*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 234996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #966 στις: Μαΐου 19, 2007, 12:25:11 pm »
Είμαστε στους ίδιους πίνακες , αλλά εσύ zoitsa σαν ΠΕ19 έχεις ποσοστό διορισμού 60% σε αντίθεση με εμάς τους ΠΕ20 που έχουν 40%!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός "αυθεντία της Εκπαίδευσης"
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:50:03 »

Αποσυνδεδεμένος zoitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: Μαΐου 19, 2007, 12:28:51 pm »
Και φυσικά εσύ είσαι ΑΥΤΗ που προσφέρει σφαιρική κατάρτιση και όχι εμείς... Αρε Ελλάδα με τα ωραία σου...!
Την κατσίκα του γείτονα την ξέρεις?

Απλά οι ΠΕ19 έχουν ανώτατη πανεπιστημιακή εκπαίδευση στον τομέα της  Πληροφορικής.

Σχετικά με τη δεύτερη απάντησή σου,  είχα τονίσει σε προηγούμενο post πως δεν παριστανω τον εαυτό μου ως ειδική επί του θέματος . Εϊχα μόνο κάποια ερωτήματα σαν απλά σκεπτόμενος άνθρωπος.

Παρά την έκκλισή μου, εξακολουθεί να υπάρχει πολλή ειρωνία στις απαντήσεις σας. Εγώ τις απόψεις μου τις κατέθεσα. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να χαλάω την καρδιά μου και αποχωρώ από τη συζήτηση.

ΥΓ έχεις δικιο με το 60%. Ήσουν σαφής , απλά εγώ δεν είχα διαβάσει σωστά το τμήμα εκείνο του post σου. Συγγνώμη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2007, 12:49:41 pm από zoitsa »

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: Μαΐου 19, 2007, 12:32:05 pm »
Το θέμα εδώ μέσα είναι το δικαστήριο των Τ.Ε.Ι! Όχι των Α.Ε.Ι. Και συγγνώμη , βγήκε κανείς να σε αμφισβητήσει εσένα?
Απλά δεν μπορείς να έχεις άποψη επί της ουσίας για το δικαστήριο των Τ.Ε.Ι  , γιατί πολύ απλά , στα Τ.Ε.Ι απευθύνεται.
Όσο για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση σου , δεν θα μπω στο τρυπάκι , να σου απαντήσω σχετικά με τις γνώσεις σου
Ο καθένας μας στην πράξη κρίνεται!

Αλλά φαντάσου να είχες εσύ δικαστική διαμάχη με άλλο τμήμα Α.Ε.Ι και εγώ σαν απόφοιτος Τ.Ε.Ι να ερχόμουν και να υποστήριζα τον αντίδικό σου! Πως θα ένιωθες zoitsa?

Αποσυνδεδεμένος dinos_

• Νέο μέλος
  • *
  • π.20 Λατρεύω τον άνθρωπο
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: Μαΐου 19, 2007, 01:20:15 pm »
Το θέμα εδώ μέσα είναι το δικαστήριο των Τ.Ε.Ι! Όχι των Α.Ε.Ι.

Πεστα ρε φιλε,αμαν μας εχουν παραπεταμενους οι αει και καλα είναι ανωτεροι, που ζείτε ρε ξυπνήστε, ειμαστε ισοι το καταλάβατε και σχολικοί σύμβουλοι θα γινόμαστε και απόλα , ήμουνα σε ένα πάρτι πέρσυ το καλοκαίρι και ολες οι τίπες ήτανε ΑΕΙ…σιγά τα αυγά που θα νιωσω και κατωτερος αυτές θα μινουν αδιόριστες στην τελική θα το δείτε !
"Εν ονόματι της δημοκρατίας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα."
Ανωνύμου Κορασίδος

"Ένας φιλόσοφος που δεν τον καταλαβαίνω είναι ένας απατεώνας."
dinos

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:50:03 »

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: Μαΐου 19, 2007, 02:46:24 pm »
Τι είπε η zoitsa
"...Εννοώ πως αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι "αρνητική", εσείς θα αποκλειστείτε. Αν πάλι είναι "θετική', ουσιαστικά κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε
εμείς, αφού καλύπτονται οι θέσεις από όχι 1, ούτε 2 αλλά 11 τμήματα επιπλέον που, όπως και να το κάνεις, δεν έχουν ακριβώς ισάξια κατάρτιση με έναν αμιγή Πληροφορικό..."

