0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Δηλαδή όσοι διάβαζαν και ξέρουν λίγα πράγματα παραπάνω μάλλον δεν κάνουν για την εκπαίδευση. Αυτό να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο. Δηλαδή όσο πιο μεγάλο βαθμό πτυχίου έχεις να μειώνονται τα μόρια σου. Επίσης όποιος έχει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό να αποκλείεται από καθηγητής
Παράθεση από: Dr_Michael στις Μαρτίου 19, 2007, 03:22:18 pmΠαράθεση από: gioas στις Μαρτίου 19, 2007, 03:11:32 pmΕννοείται πως άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κρίνουν.Απλά τη γνώμη μας λέμε και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε αυτό....Σωστότατο, συμφωνώ απόλυτα! Έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε (ή κατακρίνουμε) τις όποιες αποφάσεις του Υπουργείου ή των σοφών. Δεν έχουμε όμως δικαίωμα (ηθικό αν θες) να στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων που δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα, και να επιθυμούμε την καταστροφή της επαγγελματικής τους (και όχι μόνο) ζωής.Δεν στρέφομαι εναντίον της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Πρώτα απ' όλα πιστεύω πως είναι άδικο να ανακληθεί ο διορισμόςόλων αυτών που διορίστηκαν. Το θέμα είναι από δω και πέρα τι κάνουμε. Το μάθημα μας διδάσκεται ακόμα απο μαθηματικους, φυσικούς κτλ...Δεν είναι καλύτερο που πλεον αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να διδάξουν; Δεν θα ήταν λοιπόν καλύτερο να ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο απο εδώ και μπρος;
Παράθεση από: gioas στις Μαρτίου 19, 2007, 03:11:32 pmΕννοείται πως άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κρίνουν.Απλά τη γνώμη μας λέμε και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε αυτό....Σωστότατο, συμφωνώ απόλυτα! Έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε (ή κατακρίνουμε) τις όποιες αποφάσεις του Υπουργείου ή των σοφών. Δεν έχουμε όμως δικαίωμα (ηθικό αν θες) να στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων που δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα, και να επιθυμούμε την καταστροφή της επαγγελματικής τους (και όχι μόνο) ζωής.
Εννοείται πως άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κρίνουν.Απλά τη γνώμη μας λέμε και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε αυτό....
Παράθεση από: Dr_Michael στις Μαρτίου 19, 2007, 03:15:49 pmΚακώς πήρες μόνο τα 2 εξάμηνα.... Επίσης θα έπρεπε να συγκρίνεις το πρόγραμμα σπουδών του Αυτοματισμού με των Υπολογιστικών Συστημάτων και να διαπιστώσεις ότι δεν είχε καμία διαφορά όταν το δεύτερο τμήμα εντάχτηκε στον ΠΕ20.Τέλος, αν τα Συστήματα Συλλογής Δεδομένων, η Ρομποτική, ο προγραμματισμός PLC κλπ δεν έχουν καμία σχέση με την Πληροφορική, ε τότε τι να πω; ΥΓ Δεν παρερμηνεύθηκε τίποτα. Αμφισβήτησες ευθέως τα γραφόμενα του βιβλίου, έτσι δεν είναι;Τα μαθήματα Ρομποτική και PLC κλπ έχουν σχέση με την πληροφορική αλλά δεν είναι βασικά μαθήματα πληροφορικής. Άλλο να κάνεις μαθήματα που έχουν σχέση με την πληροφορική και άλλο μαθήματα που είναι βασικά για την πληροφορική. Όσο για τα επόμενα εξάμηνα που λες τα κοίταξα και δεν έχει πουθένα μαθήματα όπως Λειτουργικά Συστήματα , Αρχιτεκτονική Υπολογιστών, Μεταγλωττιστές, δεν έχουν καν μάθημα για αλγορίθμους. Τι σχέση έχουν λοιπόν με την πληροφορική αν δεν κάνουν ούτε αλγορίθμους? Κάνε μια σύγκριση του ΤΕΙ της Λάρισας και του αυτοματισμού και θα δεις ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικές σχολές, στη Λάρισα κάνουν ακόμα και Υπολογισιμότητα πράγμα που για ΤΕΙ είναι αδιανόητο (εννοώ ότι δεν πρόκειται να το χρειαστούν πουθενά οι απόφοιτοί του) και δείχνει το επίπεδο του προγράμματος σπουδών τους.Όσον αφορά τα γραφόμενα του βιβλίου, το ότι γράφει κάτι κάποιο βιβλίο δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστό. Εγώ απλά παράθεσα το άρθρο της wikipedia στο οποίο είναι φανερό ότι αυτό που λέει το σχολικό βιβλίο δεν είναι ακριβές, αφού ο όρος informatik χρησιμοποιήθηκε πρώτα από γερμανούς και ύστερα από Γάλλους. Αλλά δε νομίζω ότι είναι και τόσο σοβαρό θέμα.
