*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί βιολόγων  (Αναγνώστηκε 10580 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί βιολόγων
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 02, 2022, 04:45:57 pm »
α) Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Το 63 βγαίνει αν θεωρήσουμε ότι όλες οι ώρες που εμφανίζονται ως κενές στον πίνακα πράξη 37_27-5-2022 είναι ώρες βιολογίας . Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Την υπόθεση αυτή την έκανα για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι ακόμα και τότε (στην υποθετική περίπτωση) το 61 είναι πολύ μεγάλος αριθμός. Αλλά ακόμα ας δεχθούμε ότι ισχύει. Δηλαδή όλες οι ώρες είναι ώρες βιολογίας (από εκεί που γράφει -1 έως εκεί που γραφεί -36). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κενό για άλλη ειδικότητα. Δηλαδή όλες οι ώρες θα καλυφθούν από βιολόγους (γιατί είναι ώρες α ανάθεσης βιολογίας). Γιατί τότε διορίζονται και άλλες ειδικότητες ΠΕ04; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά του διορισμού.
β) Η απάντηση ισχύει ότι αναφέρει η νομοθεσία είναι γενική. Αν μπορεί κάποιος να μου αναφέρει συγκεκριμένα τι ακριβώς ισχύει.
γ) Η σοβαρότητα της Α Αθήνας δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των διορισμών. Η Α αθήνας (όπως και όλες οι διευθύνσεις) έστειλαν τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων στο υπουργείο . Για την ακρίβεια στο myschool. Το υπουργείο αποφάσισε τον αριθμό των διορισμών σε κάθε περιοχή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:32:55 »

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 02, 2022, 05:13:02 pm »
Μια παράμετρος μπορεί να είναι και οι συνταξιοδοτήσεις

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 02, 2022, 05:27:35 pm »
α) Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Το 63 βγαίνει αν θεωρήσουμε ότι όλες οι ώρες που εμφανίζονται ως κενές στον πίνακα πράξη 37_27-5-2022 είναι ώρες βιολογίας . Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Την υπόθεση αυτή την έκανα για να δώσω έμφαση στο γεγονός ότι ακόμα και τότε (στην υποθετική περίπτωση) το 61 είναι πολύ μεγάλος αριθμός. Αλλά ακόμα ας δεχθούμε ότι ισχύει. Δηλαδή όλες οι ώρες είναι ώρες βιολογίας (από εκεί που γράφει -1 έως εκεί που γραφεί -36). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κενό για άλλη ειδικότητα. Δηλαδή όλες οι ώρες θα καλυφθούν από βιολόγους (γιατί είναι ώρες α ανάθεσης βιολογίας). Γιατί τότε διορίζονται και άλλες ειδικότητες ΠΕ04; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά του διορισμού.
β) Η απάντηση ισχύει ότι αναφέρει η νομοθεσία είναι γενική. Αν μπορεί κάποιος να μου αναφέρει συγκεκριμένα τι ακριβώς ισχύει.
γ) Η σοβαρότητα της Α Αθήνας δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των διορισμών. Η Α αθήνας (όπως και όλες οι διευθύνσεις) έστειλαν τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων στο υπουργείο . Για την ακρίβεια στο myschool. Το υπουργείο αποφάσισε τον αριθμό των διορισμών σε κάθε περιοχή.
Επαναλαμβάνεις παρεξηγήσεις παρόλο που στις έχουμε εξηγήσει πολλές φορές.
Οσες θες.
Ο πινακας που είδες αφορά μόνο τις οργανικές τοποθετήσεις. Δεν αφορά τους διορσμούς και τις μεταθέσεις. Εκεί μετράνε οι Πίνακες Α ανα σχολείο,

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 02, 2022, 07:28:24 pm »

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, πιθανότατα παίζει ρόλο αυτό που έγραψε κι ο σκάουτ για τον αλγόριθμο. Οι μετατάξεις εμφανίζουν αριθμό κενών (ή πλεονασμάτων) ξεκινώντας τον υπολογισμό ωρών από ΟΜΑΔΕΣ σχολείων, με βάση 20 ώρες Α΄ανάθεση. Η απόφαση που επικαλείσαι λογικά έχει υπολογίσει τα κενά με 12 ώρες Α΄ανάθεση ΑΝΑ σχολείο.

Πάμε τώρα στις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:32:55 »

Αποσυνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 03, 2022, 02:00:29 am »
gvasili αυτά που λες δεν ισχύουν. Για μια ακομα φορά ως ημιμαθείς παραπλανείς τους συναδέλφους. Όσο αφορά τα ειρωνικά σχόλια του δηθεν δεν καταλαβίνεις αλλού και όχι σε έμένα Τώρα που θα γενμίσει η Α Αθήνας

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 03, 2022, 02:11:30 am »
Μα αυτό προβλέψαμε ότι θα γίνει.
Τι τι θα κάνω. Αφού το προβλέψαμε. Είναι πολύ πιθανό στην Α αθήνας να δούμε τους

Αποσυνδεδεμένος AntiKar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 03, 2022, 05:18:16 am »
Μια χαρά τα εξηγεί ο

Αποσυνδεδεμένος AntiKar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 03, 2022, 05:28:46 am »
Δεν θα συζητήσω για το 7 ώρες β ανάθεση . Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχεις στην εκπαίδευση, αν έχει ποτέ επιχειρήσει να βγάλεις πρόγραμμα σε χολείο Η αιώνια δικαιολογία όσων βολεύονται με την

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 03, 2022, 11:27:07 am »
Μου αρέσει που ήθελε κάποιος να σου εξηγήσει τι συμβαίνει με τους διορισμούς των βιολόγων, σου απαντάνε καλοπροαίρετα και εσύ μέτα τους λες ημιμαθείς και ότι παραπλανούν κόσμο.