Τελικά είσαι ΠΕ19 ή ΠΕ20?
Μας έχεις μπερδέψει! Από τα λεγόμενά σου και τις αντιφάσεις σου , δεν ξέρω αν είσαι τελικά απόφοιτος Πανεπιστημίου ή απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μέλος Στεμπ...

Αποσυνδεδεμένος Empire

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: Μαΐου 19, 2007, 04:03:45 pm »
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών(ΑΤΕΙ Σερρών),το οποίο ανήκει στην ΠΕ20!Η αλήθεια είναι ότι μερικά τμήματα της ΠΕ20 όντως δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με το αντικείμενο της Πληροφορικής.Η αξιολόγηση φαίνεται που έκαναν όταν δημιουργούσαν αυτή τη κατηγορία δεν ήταν η καλύτερη σύμφωνα πάντα με το βασικό παράγοντα που είναι το αντικείμενο των τμημάτων και το πρόγραμμα σπουδών.Αν δείτε όλα τα τμήματα που ανήκουν σ'αυτή τη κατηγορία και μπείτε στα αντίστοιχα site τους και δείτε αναλυτικά το αντκείμενο των τμημάτων τους και το πρόγραμμα σπουδών τους θα καταλάβετε σε ποια τμήματα αναφέρομαι και για να σας αποδείξω πόσο αντικειμενικά μιλάω θα αναφερθώ στο τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας που ανήκει στο ΑΤΕΙ που βρίκσεται και το δικό μου τμήμα το οποίο σίγουρα πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται σ'αυτή τη κατηγορία(όπως και άλλα το τονίζω,σύμφωνα πάντα με τους 2 βασικούς παράγοντες που προανέφερα).Κατά τ'αλλα παιδιά τα περί αμιγώς πληροφορικοί για τα τμήματα που καραπληρούν τις προυποθέσεις για να βρίσκονται σ'αυτή τη κατηγορία και που έχουν άμεση σχέση με το τομέα είναι απίστευτες μπούρδες.Τα αναφέρω αυτά για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι περι ανικανότητας να διδάξουν ή περί μη άμεσης σχέσης με το τομέα της Πληροφορικής......τουλάχιστον για το τμήμα που βρίσκομαι η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο δύσκολο είναι όχι απλά να πάρεις το πτυχίο αλλά να περάσεις ένα μάθημα,όταν σε άλλα τμήματα(και πάλι αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα έχουν κάθε εξάμηνο πάνω απο 100 άτομα για ορκωμοσία και κοντεύουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν την λογιστική ή και τη διοίκηση επιχειρήσεων σε λαό απο πτυχιούχους,αναφέρομαι για όσες-ους δεν το καταλάβανε και στο επίπεδο σπουδών του εκάστοτε τμήματος!!!!

Αποσυνδεδεμένος zoitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: Μαΐου 19, 2007, 04:44:50 pm »
Τι είπε η zoitsa
"...Εννοώ πως αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι "αρνητική", εσείς θα αποκλειστείτε. Αν πάλι είναι "θετική', ουσιαστικά κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε
εμείς, αφού καλύπτονται οι θέσεις από όχι 1, ούτε 2 αλλά 11 τμήματα επιπλέον που, όπως και να το κάνεις, δεν έχουν ακριβώς ισάξια κατάρτιση με έναν αμιγή Πληροφορικό..."

Μας έχεις μπερδέψει! Από τα λεγόμενά σου και τις αντιφάσεις σου , δεν ξέρω αν είσαι τελικά απόφοιτος Πανεπιστημίου ή απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μέλος Στεμπ...

Αν και δε θέλω να συμμετάσχω άλλο στη συζήτηση, θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου να λυθεί η απορία σου.
Λέγοντας "κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε" εννοώ απλά πως κορεννύονται οι πίνακες Πληροφορικής και συνάδελφοί μου που τελειώνουν τώρα κινδυνεύουν να μη γίνουν δεκτοί ούτε από τα ολοήμερα λόγω της χαμηλής σειράς που θα έχουν.

