0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Regi84, το γνωρίζω ότι η αίτηση μετάθεσης γίνεται στο teachers και η αίτηση απόσπασης στο opsyd. Δυστυχώς -για εμένα- κάνω και τα δύο κάθε χρόνο. Αυτό που έγραψα το αναφέρει στην εγκύκλιο αποσπάσεων, στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ στη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ . Παραθέτω:Ο χρόνος συνολικής υπηρεσίας που υπολογίζεται στις αποσπάσεις ταυτίζεται με τον χρόνο των μεταθέσεων. Στην περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης (φέτος ή κατά τα προηγούμενα έτη) αο χρόνος εμφανίζεται συμπληρωμένος στην ηλεκτρονική αίτηση, επικαιροποιημένος για το τρέχον έτος.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν τα κριτήρια μοριοδότησης για αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ υπάρχουν σε ΦΕΚ? Προσοχή. Δεν θέλω την εγκύκλιο,αν υπάρχουν σε ΦΕΚ ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εφόσον τα αναφέρει η εγκύκλιος, δες το νομικό πλαίσιο που αναφέρει η εγκύκλιος.
Το είδα αλλά είναι χαοτικό...
Δε βρίσκω άλλη λύση. Αν έψαξες στο ίντερνετ και δε βρήκες κάτι, μόνο αν κάποιος έχει τύχει και το έχει ψάξει στο παρελθόν. Αλλιώς θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα χωθείς στο χάος. Γιατί το θες όμως; Αμφισβητείς την εγκύκλιο;
Ναι, έχει λάθος η εγκύκλιος. Στα δικαιολογητικά για απόδειξη αναπηρίας αναφέρει γνωμάτευση από
Μα δε διαφώνησα μαζί σου κάπου! Αντιθέτως, είναι πάντα σαφείς οι διευκρινήσεις που μας δίνεις. Η απάντηση ήταν προς τη συνάδελφο γιατί αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι οτι στο opsyd απλά γίνεται η αίτηση. Επίσης τα στοιχεία σύνδεσης είναι τα ίδια και αυτό το ξέρω γιατί έκανα κ πέρυσι αίτηση απόσπασης χωρίς να φτιάξω νέο λογαριασμό(όταν φτιάχνεις λογαριασμό ζητάει τον ΑΦΜ, άρα έχεις μόνο ένα λογαριασμό). Τέλος, στο πεδίο "μόρια, προϋπηρεσία" αναφέρει αυτά του αναπληρωτή μόνο, δε ξέρω αν θα περαστούν και τα υπόλοιπα αλλά και να πρέπει να γίνει αυτό, οι δδε έχουν χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης των συστημάτων μετά τη λήξη των αιτήσεων, το οποίο ορίζεται στην εγκύκλιο.Ελπίζω να βοήθησα και να μην παρεξηγήθηκα.Σε κάθε περίπτωση, ένα τηλέφωνο στη ΔΔΕ θα βοηθήσει.
Στην επικεφαλίδα το γράφει . Μάλλον εκ παραδρομής παραλείφτηκε. Επικοινώνησε με τη ΔΔΕ να κάνει ερώτημα προς το υπουργείο, μήπως έρθει συμπληρωματική.2. ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝΓνωματεύσεις Κ.Ε.Π.Α., Α/θμιας ή
Που το είδες να το γράφει αυτό συνάδελφε?! Εγώ στη σελ 11 βλέπω να γράφει στον τίτλο αυτό που αναφέρεις χωρίς την Α/θμια...
Γενικά έχει διαφοροποιήσεις. Και στους νεοδιόριστους γράφει μόνο ΚΕΠΑ όχι ΑΣΥΕ κλπ