0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί η "Σαχλαμαρέως" -όπως την αποκάλεσε ο AshenOne- να μη διαθέτει συμβούλους άξιους να τη βοηθήσουν, αλλά το "μήνυμα" που έχει πάρει από τους "νεοδιόριστους" στις περιοχές που επιχειρήθηκε η εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης είναι εκκωφαντικό.Αυτός είναι και ο λόγος που στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει πέσει "σιωπητήριο".Νόμιζαν πως οι "νεοδιόριστοι", έπειτα από τα άπειρα χρόνια ταλαιπωρίας που υπέστησαν ως αναπληρωτές θα πέσουν σαν "ώριμο φρούτο". Κούνια που τους κούναγε....
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αν μετά τις εκλογές προκύψει πάλι κυβέρνηση με κορμό ΝΔ θα μας την βγούνε δικαστικά και θα βγάλουν την απεργία - αποχή παράνομη. Ικανούς τους έχω να σύρουν και κόσμο στα πειθαρχικά... το απεύχομαι ολόψυχα...
Άντε να τελειώνει αυτή η παρωδία της δήθεν «ατομικής αξιολόγησης»!
τα πράγματα πέρα από τα ευχολόγια (και τα δικά μου) ειναι απλά : αν ξαναβγουν, κλάφτε τα.
Ήδη προσωπικά προσανατολίζομαι να πω του Συμβούλου Εκπαίδευσης όταν θα έρθει η ώρα να με επισκεφθεί, να του προτείνω μια και καλή να με βάλει να παρακολουθήσω επιμόρφωση από το να τον έχω μπάστακα για ένα δίωρο σε μία ωραιοποιημένη και στημένη διδασκαλία η οποία ουδεμία σχέση έχει με την καθημερινότητα στο μάθημα μου. Τ
Αι σιχτίρ με τον κάθε άσχετο που θέλει να έχει άποψη σε αυτό που κάνω χωρίς να το έχει κάνει ο ίδιος... απλά πράματα!!!
αχαχαχ, αφού δεν είσαι νεοδιόριστος , κράτα νεύρα για αργότεραααααααα (και ΟΧΙ ΕΥΧΕΣ , please , θα πολλαπλασιαστούν ! )
https://www.esos.gr/arthra/82555/dialogos-n-kerameos-prytaneon-gia-ti-thesi-ypoyrgoy-paideias-me-ti-nea-kyvernisi-meta ξανα;
Γιατί σας κάνει εντύπωση; Το έργο για το οποίο τοποθετήθηκε, το κάνει.