0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Το 63 βγαίνει αν θεωρήσουμε ότι όλες οι ώρες που εμφανίζονται ως κενές στον πίνακα πράξη 37_27-5-2022 είναι ώρες βιολογίας . Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Την υπόθεση αυτή την έκανα για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι ακόμα και τότε (στην υποθετική περίπτωση) το 61 είναι πολύ μεγάλος αριθμός. Αλλά ακόμα ας δεχθούμε ότι ισχύει. Δηλαδή όλες οι ώρες είναι ώρες βιολογίας (από εκεί που γράφει -1 έως εκεί που γραφεί -36). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κενό για άλλη ειδικότητα. Δηλαδή όλες οι ώρες θα καλυφθούν από βιολόγους (γιατί είναι ώρες α ανάθεσης βιολογίας). Γιατί τότε διορίζονται και άλλες ειδικότητες ΠΕ04; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά του διορισμού.β) Η απάντηση ισχύει ότι αναφέρει η νομοθεσία είναι γενική. Αν μπορεί κάποιος να μου αναφέρει συγκεκριμένα τι ακριβώς ισχύει.γ) Η σοβαρότητα της Α Αθήνας δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των διορισμών. Η Α αθήνας (όπως και όλες οι διευθύνσεις) έστειλαν τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων στο υπουργείο . Για την ακρίβεια στο myschool. Το υπουργείο αποφάσισε τον αριθμό των διορισμών σε κάθε περιοχή.
Δεν θα συζητήσω για το 7 ώρες β ανάθεση . Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχεις στην εκπαίδευση, αν έχει ποτέ επιχειρήσει να βγάλεις πρόγραμμα σε χολείο Η αιώνια δικαιολογία όσων βολεύονται με την
Μου αρέσει που ήθελε κάποιος να σου εξηγήσει τι συμβαίνει με τους διορισμούς των βιολόγων, σου απαντάνε καλοπροαίρετα και εσύ μέτα τους λες ημιμαθείς και ότι παραπλανούν κόσμο. Αποδειξε μας γιατί δεν ισχύουν λοιπόν για να έχεις αξιοπιστία. Πριν μας έλεγες ότι μιλάς με σαφήνεια και ότι αυτά που λέμε είναι γενικόλογες κουβέντες. Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι βλέπετε τους βιολόγους εχθρούς και βύσματα και ευνοημένους, ενώ το πρόβλημα το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι με την εύνοια των διορισμών που είχατε τόσα χρόνια προ κρίσης.Και αυτό που με λυπει ιδιαίτερα στο forum, είναι ότι όταν δεν μας αρέσει η άποψη του άλλου το ρίχνουμε στους χαρακτηρισμούς.
Δεν απαντώ άλλο σε αυτό το νήμα. Η ιστορία άλλωστε τραβάει σε βάθος χρόνου.