Είμαι ΠΕ19, αποφοιτη ΑΕΙ Πληροφορικής της Αθήνας.

Όπως και να χει, καλή συνέχεια στη συζήτηση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2007, 04:51:33 pm από zoitsa »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #973 στις: Μαΐου 19, 2007, 05:09:48 pm »
[quote/]Αν και δε θέλω να συμμετάσχω άλλο στη συζήτηση, θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου να λυθεί η απορία σου.
Λέγοντας "κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε" εννοώ απλά πως κορεννύονται οι πίνακες Πληροφορικής και συνάδελφοί μου που τελειώνουν τώρα κινδυνεύουν να μη γίνουν δεκτοί ούτε από τα ολοήμερα λόγω της χαμηλής σειράς που θα έχουν.

Παράθεση

Ότι θα υπάρχει πρόβλημα στα παιδιά που τελειωνουν σχολές Πληροφορικής είναι δεδομένο και όχι μόνο για ΠΕ19 αλλά και ΠΕ20.

Πολύ δύσκολα θα παίρνει κάποιος ώρες σε ολοήμερο από τον Πίνακα Γ.
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: Μαΐου 19, 2007, 06:19:14 pm »
Τι είπε η zoitsa

Αν και δε θέλω να συμμετάσχω άλλο στη συζήτηση, θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου να λυθεί η απορία σου.

Τα 11 τμήματα που αναφέρεις ανήκουν σε Τ.Ε.Ι. Πότε θα καταλάβεις ότι εσείς οι ΠΕ19 έχετε άλλο ποσοστό πρόσληψης και διορισμού από τους πίνακες?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2007, 06:23:03 pm από amstrad »

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #975 στις: Μαΐου 19, 2007, 06:44:31 pm »
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών(ΑΤΕΙ Σερρών),το οποίο ανήκει στην ΠΕ20!Η αλήθεια είναι ότι μερικά τμήματα της ΠΕ20 όντως δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με το αντικείμενο της Πληροφορικής.Η αξιολόγηση φαίνεται που έκαναν όταν δημιουργούσαν αυτή τη κατηγορία δεν ήταν η καλύτερη σύμφωνα πάντα με το βασικό παράγοντα που είναι το αντικείμενο των τμημάτων και το πρόγραμμα σπουδών.Αν δείτε όλα τα τμήματα που ανήκουν σ'αυτή τη κατηγορία και μπείτε στα αντίστοιχα site τους και δείτε αναλυτικά το αντκείμενο των τμημάτων τους και το πρόγραμμα σπουδών τους θα καταλάβετε σε ποια τμήματα αναφέρομαι και για να σας αποδείξω πόσο αντικειμενικά μιλάω θα αναφερθώ στο τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας που ανήκει στο ΑΤΕΙ που βρίκσεται και το δικό μου τμήμα το οποίο σίγουρα πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται σ'αυτή τη κατηγορία(όπως και άλλα το τονίζω,σύμφωνα πάντα με τους 2 βασικούς παράγοντες που προανέφερα).Κατά τ'αλλα παιδιά τα περί αμιγώς πληροφορικοί για τα τμήματα που καραπληρούν τις προυποθέσεις για να βρίσκονται σ'αυτή τη κατηγορία και που έχουν άμεση σχέση με το τομέα είναι απίστευτες μπούρδες.Τα αναφέρω αυτά για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι περι ανικανότητας να διδάξουν ή περί μη άμεσης σχέσης με το τομέα της Πληροφορικής......τουλάχιστον για το τμήμα που βρίσκομαι η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο δύσκολο είναι όχι απλά να πάρεις το πτυχίο αλλά να περάσεις ένα μάθημα,όταν σε άλλα τμήματα(και πάλι αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα έχουν κάθε εξάμηνο πάνω απο 100 άτομα για ορκωμοσία και κοντεύουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν την λογιστική ή και τη διοίκηση επιχειρήσεων σε λαό απο πτυχιούχους,αναφέρομαι για όσες-ους δεν το καταλάβανε και στο επίπεδο σπουδών του εκάστοτε τμήματος!!!!

