0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilis1 στις Απριλίου 04, 2007, 12:35:39 pmΔυστυχως μπήκαν άκριτα στον κλάδο ΠΕ20 σχολές που μόνο κατ'όνομα είχαν σχέση με την πληροφορική και αυτό πληρώνουν τώρα και οι υπόλοιποι.Κανονικά θα έπρεπε να γίνει πιο προσεκτική επιλογή.Όλοι ξαφνικά έγιναν ειδικοί με την πληροφορική
Δυστυχως μπήκαν άκριτα στον κλάδο ΠΕ20 σχολές που μόνο κατ'όνομα είχαν σχέση με την πληροφορική και αυτό πληρώνουν τώρα και οι υπόλοιποι.Κανονικά θα έπρεπε να γίνει πιο προσεκτική επιλογή.
Παράθεση από: vmak στις Απριλίου 04, 2007, 03:57:03 pmΠαράθεση από: vasilis1 στις Απριλίου 04, 2007, 12:35:39 pmΔυστυχως μπήκαν άκριτα στον κλάδο ΠΕ20 σχολές που μόνο κατ'όνομα είχαν σχέση με την πληροφορική και αυτό πληρώνουν τώρα και οι υπόλοιποι.Κανονικά θα έπρεπε να γίνει πιο προσεκτική επιλογή.Όλοι ξαφνικά έγιναν ειδικοί με την πληροφορικήΔεν έχετε άδικο έπρεπε πριν 10 χρόνια να είχαν προνοήσει και να υπήρχαν 5-6 σχολές πληροφορικής με κλίση την διδακτική και αυτήν την στιγμή ούτε καν το ΤΕΙ πληροφορικής να διδάσκει ούτε καν τα ΑΕΙ χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση. Άλλα με το μπαμ που έγινε χρειαζόταν άτομα πολλά έστω και όχι τόσο "ειδικά" στο αντικείμενο ούτε στην παιδαγωγική . Και καταλήξαμε όλοι οι άσχετοι με την διδασκαλία να τρωγόμαστε ποιός θα φάει την θέση του αλουνού για να μπεί αυτός και το σινάφι του το άσχετο χωρίς να ιδρώσει το αυτι....
(Υ.Γ. Περιμένατε να απαντήσω σε διάφορες απόψεις εδω μέσα; Γιατί; Για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη ..τη γνώση; Αυτά δεν βοηθούν στην ένωση. Δύσκολο δεν είναι να αντιπαρατεθείς. Δύσκολο είναι να ΜΗΝ αντιπαρατεθείς, αλλά να συνενώσεις )
προσωπικα εχω πτυχιο απο το 2004 και υπαρχει συλλογος στη σχολη μου απο το 2002(ο συλλογος ιδρυθηκε χωρις τη
Αυτό είναι νομίζω το σωστό σκεπτικό γιατι απ’ ότι εχω καταλάβει όλοι οι ΑΕΙ συνομοτούνε εναντίον μας ας φυλαγωμαστε οι καιροί είναι δύσκολοι.Στο κατω κατω αν μπεις καπου και σιγουτευτείς θα κανεις τις κατάλληλες συμμαχιες και θα καταφέρεις ότι θέλεις
Έχω ζητήσει ήδη την ανάκληση των δικαιωμάτων μου ως συντονιστή. Για να μπορώ να λέω δυνατά τη γνώμη μου χωρίς περιορισμούς και χωρίς να προκαλώ προβλήματα στον διαχειριστή και στο ίδιο το φόρουμ.
Η άποψη μου για το θέμα είναι αυτήν:Τα τμήματα αυτοματισμού/τοπογραφίας δεν πρέπει να εντάσσονται στην Πληρορφορική Tώρα αν κάποιος αυτοματιστής τώρα προσβάλλεται που δεν τον συμπεριλαμβάνουν σε κάποιο άλλο κλάδο είναι δικό του το πρόβλημα.
Καλό πάντως θα ήταν μην απαντάει κανείς πλέον του στεμπ ή έχει αντίστοιχες απόψεις με τον στεμπ σε αυτό το θέμα,γιατί βλέπω λαμβάνεται ως αφορμή από μερικούς να βγάλουν το μένος τους ενάντια στον στεμπ.
Παράθεση από: homeboy στις Μαρτίου 31, 2007, 06:26:22 pmΈχω ζητήσει ήδη την ανάκληση των δικαιωμάτων μου ως συντονιστή. Για να μπορώ να λέω δυνατά τη γνώμη μου χωρίς περιορισμούς και χωρίς να προκαλώ προβλήματα στον διαχειριστή και στο ίδιο το φόρουμ.Φαντάζομαι ότι μέχρι σήμερα θα έχουν ανακληθεί τα δικαιώματα σου ως συντονιστή (ένα κουμπάκι είναι...). Περιμένουμε την γνώμη σου!
Εμ έτσι είναι .... στα προβατάκια δικαστήριο στους λύκους βελτιωτικές προτάσεις μην συχγιστούν και μας πετάξουν και εμάς έξω ε???
Τα link τι τα έβαλες για να με επιβεβαιώσεις ακόμη παραπάνω??
Παράθεση από: dinos_ στις Απριλίου 05, 2007, 02:50:47 pmΑυτό είναι νομίζω το σωστό σκεπτικό γιατι απ’ ότι εχω καταλάβει όλοι οι ΑΕΙ συνομοτούνε εναντίον μας ας φυλαγωμαστε οι καιροί είναι δύσκολοι.Στο κατω κατω αν μπεις καπου και σιγουτευτείς θα κανεις τις κατάλληλες συμμαχιες και θα καταφέρεις ότι θέλεις Στο τομέα της Πληροφορικής οι απόφοιτοι ΑΕΙ Πληροφορικής συνεργάζονται ΙΣΟΤΙΜΑ με αυτούς των ΑΤΕΙ. Αυτό είναι άθλος και υπάρχει μόνο στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ! Σε κανένα άλλο κλάδο δεν υπάρχει. Για ρώτα ένα απόφοιτο Πολυτεχνείου για τα τμήματα π.χ. Δομικών Έργων. Δεν θέλει ούτε ζωγραφιστούς να δει αποφοίτους ΑΤΕΙ (σε ισότιμη σχέση, δεν μιλάμε για κάτι άλλο).Μην είμαστε αχάριστοι και μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα.