είναι θέμα υγειονομικής επιτήρησης;; Δεν πρέπει;
πλάκα πλάκα εμάς 2-3 τμήματα αύριο έχουν ραπιντ κ υποθέτω δεν θα το κάνουν… κ τι να πω, να κατέβουν οι άνθρωποι με τα χιόνια να περιμένουν στους -3 στην αυλή του ΚΥ; Εγω πάντως το σελφ που είχα σήμερα ως επαφή το έκανα.
Εβγαλε προ ημερών μια ασαφή ανακοίνωση ότι συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της Αρχής (ουσιαστικά παραδεχόμενη ότι υπήρχαν προβλήματα, πράγματα που αρνηθηκε όταν δημοσιεύτηκε η έκθεση).Φυσικά θα βγουν τα παιδια να δουν το χιόνι, τα παιδιά των περιοχών που δεν χιονίζει συχνά ειναι απόλυτα δικαιολογημένα να το κάνουν.Οι απουσίες είναι υπερβολή, έτσι κι αλλιώς ήταν προβληματικές και πέρσι. Το ενδεχόμενο διακοπών δικτύο και ρεύματος δεν νομίζω ότι το σκέφτεται κανείς όταν ζει στον πύργο του δυστυχώς....Η βλακεία ειναι που δεν αφήνουν τα σχολεία να κρίνουν. Εγώ θέλω να κάνω μάθημα, δεν θέλω να χάσω τις ώρες. Αλλά δεν με νοιάζει αν από το 7ωρο ενός τμήματος κάνουμε άθημα μόνο 2-3. Δεν θα πω ότι εγώ είμαι κορόιδο κι οι άλλοι κάθονται. Πιο φυσιολογικό μου φαίνεται να γίνουν λίγες ώρες για να μην χάσουν την επαφή τα παιδιά, και μετά να τα αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. \Κι εμείς κλιεστά αύριο-μεθαύριο, κυρίως λόγω παγετού. Τα χιόνια δεν θα μείνουν για πολύ όπως βλέπω, αν και το έστρωσε κανονικά. Η μετακίνηση των μαθητών από τα χωριά όμως είναι επικίνδυνη.
αφου θα ειστε κλειστα τι σελφ εκανες και ποιοι θα πανε για ραπιντ ωστε να ειναι κατεπειγον για αυριο ;;μαζι σου δεν βγαζει ακρη κανεις τελικα
Το δικό μου σχολείο έχει φτωχό εξοπλισμό αλλά 3-4 λαπτοπ έστω κ προϊστιρικα, μπορούσε να διαθέσει. Αμφιβάλλω αν υοαρχουν σχολεία πιο μίζερα κ τσιγγουνικα από εμάς. Όπως κ να χει, από την Παρασκευή ξέραμε περίπου ποια σχολεία θα κλείσουν, ξέραμε ότι προβλέπεται τηλεκπαίδευση, μπορούσαμε να ζητήσουμε από τον διευθυντή κ να πετάξουμε σ αυτόν το μπαλάκι. Ας έκοβε το λαιμό του να έβρισκε. Δική του ευθύνη είναι ο εξοπλισμός. Κ μια ωραία ανακοίνωση αν αδιαφορούσε, για να εκτεθεί αυτός. Είμαστε επαγγελματίες κ οφείλουμε να φερόμαστε με επαγγελματισμό κι όχι σαν 15μελες. Ο εργαζόμενος δικαιούται να ζητάει να κάνει τη διυλεια του σωστά χωρίς εκμετάλλευση, αλλά όχι με νοοτροπία χαβαλέ.