Συνάδελφε, όταν μίλησα για το τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας και ότι δεν είναι κατάλληλο, τότε πολλοί μου επιτεθήκανε... Γιατί  ???

Είναι γνωστό ότι κάποιοι εδώ δεν θέλουν να "πειραχθεί" η ΠΕ20 γιατί φοβούνται την αξιολόγηση των τμημάτων τους.
Ααα.... και δυστυχώς φίλε Empire δεν έγινε ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση για να αποφασιστεί ποιος ανήκει στην ΠΕ20.

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #976 στις: Μαΐου 19, 2007, 06:52:17 pm »

Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζω ΠΟΛΥ με τα φαντάσματα που βλέπουν κάποιοι.... Μήπως ο κανόνας είναι "Όποιος έχει αντίθετη γνώμη, είναι απαραίτητα μέλος του ΣΤΕΜΠ!"

Φίλε amstrad, τόσο πολύ μισείς τους αποφοίτους του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα μέλη του ΣΤΕΜΠ? 
Κάποτε ήσουν φίλος-αδελφός μαζί τους και πολεμούσες στην ΣΤΕΦ μαζί τους εναντίον των κομμάτων. Τώρα τι έγινε? Τα ξέχασες?  ;)

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #977 στις: Μαΐου 19, 2007, 07:13:48 pm »
Νάτος και ο snipper... Μάλλον με έχεις μπερδέψει ή μάλλον έχεις μπερδευτεί εσύ... Δεν έχω μίσος. Μήπως εσύ το θέλεις? Απογοήτευση έχω , και όχι με όλους! Υπάρχουν 10-15 άτομα που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την "κατάσταση"
όσο για την αντίθετη γνώμη , μια ΠΕ19 παρουσίαζε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο , ώστε στεναχωριόταν αν θα μείνουν αυτά τα 11 τμήματα στην εκπαίδευση , πιο πολύ και από έναν ΠΕ20!
Εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω με το φτωχό μου μυαλουδάκι???  ;D

Αποσυνδεδεμένος Empire

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #978 στις: Μαΐου 19, 2007, 07:25:08 pm »

Συνάδελφε, όταν μίλησα για το τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας και ότι δεν είναι κατάλληλο, τότε πολλοί μου επιτεθήκανε... Γιατί  ???

Είναι γνωστό ότι κάποιοι εδώ δεν θέλουν να "πειραχθεί" η ΠΕ20 γιατί φοβούνται την αξιολόγηση των τμημάτων τους.
Ααα.... και δυστυχώς φίλε Empire δεν έγινε ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση για να αποφασιστεί ποιος ανήκει στην ΠΕ20.

Έννοια σου και απο Οκτώβρη ξεκινά αξιολόγηση(τα ψέμματα τελειώσανε και τα κεράκια λιώσανε) και όλοι θα αποκαλυφθούμε τι είμαστε σαν τμήματα,σαν προγράμματα σπουδών,σαν ποιότητα σπουδών η οποία θα ολοκληρωθεί του χρόνου την τρέχουσα εποχή.Πληροφοριακά πάντως,εμείς σαν τμήμα παρακαλάμε να μας αξιολογήσουν,για κάποιους άλλους δεν το γνωρίζω....!!!

Αποσυνδεδεμένος domna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #979 στις: Μαΐου 19, 2007, 08:42:53 pm »
Το Υπουργείο Παιδείας δεν κάνει του κεφαλιού του. Πριν την έκδοση του Π.Δ , ζήτησε από τα 11 αυτά τμήματα , ογκοδέστατους φακέλους με προγράμματα σπουδών , τα αξιολόγησε , πήρε τη ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Π.Ι , πήγε το προεδρικό διάταγμα στο Σ.Τ.Ε , όπου πέρασε χωρίς παρατηρήσεις και δημοσιεύθηκε!
Τώρα το ίδιο το Σ.Τ.Ε , προσπαθεί να ακυρώσει τον εαυτό του!
Εμένα αυτό μου λέει πολλά... Κρύβονται απίστευτα πράγματα που δεν φαντάζεστε!
Καμία σχέση δεν έχει το επίπεδο της Πληροφορικής... όλα γίνονται για τις τελευταίες εναπομείναντες θέσεις στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
Την αλήθεια και ας πονάει!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144