0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τα υπόλοιπα που "ακούστηκαν". Απαντάω σε όσους με σέβονται, όπως τους σέβομαι και εγώ. Eυτυχώς είναι πολλοί σε αυτό το φόρουμ ;-)
Το τελευταίο μπαράζ μηνυμάτων σου καθώς και αυτά που λες δείχνουν κάποια πράγματα.....
Εσύ ούτε πατέρας, ούτε τίποτα σχετικό είσαι. Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας, μάλλον ένας οργισμένος Μηχανικός Αυτοματισμού είσαι.
1) Ο τρόπος που εκφράζεις την άποψη σου δείχνει εμπάθεια που δεν δικαιολογείται ούτε από την ηλικία σου (τάχα είσαι 40+ χρονών...), ούτε από κάτι άλλο
2) Συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια πράγματα ενώ ο άλλος σου έχει απαντήσει. Μήπως επιζητάς συγκεκριμμένη απάντηση? (πέστην μας να τελειώνουμε)
Όσο αφορά εμένα, θα απαντάω μόνο σε αυτούς που ξέρουν πως να κάνουν μια συζήτηση και ευτυχώς είναι πολλοί σε αυτό το φόρουμ.
Παιδιά εγώ που ειμαι φοιτητής ΤΕΙ πληροφορικής και επικοινωνιών τι γίνεται??Ουτε εμείς κάνουμε για πληροφορικάριοι??
εάν ήμουν κυβέρνηση θα σκεφτόμουν....εχω έναν Α αριθμό τμημάτων που αν ισχύσει αυτό που λενε στην ΣΤΕΜΠ θα φύγουν από το ΤΕ Πληροφορικής.Από την μία εχω περί τους 10-15 χιλιάδες φοιτητές - ψηφοφόρους και από την άλλη 2-3 χιλιάδες. Ποιόν με βολεύει να κρατήσω;;;
Με την μέθοδο της λογικής που διδάσκονται σε όλες τις σχολές επικρατεί τελικά η άποψη των 10-15. Λοιπόν φίλες και φίλοι ότι απόφαση και να βγει - που φυσικά μόνο αρνητική θα είναι για τον ΣΤΕΜΠ - η κυβέρνηση - και όχι μόνο αυτή αλλα ακόμα και το ΚΚΕ να ήταν- δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα από όσα φοβάστε. Η δίκη το επαναλμβάνω θα πάρει αναβολή. Επίσης όλη αυτή η διαδικασία γίνεται εκτός του να βολέψουμε ημέτερους- όσον αφορά τον ΣΤΕΜΠ- για να βγει ο ΣΤΕΜΠ από την απομόνωση που ο ίδιος έχει μπει - βλέπε ΟΤΕ- και που οπως διαφαίνεται θα συνεχιστεί. Χωρίς βέβαια καμιά εμπάθεια.
Και φυσικά θα παρακαλούσα όσο και να μην σας αρέσουν αυτά που λένε συνάδελφοι όπως ο sniper μην τους βρίζετε ή μιλάτε ασχημα για αυτούς. Το φόρουμ έγινε για να εκθέτουμε όλες τις απόψεις και όχι αυτές που θέλουμε.
Μην ξεχνάτε ότι ο κλάδος της Πληροφορικής καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς πια. Αυτό ειναι σημαντικό για την συνέχεια όλων μας....
Προς Sniper hellas1:1.Θα ήθελες να παρουσιάσεις την κρίση του Π.Ι. με αποδείξεις και όχι με λόγια; Αν εννοείς την ανακοίνωση που έδινε το δικαίωμα στους πτυχιούχους των σχολών που ο τίτλος των σπουδών τους περιείχε την λέξη πληροφορική να διδάξουν σε περίπτωση που δεν βρεθούν πτυχιούχοι πληροφορικής τότε τι να πω; Απλά θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται η λέξη <<πληροφορική>>στον τίτλο Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και εγώ δεν την βλέπω; Και να φανταστείς δεν έχω και προβλήματα όρασης.Που είδες εσύ ότι το Π.Ι.μιλά για κλάδο ΠΕ17 Αυτοματισμού;
2.Γνωρίζεις για την εισήγηση του Π.Ι. το 1999 για τους πτυχιούχους σχολών που πρέπει να έχουν το δικαίωμα να διδάξουν Πληροφορική στα ΤΕΕ;Το έχει αναφέρει και ο φίλος isakos (ή στην 4 ή στην 5 σελίδα του θέματος).Ρίξε μια ματιά και θα δεις και το τμήμα Αυτοματισμού δίιπλα στην Πληροφορική και τα Συστήμτα.Μια επανάληψη δεν είναι κακή.3.Γιατί όλα αυτά τα χρόνια μας αγνοούσα΄; Μήπως προηγούνταν οι μεταπυχιακοί του πίνακα Δ(Πόλλοί με μεταπτυχιακό στον Αυτοματισμό)και
μήπως κάποιοι φρόντισαν να διασφαλίζουν την ηρεμία και την σιγουριά του διορισμού των αποφοίτων του ΤΕΙ Πληροφορικής και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων; Λέω μήπωςΠεριμένω συγκεκριμένες απαντήσεις.
Φιλικά ένα καινούργιο μέλος της συζήτησης
Ήδη έχω σταματήσει να απαντάω σε κακοήθειες (βλέπε paphar) και άλλους που το παίζουν "πατέρας φοιτητή".
Δηλαδή ο ΣΤΕΜΠ από την μια επικοινωνεί με το ΠΙ για να διδάξουν Πληροφορική οι άλλες σχολές ενώ απο την άλλη κάνει προσφυγή για να βγουν από το ΠΕ20.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Που είναι η εκτεταμένη έρευνα του ΠΙ που λεεί ότι μόνο τα τμήματα πληροφορικής και Η/Υ μπορούν να διδάξουν πληροφορική;Πότε μίλησε για ΠΕ17 Αυτοματισμού; Θα ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία.
Το είπες και ο ίδιος υπάρχουν μαθήματα που είναι κοντα σε αυτοματισμό-πληροφορική;Απο εκεί και πέρα απλά χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβεις αν πρέπει ο αυτοματισμός να είναι στο ΠΕ20
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Φεβρουαρίου 25, 2006, 05:52:02 pmΉδη έχω σταματήσει να απαντάω σε κακοήθειες (βλέπε paphar) και άλλους που το παίζουν "πατέρας φοιτητή".Σύλλογος "Τάξις και Ηθική": Κάτω οι κακοήθειες του paphar. Όλες. Ότι λέει είναι κακοήθειες. Κρέμασμα και κάψιμο στην πυρά!!! Α, ρε snippper όταν δε μπορείς να απαντήσεις και το γυρνάς αλλού, έχεις πολύ πλάκα. Να 'σαι καλά πάντως. Αν και γύρισα κομάτια από ταξίδι, με έκανες και γέλασα...