*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235976 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουαρίου 24, 2006, 06:49:10 pm »
Σχετικά με τα υπόλοιπα που "ακούστηκαν". Απαντάω σε όσους με σέβονται, όπως τους σέβομαι και εγώ. Eυτυχώς είναι πολλοί σε αυτό το φόρουμ  ;-)

Μάλλον κύριε σνίπερ, απαντάτε σε όσους δε ξέρουν πολλά ωστε να αντικρούσουν την άγνοιά σας περί του Αυτοματιστή. Αν η έλλειψη απαντήσεων σας δυσκολεύει τόσο πολύ ώστε να θεωρείτε ότι δε σας σεβόμεθα... στο χωρίο μου λένε κάτι για μια αλεπού και για κάτι κρεμαστάρια...
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:26:36 »

Αποσυνδεδεμένος periergos

• Νέο μέλος
  • *
  • ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε.!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουαρίου 24, 2006, 06:49:27 pm »
Για sniper

Παράθεση
Το τελευταίο μπαράζ μηνυμάτων σου καθώς και αυτά που λες δείχνουν κάποια πράγματα.....

Σαφώς κα δείχνουν κάποια πράγματα. Το ότι αποφεύγεις εσκεμμένα να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου. Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει ;

Παράθεση
Εσύ ούτε πατέρας, ούτε τίποτα σχετικό είσαι. Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας, μάλλον ένας οργισμένος Μηχανικός Αυτοματισμού είσαι.

Εξακολουθείς να το παίζεις μάντης !!!! Και επειδή έχεις καταλάβει πόσο οργισμένοι είναι οι αυτοματισμές, το νου σου να μην βρεθείς μπροστά σε κανέναν από αυτούς!!!!

Παράθεση
1) Ο τρόπος που εκφράζεις την άποψη σου δείχνει εμπάθεια που δεν δικαιολογείται ούτε από την ηλικία σου (τάχα είσαι 40+ χρονών...), ούτε από κάτι άλλο
Να σου δείξω και λίγη ειρωνεία; Από μαθηματικά, βλέπω ότι τα πας καλά. Αν και είσαι παραπληροφορικός, θα ζητήσω από το ΥΠΕΠΘ να εντάξουν τους Μηχανικούς Πληροφορικής στον κλάδο ΠΕ03 (Μαθηματικών). Και το λέω αυτό γιατί    «Γνωρίζω αρκετά για να κρίνω» (ταδε έφη sniper, 11η σελίδα αν δεν κάνω λάθος). Α και για να μην ξεχάσω (γιατί μετά τα 40 δεν κρατάει το μυαλό) μπορείς να μου δείξεις σε ποιο σημείο έχω εκφράσει την εμπάθεια μου;

Παράθεση
2) Συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια πράγματα ενώ ο άλλος σου έχει απαντήσει. Μήπως επιζητάς συγκεκριμμένη απάντηση???? (πέστην μας να τελειώνουμε)
Δεν απάντησες σε κανένα από τα ερωτήματά μου. Μια απλή παράθεση ως απάντηση αρκεί.

Παράθεση
Όσο αφορά εμένα, θα απαντάω μόνο σε αυτούς που ξέρουν πως να κάνουν μια συζήτηση και ευτυχώς είναι πολλοί σε αυτό το φόρουμ.
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι το forum είναι ένα τεράστιο στρογγυλό τραπέζι με συνομιλητές που απευθύνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο και περιμένουν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για να γίνεται διάλογος. Εσύ το μόνο που κάνεις μέχρι τώρα είναι να απαντάς μόνο εκεί που μπορείς να απαντήσεις.
Απάντησε στις ερωτήσεις μου έστω και με παραθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος koukouroukou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 03:29:27 am »
Παιδιά εγώ που ειμαι φοιτητής ΤΕΙ πληροφορικής και επικοινωνιών τι γίνεται??Ουτε εμείς κάνουμε για πληροφορικάριοι??

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 12:42:52 pm »
Παιδιά εγώ που ειμαι φοιτητής ΤΕΙ πληροφορικής και επικοινωνιών τι γίνεται??Ουτε εμείς κάνουμε για πληροφορικάριοι??

