0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιζα ότι ο Dr_Michael θα είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά...
Είπα ότι εσύ είσαι παράδειγμα προς μίμηση αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν.
Έγινε εμφανές σε όλους μας ο ειρωνκό σου ύφος περί Dr_Micahael.Μην το συνεχίζεις άλλο γιατί ή πρέπει να έισαι πολύ μικρός ή το παίζεις χαζός και μας δουλεύεις.Και δεν υπάρχει όρεξη για αστεία.
Παράθεση από: vasg στις Μαρτίου 28, 2007, 11:45:34 pmΈγινε εμφανές σε όλους μας ο ειρωνκό σου ύφος περί Dr_Micahael.Μην το συνεχίζεις άλλο γιατί ή πρέπει να έισαι πολύ μικρός ή το παίζεις χαζός και μας δουλεύεις.Και δεν υπάρχει όρεξη για αστεία.Και μικρός είμαι και χαζός... Είπα σοβαρά κάτι και το πιστεύω. Ότι μέχρι τώρα ο δημιουργός του PDE Dr_Michael είναι σοβαρός και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά..... δεν είναι γιατί κάποιοι δεν ακολουθούν το παράδειγμα του.Πιστεύει κανείς ότι μίλησα ειρωνικά? Δικαιώμα του! Από εδώ και πέρα, δεν θα λέμε καλές κουβέντες γιατί παρεξηγούνται.Κάποιοι από την πόρωση δεν καταλαβαίνουν πότε τους επαινούν.... Κατά τα άλλα οι geok_salonika και automation δεν έχουν βάλει μυαλό και συνεχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις... Γϊνεται συζήτηση με αυτές τις συνθήκες?
Όταν λες συνεχίζουμε τις προσωπικές επιθέσεις τι εννοείς? Μήπως απαντάς εμμέσως στο κουίζ που έβαλα??? Γιατί εγώ ονόματα δεν ανέφερα..
Όσον αφορά το αν διδάσκεις στο Τμήμα δεν μου απάντησες... Αν κάνω λάθος, πολύ ευχαρίστως να σου ζητήσω συγνώμη.
Το θέμα μας όμως δεν είναιι οι προσωπικές διαμάχες. Και σταματώ εδω. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το νέο συλλογο και η καλυτερη εκπροσωπηση στο δικαστηριο του Οκτωβρίου
Επίσης, όταν διαγράφουμε τα posts κάποιου ή όλο το account του, τότε ενημερώνουμε τον κόσμο που διαβάζει το φόρουμ για να ξέρει. Απλοί κανόνες λειτουργίας φόρουμ....
drj=euler=pliroforikosPE20=anakin=automatistis=anetos=dawkins=obijuan=pe2020 (Ολα αυτά τα accounts αναλογούν σε ένα άτομο)
Μήπως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο προσεκτικός? Παράδεχομαι ότι είχα δυο λογαριασμους euler-drj (γιατί είχα ένα πρόβλημα με τον πρώτο λογαριασμό μου), αλλά δεν έχω βρίσει κανέναν και δεν έχω καμία σχέση με όλους του άλλους λογαριασμούς που παραθέτεις, Φαντάζομαι ότι αν ελέγξεις τα IP όλων αυτών θα το δεις. Σε παρακαλώ να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ.Παράθεση από: Lenazagor στις Μαρτίου 29, 2007, 10:24:13 amdrj=euler=pliroforikosPE20=anakin=automatistis=anetos=dawkins=obijuan=pe2020 (Ολα αυτά τα accounts αναλογούν σε ένα άτομο)