0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό είναι να βγεί μία συνολική ανακοίνωση για την δημιουργία του συλλόγου και τους επιτακτικούς λόγους δημιουργίας του.Επίσης καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένας δικτυακός τόπος όπου να μπορούν να γραφτούν όσοι ενδιαφέρονται έγκυρα για ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο (εξοδα δικηγόρου κτλ) και να ενημερώνονται τα μέλη του συλλόγου (αντι-ΣΤΕΜΠ) για όλα τα τεκτενόμενα και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πάρθουν. Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερώσω γραπτά και με στοιχεία πέραν αυτού του forum τον σύλογο φοιτητών του ΤΕΙ μου.
Αντί όλοι μαζί οι απόφοιτοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Πληροφορικής να ενωθούμε και να αγωνιστούμε για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ της Πληροφορικής στην ελληνική κοινωνία με Π-Ρ-Ω-Τ-Ο
Τέλος πάντων. Ας επανέρθουμε στο δια ταύτα. Ο Σύλλογος πότε θα γίνει? Περισσότερες πληροφορίες σήμερα θα έχουμε?
Διευκρινιση:Αυριο βραδυ θα εχω στα χερια μου ενα ΠΡΟΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ καταστατικου ενος ενιαιου συλλογου και οχι τη δημιουργια του. Τι ειμαστε; Αποφασιζουμε και διαταζουμε; Αναλογα με τις απαντησεις και τα σχολια που θα δεχθουμε, ειτε Παρασκευη ειτε Δευτερα θα προχωρησουμε προς πρωτοδικειο μερια..Απλα η διαδικασια ειναι χρονοβορα διοτι η επικοινωνια μεσω emails και τηλ και IM κτλ εχει πιο πολλες καθυστερησεις σε σχεση με τη φυσικη παρουσια ολων στο ιδιο σημειο.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την μετάταξη σε άλλο υπουργείο αλλά δυστυχώς ο φόβος αυτός υπάρχει γενικότερα σε περίπτωση που μειωθούν πολύ οι θέσεις για καθηγητές πληροφορικής, μπορεί να γίνει αναγκαστική μετάταξη, αν δεν μπορεί να σε απασχολήσει το υπουργείο ως καθηγητή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό βέβαια ανεξαρτήτως της σχολής που έχεις τελειώσει.
Εντάσει και 4 τμήματα ΠΕ19 , αλλά το θέμα προς συζήτηση είναι τα τμήματα Τ.Ε.Ι που δινουν δικαίωμα διορισμου στην εκπαίδευση
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δε θα δικαιωθούν στο δικαστήριο αυτοί που έχουν κάνει προσφυγή. Δεν γίνεται να ανατραπούν ΟΛΑ ρε παιδιά. Στην περίπτωση που δικαιωθούν, η ισχύ του νόμου (προεδρικού διατάγματος) θα γίνει από την ημέρα της δημοσίευσής του και μετά. Όσοι έχουν διοριστεί δεν μπορούν να τους διώξουν από την εκπαίδευση. Εκτός βέβαια αν ανατραπούν τα πάντα και ισχύσουν νέοι νόμοι.....