0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.facebook.com/groups/anaparst/permalink/5391921284163111/?sfnsn=mo&ref=shareΌσοι έχετε Facebook μπορείτε να ρίξετε μια ματιά... Άλλο ένα παράδειγμα με ονοματεπώνυμο που αποδεικνύει στην πράξη την αποτυχία των γραπτών διαγωνισμών. Και εύχομαι στους νέους συναδέλφους που βροντοφωναζουν ότι είναι μονόδρομος να μην είναι τόσο " τυχεροί" όσο ο συνάδελφος στην ανάρτηση.... Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος όπως θα διαβάσετε δεν δικαιώθηκε
μη όντας γραφολόγος και υποθέτω ούτε εσύ, πραγματικά βλέπεις διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα στα δύο γραπτά?
Προσωπικα δεν μου φαινονται διαφορετικα. Αν τα εχει παει σε γραφολογο φανταζομαι θα του εχουν πει. Αλλωστε η "αλλοιωσεις" βαθμων θα μπορουσαν να γινουν σε αλλο σταδιο της διαδικασιας οπως ειχε ακουστει αλλα χωρις αποδειξεις. Και ετσι ομως να ειναι......η αξιοπιστια του γραπτου ασεπ ηταν μεγαλη. Σιγουρα υπηρξαν υπαρχουν και θα υπαρξουν περιπτωσεις αλλα αυτες ηταν ειναι και θα ειναι ελαχιστες.
ΟΚκκ... Εγώ πάντως, δεν μπορώ να διακρίνω μέσα από αυτές τις φωτό τον εν λόγω ισχυρισμό. Πάντως, γιατί να θέλει κάποιος βαθμολογητής/τρια επί τούτου να απορρίψει τον συγκεκριμένο υποψήφιο και να μπει σε ολόκληρη διαδικασία να ψάξει τους κωδικούς του υποψηφίου, να δει τι έγραψε και να αλλοιώσει το γραπτό, κινδυνεύοντας να χάσει και τη θέση του/της (χώρια οι τυχόν κυρώσεις); Τέτοια κακία και εμπάθεια πια; Πιο ρεαλιστικό θα μου ακουγόταν κάποιος να αλλάξει τις απαντήσεις για να ωφελήσει κάποιο γραπτό (με το αζημίωτο φαντάζομαι). Αν και, πάλι, πόσες τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρχουν; (Γνώμη μου: )Όποιος δε θέλει να ζυμώσει... δέκα μέρες κοσκινίζει...!Μου θυμίζει κάποιους μαθητές/φοιτητές που αφιερώνουν εργατοώρες ολόκληρες για να ετοιμάσουν σκονάκια και άλλους τρόπους αντιγραφής, ενώ θα μπορούσαν να κάτσουν απλώς και να διαβάσουν για να βγάλουν την ύλη!
Μπορείτε να διαβασετε στα σχολια το υπολοιπο της ιστορίας γιατι ο ανθρωπος δικαιωθηκε με γραφολογο κτλ... το δικαστηριο εκρινε οτι το γραπτο εχει αλλοιωθεί αλλα δεν ξερει πως εγινε αυτο... κοινως το κουκουλωσαν!!! Και η διαφορά στα δυο γραπτα είναι ξεκαθαρη.Και εμενα γνωμη μου είναι ότι αποδεδειγμένα πια με διακαστικές αποφασεις είναι αποτυχία και φυσικά διαβλητός με πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.Δυστηχώς εδω δεν μιλάμε για σκονακια και παιδιαρίσματα αλλα για εμφανή αλλοίωσή γραπτου με προσφυγή στην δικαιοσύνη και παραδοχή της δικαιοσύνης οτι υπάρχει αλλοίωση γραπτου αλλα σίγουρα κοσκίνιζαν για πανω απο δεκα μέρες για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους
Προσωπικά, έχω μάθει να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Διάβασα τα σχόλιά του περί δικαίωσης από δικαστήριο και κουκουλώματος, αλλά θα πρέπει να βασιστώ μόνο στη δική του -χωρίς αποδείξεις- μαρτυρία.Και δεν μ ενδιαφέρει να προασπιστώ τον ΑΣΕΠ, αλλά πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αλλοίωση -όπως προανέφερα- από τις φωτό και κυρίως δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο του βαθμολογητή ή της επιτροπής να αλλοιώσει το συγκεκριμένο γραπτό προκειμένου να κοπεί. Τέτοιο μένος απέναντι σε έναν άγνωστο-ανώνυμο διαγωνιζόμενο;Απεναντίας, μπορώ να διακρίνω εκ του πονηρού κίνητρα από κάποιον να θέλει διακαώς να δημιουργήσει (χωρίς πλήρη στοιχεία) αρνητικές εντυπώσεις για τον γραπτό διαγωνισμό μετά από τόσα χρόνια. Και να διευκρινίσω, γιατί δεν έγινε αντιληπτή η αναλογία μου, καθώς φαίνεται, όλοι αυτοί που επιχειρηματολογούν κατά του γραπτού διαγωνισμού απλώς δε θέλουν να στρωθούν να διαβάσουν.Γνώμη μου.Πιο δίκαιο ένα σύστημα όπου για να διοριστεί μόνιμα κάποιος χρειάζεται να έχει μια βάση γνώσεων και να συνυπολογίζονται ακαδημαϊκά προσόντα και προϋπηρεσία, παρά ένας άτυπος διαγωνισμός μεταξύ εκείνων που συλλέγουν πτυχία, σεμινάρια και προϋπηρεσία (με κλειδωμένους πίνακες).
Tι πλεκτάνη έστησε το σύστημα στον καημένο αναπληρωτή για να τον βγάλει έκτος εκπαίδευσης...?Δικαστική απόφαση ΥΠΑΡΧΕΙ...? Ας την ανεβάσει να την δούμε...ειδάλλως έχω (