0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δε θα δικαιωθούν στο δικαστήριο αυτοί που έχουν κάνει προσφυγή. Δεν γίνεται να ανατραπούν ΟΛΑ ρε παιδιά. Στην περίπτωση που δικαιωθούν, η ισχύ του νόμου (προεδρικού διατάγματος) θα γίνει από την ημέρα της δημοσίευσής του και μετά. Όσοι έχουν διοριστεί δεν μπορούν να τους διώξουν από την εκπαίδευση. Εκτός βέβαια αν ανατραπούν τα πάντα και ισχύσουν νέοι νόμοι.....
Να επαναλάβω οτι δόκιμος δε σημαίνει υπο δοκιμή αλλά είναι βαθμός......Επειδή δεν έχουμε οργανική.Είμαι 1000% σίγουρη και αυτό ισχύει παντού στο δημόσιο...Συνεχίστε να τρώγεστε, έτσι θα βγάλουμε τα ματάκια μας....Πολύ στην κουβέντα το ρίξαμε και καθόλου στην πράξη.
Δε συμφέρει το Δημόσιο να μας απολύσει, και λόγω αποζημιώσεων και γιατί μετά μπαίνει σε άλλες ιστορίες με τις ενστάσεις που θα καταθέσουμε..Το πολύ πολύ να διορίσουν και τους ΣΤΕΜΠ και να τελειώνει το παραμύθι.Γιατί μπορεί ο συγκεκριμένος νόμος να λέει απόλυση , αλλά υπάρχουν και άλλοι που μπορούμε να επικαλεστούμε, όπως πχ ότι διοριστήκαμε όντας νόμιμοι, ότι αναδρομική ισχύς δεν υφίσταται και ένας θεός ξέρει πόσα άλλα παραθυράκια...Ο δικηγόρος paphar αυτό τόνισε...Ότι ποτέ δεν εφαρμόζεται κατα γράμμα ένας νόμος αφού υπάρχουν πολλοί που τον αναιρούν.Να επαναλάβω οτι δόκιμος δε σημαίνει υπο δοκιμή αλλά είναι βαθμός......Επειδή δεν έχουμε οργανική.Είμαι 1000% σίγουρη και αυτό ισχύει παντού στο δημόσιο...Συνεχίστε να τρώγεστε, έτσι θα βγάλουμε τα ματάκια μας....Πολύ στην κουβέντα το ρίξαμε και καθόλου στην πράξη
και κατι τελευταιο μην φοβαστε δεν αλλαζει ποτε ΠΔ μονο σε περιπτωση πολεμου στην τελικη ευεια θα μπουνε και αλλα τμηματα πληροφορικης στην εκπαιδευσηγιατι αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
Να πω ένα γεια σε όλους.........1ο .Οι κύριοι αυτοί του αυτοματισμού, όπως κατάλαβα έχουν βάλει δικηγόρο για να παρέμβουν υπέρ το Π.Δ. Μέχρι εδώ καλά. Τώρα βλέπω στο site ότι λένε πως μπορεί να χρειαστούν και άλλα χρήματα για νέα παρέμβαση. Ρωτάω εγώ τώρα. Τι δουλεία έκανε ο δικηγόρος τους ή τι συμβουλές τους έδωσε; Γιατί όπως κατάλαβα χαμπάρι δεν είχε για τον νόμο και για το αν έπρεπε να γίνει με νόμο ή ΠΔ και όλα αυτά τα λεφτά ( η τιμή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι από 3000 έως 6000 ευρώ) που ήθελε ήταν για να κάνει την παρέμβαση και να ζητήσει αναβολή;. Αυτό γι’ αυτούς που λένε στους άλλους τι δικηγόρους να ρωτήσουν για να μην τους κοροϊδέψουν. 2ο Από αυτά που διαβάζω, από αυτούς που πανικοβάλουν όλους, το Π.Δ θα ακυρωθεί Λόγο νομοθεσίας. Σωστά;. Τι περιμένουν από το Υπουργείο; Τι ρύθμιση πρέπει να γίνει; Ας τα πουν όλα αναλυτικά και όχι ήμουν δυο θέσης πίσω από την δικηγόρο του υπουργείο κ.α. Όλοι την αλήθεια. Ας δει πάλι αυτά που έχει γράψει ο pahar για την ακύρωση του Π.Δ. Εγώ με τα ελληνικά που γνωρίζω έχω καταλάβει ότι θα ακυρωθεί, εκτός και αν!!! Τι αν!!!.....Αυτό που θα ήθελα είναι όποιος ενημερώνει να ενημερώνει σωστά και με αποδείξεις.
το ΣτΕ μιλάει για ακύρωση του διορισμού του διευθυντή λόγο προσόντων
Να μας βρείς τα Ε.Δ. των παραπάνω τμημάτων ΤΕΙ και το ξανασυζητάμε.