0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και φυσικά εσύ είσαι ΑΥΤΗ που προσφέρει σφαιρική κατάρτιση και όχι εμείς... Αρε Ελλάδα με τα ωραία σου...!Την κατσίκα του γείτονα την ξέρεις?
Το θέμα εδώ μέσα είναι το δικαστήριο των Τ.Ε.Ι! Όχι των Α.Ε.Ι.
Τι είπε η zoitsa"...Εννοώ πως αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι "αρνητική", εσείς θα αποκλειστείτε. Αν πάλι είναι "θετική', ουσιαστικά κινδυνεύουμε να αποκλειστούμεεμείς, αφού καλύπτονται οι θέσεις από όχι 1, ούτε 2 αλλά 11 τμήματα επιπλέον που, όπως και να το κάνεις, δεν έχουν ακριβώς ισάξια κατάρτιση με έναν αμιγή Πληροφορικό..."Τελικά είσαι ΠΕ19 ή ΠΕ20?Μας έχεις μπερδέψει! Από τα λεγόμενά σου και τις αντιφάσεις σου , δεν ξέρω αν είσαι τελικά απόφοιτος Πανεπιστημίου ή απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μέλος Στεμπ...
Παράθεση από: amstrad στις Μαΐου 19, 2007, 02:46:24 pmΤι είπε η zoitsa"...Εννοώ πως αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι "αρνητική", εσείς θα αποκλειστείτε. Αν πάλι είναι "θετική', ουσιαστικά κινδυνεύουμε να αποκλειστούμεεμείς, αφού καλύπτονται οι θέσεις από όχι 1, ούτε 2 αλλά 11 τμήματα επιπλέον που, όπως και να το κάνεις, δεν έχουν ακριβώς ισάξια κατάρτιση με έναν αμιγή Πληροφορικό..."Τελικά είσαι ΠΕ19 ή ΠΕ20?Μας έχεις μπερδέψει! Από τα λεγόμενά σου και τις αντιφάσεις σου , δεν ξέρω αν είσαι τελικά απόφοιτος Πανεπιστημίου ή απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μέλος Στεμπ...Αν και δε θέλω να συμμετάσχω άλλο στη συζήτηση, θα σου απαντήσω στο ερώτημά σου να λυθεί η απορία σου.Λέγοντας "κινδυνεύουμε να αποκλειστούμε" εννοώ απλά πως κορεννύονται οι πίνακες Πληροφορικής και συνάδελφοί μου που τελειώνουν τώρα κινδυνεύουν να μη γίνουν δεκτοί ούτε από τα ολοήμερα λόγω της χαμηλής σειράς που θα έχουν. Είμαι ΠΕ19, αποφοιτη ΑΕΙ Πληροφορικής της Αθήνας.Όπως και να χει, καλή συνέχεια στη συζήτηση.
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών(ΑΤΕΙ Σερρών),το οποίο ανήκει στην ΠΕ20!Η αλήθεια είναι ότι μερικά τμήματα της ΠΕ20 όντως δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με το αντικείμενο της Πληροφορικής.Η αξιολόγηση φαίνεται που έκαναν όταν δημιουργούσαν αυτή τη κατηγορία δεν ήταν η καλύτερη σύμφωνα πάντα με το βασικό παράγοντα που είναι το αντικείμενο των τμημάτων και το πρόγραμμα σπουδών.Αν δείτε όλα τα τμήματα που ανήκουν σ'αυτή τη κατηγορία και μπείτε στα αντίστοιχα site τους και δείτε αναλυτικά το αντκείμενο των τμημάτων τους και το πρόγραμμα σπουδών τους θα καταλάβετε σε ποια τμήματα αναφέρομαι και για να σας αποδείξω πόσο αντικειμενικά μιλάω θα αναφερθώ στο τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας που ανήκει στο ΑΤΕΙ που βρίκσεται και το δικό μου τμήμα το οποίο σίγουρα πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται σ'αυτή τη κατηγορία(όπως και άλλα το τονίζω,σύμφωνα πάντα με τους 2 βασικούς παράγοντες που προανέφερα).Κατά τ'αλλα παιδιά τα περί αμιγώς πληροφορικοί για τα τμήματα που καραπληρούν τις προυποθέσεις για να βρίσκονται σ'αυτή τη κατηγορία και που έχουν άμεση σχέση με το τομέα είναι απίστευτες μπούρδες.Τα αναφέρω αυτά για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι περι ανικανότητας να διδάξουν ή περί μη άμεσης σχέσης με το τομέα της Πληροφορικής......τουλάχιστον για το τμήμα που βρίσκομαι η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο δύσκολο είναι όχι απλά να πάρεις το πτυχίο αλλά να περάσεις ένα μάθημα,όταν σε άλλα τμήματα(και πάλι αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα έχουν κάθε εξάμηνο πάνω απο 100 άτομα για ορκωμοσία και κοντεύουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν την λογιστική ή και τη διοίκηση επιχειρήσεων σε λαό απο πτυχιούχους,αναφέρομαι για όσες-ους δεν το καταλάβανε και στο επίπεδο σπουδών του εκάστοτε τμήματος!!!!
