0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο πουλάκι μου... (Πλέον κάνω μια μια τις ερωτήσεις, γιατί με τις πολλές απαντάς μόνο σε όποια θέλεις )
και αυτός που έχει ΜΟΝΟ 11 μαθήματα ΄πληροφορικής τί είναι? Και μέχρι πέρσι ήταν και 6+1 εξάμηνα ακόμη? Και Έχει επαγγελματικά δικαιώματα πάνω στα ΣΑΕ και στα ρομποτικά? Πληροφορικός-Αυτοματιστής?
Αντίστοιχα φυσικά και για τα άλλα τμήματα, (εδώ ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί δεν έχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών των υπολοίπων τμημάτων) δε πρέπει να τους συγκρίνετε με εσάς, αλλά με το τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων (και έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουν κάνει περισσότερα μαθήματα πληροφορικής από αυτούς- αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη)
Kαλημέρα από Κρήτη. Θα συμφωνήσω με τον φίλο isakos , ότι εδώ ο καθένας εκφράζει προσωπική γνώμη και άποψη και δεν σημαίνει ότι αυτά που διαβάζουμε θα γίνουν! Το λέω αυτά σε όλους τους φίλους Πληροφορικούς του Π.Δ 268/04 που ενδεχομένως να έχουν τρομοκρατηθεί. Δημοκρατία έχουμε , σεβαστές όλες οι απόψεις , μα όλες...
Σημειώνω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος του ΣΤΕΜΠ και παρακαλώ να μην μου αποδίδει κανείς αυτόν τον ρόλο. Την γνώμη μου προσπαθώ να πω είτε αρέσει είτε όχι.
Για την ιστορία , να πω ότι η υπόθεση ΠΔ 268/04 έχει ήδη τελειώσει , ενώ άλλοι προσπαθούν με πολλά posts να την επαναφέρουν στο προσκήνιο και να αγχώνουν "νέους" συναδέλφους...Καλή σας μέρα.
Αυτοματισμός κλάδος της Πληροφορικής?
Επίσης, επειδή δεν συμπληρώνουν ώρες οι καθηγητές Αυτοματισμών, να τους βάλουμε στην Πληροφορική για να συμπληρώσουν? Εϊναι λογικό αυτό?
Αν η Πληροφορική δεν είχε πολλές θέσεις, οι Αυτοματιστές δεν θα θέλανε να ακούσουν για αυτήν. Τώρα που έχει θέσεις, επιδιώκουν μην χάσουν το λαβράκι. Σωστά? (στο κάτω κάτω τόσα χρόνια, είπε κανείς πτυχιούχος Αυτοματισμού να διοριστεί ως Πληροφορικός? ΟΧΙ. Τώρα το ανακαλύψανε)
Μην ακούω για Αγγλικά ή Σκωτζέζικα πανεπιστήμια. Εκεί ένας απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό Πληροφορικής. Φαντάζομαι το επίπεδο του μεταπτυχαικού ήταν κυρίως για απόφοιτους άλλων σχολών εκτός πληροφορικής. Κάνω λάθος? (π.χ. σαν του Πανεπιστημίου Μακεδονίας)
Επίσης, δεν είπε κανείς ότι τα τμήματα Αυτοματισμού δεν έχουν καλό πρόγραμμα σπουδών (ίσα ίσα που είναι πολύ καλό!). Απλά δεν είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
Δες λίγο τι είναι η πληροφορική στο εξωτερικό και πως ορίζεται.
Για να καταλάβεις τι σχέση έχουν να σου πω το εξής: To ότι μεταφέρεις δεδομένα με ένα δίκτυο Η/Υ ή ένα cd σημαίνει ότι είσαι πληροφορικός?
Αυτοί που γράφουν τα βιβλία πληροφορικής για τα σχολεία συνήθως δεν είναι Πληροφορικοί. Αυτός είναι ο λόγος που είναι και κακής ποιότητας... Η κατάσταση μετά από παρέμβαση ΕΠΕ και ΣΤΕΜΠ άρχισε να βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Δεν είμαι πουλάκι σου. Μάθε να συμπεριφέρεσαι. Όταν νευριάζεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις, λες ότι σου κατέβει και ειρωνεύσαι (μάλλον από έλλειψη επιχειρημάτων).