Αποδειξε μας γιατί δεν ισχύουν λοιπόν για να έχεις αξιοπιστία. Πριν μας έλεγες ότι μιλάς με σαφήνεια και ότι αυτά που λέμε είναι γενικόλογες κουβέντες.

Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι βλέπετε τους βιολόγους εχθρούς και βύσματα και ευνοημένους, ενώ το πρόβλημα το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι με την εύνοια των διορισμών που είχατε τόσα χρόνια προ κρίσης.

Και αυτό που με λυπει ιδιαίτερα στο forum, είναι ότι όταν δεν μας αρέσει η άποψη του άλλου το ρίχνουμε στους χαρακτηρισμούς.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 03, 2022, 11:49:42 am »
Παρακαλούνται πολύ οι φίλοι βιολόγοι οι οποίοι είδαν τον εαυτό τους να βαθμολογείται κάτω απ' τη βάση στη βιολογία στο ΑΣΕΠ να 'χουν τη στοιχειώδη ενσυναίσθηση να ενημερώνουν τους μαθητές τους ώστε να διδάσκονται από φυσικό ΚΑΙ τη βιολογία. Πρώτα οι μαθητές. Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
  • Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 03, 2022, 11:51:08 am »
Μου αρέσει που ήθελε κάποιος να σου εξηγήσει τι συμβαίνει με τους διορισμούς των βιολόγων, σου απαντάνε καλοπροαίρετα και εσύ μέτα τους λες ημιμαθείς και ότι παραπλανούν κόσμο.

Αποδειξε μας γιατί δεν ισχύουν λοιπόν για να έχεις αξιοπιστία. Πριν μας έλεγες ότι μιλάς με σαφήνεια και ότι αυτά που λέμε είναι γενικόλογες κουβέντες.

Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι βλέπετε τους βιολόγους εχθρούς και βύσματα και ευνοημένους, ενώ το πρόβλημα το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι με την εύνοια των διορισμών που είχατε τόσα χρόνια προ κρίσης.

Και αυτό που με λυπει ιδιαίτερα στο forum, είναι ότι όταν δεν μας αρέσει η άποψη του άλλου το ρίχνουμε στους χαρακτηρισμούς.

Γι' αυτό έγραψα κι εγώ παραπάνω για "clickbait τίτλο".
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2022, 11:52:56 am από Scout »

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 03, 2022, 11:52:12 am »
(Διπλό μήνυμα εκ παραδρομής, παρακαλώ να διαγραφεί.)

Αποσυνδεδεμένος gismix

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 03, 2022, 12:07:56 pm »
Το μεγάλο πρόβλημα συνάδελφοι του φορουμ ειναι η ανωνυμία. Ότι γράφει ο καθένας μας ότι θέλει και όπως το θέλει ανώνυμα. Αν έπρεπε να υποφράφουμε με όνομα και σχολείο να δειτε πόσο διαφορετικά θα ήτανε τα πράγματα, όσο αφορά το τι λεέι ο καθένας μας και το ποια προπαγάνδα κάνει.
Όσο αφορά το clickbait ο τίτλος, "Σκανδαλώδες πλήθος διορισθέντων βιολόγων" θα έκανε πολυ μεγαλύτερη εντύπωση και θα το διάβαζαν πολλοί περισσότεροι.
Και κάτι άσχετο μιας και είπα προπαγάνδα. Την προπαγάνδα την κάνουν αυτοί που εκθέτουν συναδέλφους σε συγκεκριμένα σχολεία ότι δήθεν πήραν θέσεις βιολόγων (υπάρχει ιστορικό δεν το αναφέρω αναλυτικά).
Δεν απαντώ άλλο σε αυτό το νήμα. Η ιστορία άλλωστε τραβάει σε βάθος χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 03, 2022, 12:13:10 pm »
Δεν απαντώ άλλο σε αυτό το νήμα. Η ιστορία άλλωστε τραβάει σε βάθος χρόνου.

Άρα, τι χρειαζόταν άλλο ένα νήμα, με παραπειστικό (κατά τη γνώμη μου) τίτλο; Όποιος θέλει να διαβάσει ξεκατινιάσματα μεταξύ των δύο ειδικοτήτων, ξέρει ότι μπορεί να το κάνει στα δύο παρακάτω νήματα:
1) https://www.pde.gr/index.php?topic=36621.0
2) https://www.pde.gr/index.php?topic=36680.0

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684