Τελικά είσαι ΠΕ19 ή ΠΕ20?Μας έχεις μπερδέψει! Από τα λεγόμενά σου και τις αντιφάσεις σου , δεν ξέρω αν είσαι τελικά απόφοιτος Πανεπιστημίου ή απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μέλος Στεμπ...
Παράθεση από: Empire στις Μαΐου 19, 2007, 04:03:45 pmΕίμαι τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών(ΑΤΕΙ Σερρών),το οποίο ανήκει στην ΠΕ20!Η αλήθεια είναι ότι μερικά τμήματα της ΠΕ20 όντως δεν έχουν τόσο άμεση σχέση με το αντικείμενο της Πληροφορικής.Η αξιολόγηση φαίνεται που έκαναν όταν δημιουργούσαν αυτή τη κατηγορία δεν ήταν η καλύτερη σύμφωνα πάντα με το βασικό παράγοντα που είναι το αντικείμενο των τμημάτων και το πρόγραμμα σπουδών.Αν δείτε όλα τα τμήματα που ανήκουν σ'αυτή τη κατηγορία και μπείτε στα αντίστοιχα site τους και δείτε αναλυτικά το αντκείμενο των τμημάτων τους και το πρόγραμμα σπουδών τους θα καταλάβετε σε ποια τμήματα αναφέρομαι και για να σας αποδείξω πόσο αντικειμενικά μιλάω θα αναφερθώ στο τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας που ανήκει στο ΑΤΕΙ που βρίκσεται και το δικό μου τμήμα το οποίο σίγουρα πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται σ'αυτή τη κατηγορία(όπως και άλλα το τονίζω,σύμφωνα πάντα με τους 2 βασικούς παράγοντες που προανέφερα).Κατά τ'αλλα παιδιά τα περί αμιγώς πληροφορικοί για τα τμήματα που καραπληρούν τις προυποθέσεις για να βρίσκονται σ'αυτή τη κατηγορία και που έχουν άμεση σχέση με το τομέα είναι απίστευτες μπούρδες.Τα αναφέρω αυτά για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι περι ανικανότητας να διδάξουν ή περί μη άμεσης σχέσης με το τομέα της Πληροφορικής......τουλάχιστον για το τμήμα που βρίσκομαι η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο δύσκολο είναι όχι απλά να πάρεις το πτυχίο αλλά να περάσεις ένα μάθημα,όταν σε άλλα τμήματα(και πάλι αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τμήματα έχουν κάθε εξάμηνο πάνω απο 100 άτομα για ορκωμοσία και κοντεύουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν την λογιστική ή και τη διοίκηση επιχειρήσεων σε λαό απο πτυχιούχους,αναφέρομαι για όσες-ους δεν το καταλάβανε και στο επίπεδο σπουδών του εκάστοτε τμήματος!!!! Συνάδελφε, όταν μίλησα για το τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας και ότι δεν είναι κατάλληλο, τότε πολλοί μου επιτεθήκανε... Γιατί Είναι γνωστό ότι κάποιοι εδώ δεν θέλουν να "πειραχθεί" η ΠΕ20 γιατί φοβούνται την αξιολόγηση των τμημάτων τους. Ααα.... και δυστυχώς φίλε Empire δεν έγινε ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση για να αποφασιστεί ποιος ανήκει στην ΠΕ20.