0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ρε φίλε... μόνο οι φυσικοί!! μόνο αυτοί υπάρχουν και τα ξέρουν όλα..κ κανένας άλλος..
Επίσης, η τακτική της επιλεκτικής αναφοράς σε συγκεκριμένα δείγματα (πχ στην Καρδίτσα υπάρχουν 10 φυσικοί υπεράριθμοι) την έχουμε φάει στην μάπα από πέρσι και δεν αποτελεί και ορθή επιστημονική προσέγγιση. Π.χ. είναι αποπροσανατολιστικό να αναφέρεις 3 σχολεία που έχουν βγάλει την ύλη και να λες ότι η ύλη έχει καλυφθεί στα σχολεία φέτος, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία δεν την έχουν βγάλει. Υπάρχουν πολλά στοιχεία από περιφέρειες που δείχνουν την απουσία φυσικών από τα γυμνάσια φέτος, υπάρχει ο τεράστιος αριθμός αναπληρωτών φυσικών, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στην Καρδίτσα ή στην Νέα Μάκρη.
Να ρωτήσω κάτι. Το νήμα έχει τίτλο Διορισμοί Φυσικών 2022 για να συζητιούνται τα των διορισμών των φυσικών. Οι βιολόγοι και χημικοί γιατί ανακατεύεστε; Εμένα δεν μου έχει περάσει απ' το μυαλό να γράψω σε νήμα για διορισμούς βιολόγων ή χημικών, δεν με αφορά. Δεν υπάρχει πια συζήτηση στο διαδίκτυο σχετικό με διορισμούς φυσικών που να μην ορμάτε να λέτε τα δικά σας. Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ; Συνέχεια αυτό το πράγμα, είναι βαρετό.
Χαίρω πολύ.., για το γεγονός ότι ο βιολόγος covid τοποθετήθηκε σε λειτουργικό κενό... εσένα περιμέναμε να μας το πεις, δεν το ξέραμε ήδη? .. Δεν σε βλέπω όμως να ενοχλείσαι και να λες τίποτε για την κατάσταση που επικρατεί, ..με το νέο είδος εκπαιδευτικών που δημιουργήθηκε, επείδη εκεί μπορούσε να πέσει το χρήμα..ούτε να διαμαρτύρεσαι για τα πολλά μόρια που παίρνουν.. (τυράκι σχεδόν στις περιοχές συμφερόντων οι πιο πολλοί..) Και ναι, οι φυσικοί έχουν ευθύνη... κια έχουν λκλέψει πολλά οργανικά κενά -με ονοματεπώνυμο-τα πολλά τελευταία χρόνια.. Πάλο τα ίδια θα λέμε? Τι δεν καταλαβαίνεις, λέμε???