Κακώς πήρες μόνο τα 2 εξάμηνα.... Επίσης θα έπρεπε να συγκρίνεις το πρόγραμμα σπουδών του Αυτοματισμού με των Υπολογιστικών Συστημάτων και να διαπιστώσεις ότι δεν είχε καμία διαφορά όταν το δεύτερο τμήμα εντάχτηκε στον ΠΕ20.Τέλος, αν τα Συστήματα Συλλογής Δεδομένων, η Ρομποτική, ο προγραμματισμός PLC κλπ δεν έχουν καμία σχέση με την Πληροφορική, ε τότε τι να πω; ΥΓ Δεν παρερμηνεύθηκε τίποτα. Αμφισβήτησες ευθέως τα γραφόμενα του βιβλίου, έτσι δεν είναι;
Δεν στρέφομαι εναντίον της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Πρώτα απ' όλα πιστεύω πως είναι άδικο να ανακληθεί ο διορισμός όλων αυτών που διορίστηκαν.
Εισαι λοιπον ο γκουρου της Πληροφορικης. Οι αποφοιτοι του ΤΕΙ της Λαρισας εχουν κανει σπουδες στην Πληροφορικη ομοιες με το Λυκειο. Θα ηταν χρησιμο να τους ενημερωσεις οτι το Λυκειο για αυτους ειχε διαρκεια +7 εξαμηνα.
...και ΟΧΙ εγω. Εγω μιλω για ενωση.
Μην αγχωνεσαι.
Το άγχος δεν το έχω εγώ, μάλλον εσύ μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με το συμβούλιο επικρατείας
Παράθεση από: drj στις Μαρτίου 19, 2007, 10:38:39 pmΤο άγχος δεν το έχω εγώ, μάλλον εσύ μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με το συμβούλιο επικρατείαςΤελικά ρε αρχηγέ, τί πτυχίο έχεις και δεν αγχώνεσαι για την απόφαση του ΣτΕ?
Από τα λεγόμενα μου δεν προκύπτει από πουθενά ότι μένω Ελλάδα. Μάλλον άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.Επομένως εφόσον έχεις μνήμη 3sec, που να περάσει από το στενό μυαλουδάκι σου ότι μπορεί να έζησα στο εξωτερικό, να σπούδασα στην Ελλάδα και να θέλω να διοριστώ στην Ελλάδα.!!;
Κάποιοι σαν και εσένα που κρύβονται κάτω από φανταστικά πτυχία και «παπλώματα» έτσι ώστε να έχουν ισχύ αυτά που γράφουν και να μην μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν έχουν καταστρέψει τον χώρο.
Δεν μας είπες όμως εσύ γιατί ασχολείσαι με αυτό το θέμα εφόσον δεν σε αφορά; Δεν καλύπτουμε εμείς θέσεις στον ΠΕ19. Γιατί κόπτεσαι;