Παράθεση από: paphar στις Φεβρουαρίου 07, 2006, 11:35:00 amκαι αυτός που έχει ΜΟΝΟ 11 μαθήματα ΄πληροφορικής τί είναι? Και μέχρι πέρσι ήταν και 6+1 εξάμηνα ακόμη? Και Έχει επαγγελματικά δικαιώματα πάνω στα ΣΑΕ και στα ρομποτικά? Πληροφορικός-Αυτοματιστής? Το θυμάσαι το παρακάτω post? Για δες καλά τι έλεγες...Παράθεση από: paphar στις Φεβρουαρίου 04, 2006, 01:23:34 amΑντίστοιχα φυσικά και για τα άλλα τμήματα, (εδώ ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί δεν έχω ψάξει τα προγράμματα σπουδών των υπολοίπων τμημάτων) δε πρέπει να τους συγκρίνετε με εσάς, αλλά με το τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων (και έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουν κάνει περισσότερα μαθήματα πληροφορικής από αυτούς- αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη)Τι έγινε τελικά? Έψαξες τα προγράμματα σπουδών ή πάλι μιλάς χωρίς να έχεις στοιχεία?
Γεια σε ολους.ειμαι καινουργια στο forum και προσπαθω να καταλαβω τι γινετε.ειμαι αποφοιτη(σχεδον) του τμηματος Τηλεπληροφορικης και Διοικησης.Εχω κοιταξει το προγραμμα σπουδων και των υπολοιπων τει και πραγματικα δεν βρισκω καμια τρελη διαφορα με τα τει Αθηνας και Θεσ/νικης.Η μονη διαφορα μας ειναι στην πολη.Γιατι δηλ.να μας περνει ολους η μπαλα.Επειδη ειμαστε σχετικα καινουργια τμηματα και δεν εχουμε το ονομα που εχουν αυτοι?Αλλος δικαιωμα στην Πληροφορικη δεν εχει?Οι πρωτοι δηλ.ειναι οι τελιοι και μετα οι υπολοιποι ειναι αναξιοι?
Μικρέ παρωπιδοφόρε, όταν έλεγα ότι δεν έψαξα τα προγράμματα σπουδών των υπολοίπων τμημάτων, εννοούσα τα άλλα τμήματα του ΠΔ268.
Έτσι λέω εγώ! Και πολλά Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Και ο νομοθέτης. Σημασία όμως δεν έχει τι λέω εγώ ή εσύ αλλά τι λέει ο νομοθέτης. Σωστό ή λάθος, η ιστορία θα δείξει. Και η κάλπη...
Έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς και συνεχώς χαρακτηρίζεις τους άλλους. Όταν νευριάζεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις, λες ότι σου κατέβει και ειρωνεύσαι.Επειδή και οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα, δεν πρόκεται να σου απαντήσω.
Εσύ στο κάτω κάτω τα ξέρεις όλα και δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα από κάποιον που είναι στην επιτροπή του Υπουργείου για τα επαγγελματικά σου δικαιώματα.
Πέρασα απαρατήρητος αγαπητέ sniper_hellas_1 ή μου φαίνεται; Θα σε παρακαλούσα να απαντάς τις ερωτήσεις που σου απευθύνουν διαφορετικά θεωρώ ότι είσαι αγενής. Πιστεύω, από τα όσα έχεις αναφέρει , ότι γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο της πληροφορικής ως απόφοιτος και ότι μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση που σου απεύθυνα.
Κοιτάξτε αγαπητέ, γνωρίζω ότι σας φέρνω σε δύσκολη θέση με το να ρωτάω πράγματα που να μη μπορείτε να απαντήσετε, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι το συγκεκριμένο τμήμα (Υπολογιστικών Συστημάτων) έχει ίσα ή λιγότερα μαθήματα πληροφορικής από τα 11 τμήματα του ΠΔ268 και σαφώς το 10 % των μαθημάτων του τμήματος πληροφορικής Θεσ/νίκης.
Γίνομαι εριστικός διότι η διάκριση που κάνετε γιαυτούς, μας αδικεί κατάφωρα.
Ορίστε, απαντήστε στο συγκεκριμένο θέμα. Τα επιχειρήματά μου είναι απλά.