Η προσφυγή έχει γίνει προς όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως. Οπότε και το δικό σου τμήμα είναι μέσα στην προσφυγή.
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:26:36 »

Αποσυνδεδεμένος xt660x

• Νέο μέλος
  • *
  • MOTOCROSS MADNESS
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 02:37:14 pm »
εάν ήμουν κυβέρνηση θα σκεφτόμουν....
εχω έναν Α αριθμό τμημάτων που αν ισχύσει αυτό που λενε στην ΣΤΕΜΠ θα φύγουν από το ΤΕ Πληροφορικής.

Από την μία εχω περί τους 10-15 χιλιάδες φοιτητές - ψηφοφόρους και από την άλλη 2-3 χιλιάδες. Ποιόν με βολεύει να κρατήσω;;;

Με την μέθοδο της λογικής που διδάσκονται σε όλες τις σχολές επικρατεί τελικά η άποψη των 10-15. Λοιπόν φίλες και φίλοι ότι απόφαση και να βγει - που φυσικά μόνο αρνητική θα είναι για τον ΣΤΕΜΠ - η κυβέρνηση - και όχι μόνο αυτή αλλα ακόμα και το ΚΚΕ να ήταν- δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα από όσα φοβάστε. Η δίκη το επαναλμβάνω θα πάρει αναβολή. Επίσης όλη αυτή η διαδικασία γίνεται εκτός του να βολέψουμε ημέτερους- όσον αφορά τον ΣΤΕΜΠ- για να βγει ο ΣΤΕΜΠ από την απομόνωση που ο ίδιος έχει μπει - βλέπε ΟΤΕ- και που οπως  διαφαίνεται θα συνεχιστεί. Χωρίς βέβαια καμιά εμπάθεια.

Και φυσικά θα παρακαλούσα όσο και να μην σας αρέσουν αυτά που λένε συνάδελφοι όπως ο sniper μην τους βρίζετε ή μιλάτε ασχημα για αυτούς. Το φόρουμ έγινε για να εκθέτουμε όλες τις απόψεις και όχι αυτές που θέλουμε.

Μην ξεχνάτε ότι ο κλάδος της Πληροφορικής καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς πια. Αυτό ειναι σημαντικό για την συνέχεια όλων μας....

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 05:44:09 pm »

Η προσφυγή έγινε κατά όλων των τμημάτων που εντάχθηκαν με το ΠΔ 268 και λέγεται αίτηση ακύρωσης. Αυτό ήταν αναπόφευκτο γιατί δεν μπορεί κανείς να πει στο δικαστήριο "το ΠΔ θέλω να τροποιηθεί και να γίνει έτσι ή αλλιώς".

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο είναι το μόνο αρμόδιο που κρίνει τα προγράμματα σπουδών και την αποστολή του κάθε τμήματος.
Σύμφωνα με αυτή την κρίση, αναφερω δυο παραδείγματα: Οι απόφοιτοι των τμημάτων ΤΕΙ πληροφορικής και επικοινωνιών (Σέρρες), Τηλεπληροφορικής (Αρτα), κλπ ΕΙΝΑΙ κατάλληλοι για να ενταχθούν στην ΠΕ20. Τα τμήματα Αυτοματισμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κατάλληλα να ενταχθουν στην ΠΕ20 αλλά μόνο στην ΠΕ17!
Αυτό ζητάει και ο ΣΤΕΜΠ! Να εφαρμοστεί η εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου! Άρα το τμήμα σου και φυσικά πρέπει να είναι στο ΠΕ20!

Συμπέρασμα: Ο λόγος που έγινε η προσφυγή είναι ένας και μόνο. Να πιεστεί το Υπουργείο Παιδείας και να τροποποιήσει το ΠΔ 268 (όχι να το καταργήσει!). Αν είχε εισακουστεί η εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, τότε δεν θα γινόταν καμιά προσφυγή.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.stemp.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2006, 05:54:08 pm από sniper_hellas_1 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 05:52:02 pm »
εάν ήμουν κυβέρνηση θα σκεφτόμουν....
εχω έναν Α αριθμό τμημάτων που αν ισχύσει αυτό που λενε στην ΣΤΕΜΠ θα φύγουν από το ΤΕ Πληροφορικής.
Από την μία εχω περί τους 10-15 χιλιάδες φοιτητές - ψηφοφόρους και από την άλλη 2-3 χιλιάδες. Ποιόν με βολεύει να κρατήσω;;;

Θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τι είναι σωστό και τι όχι. ΟΧΙ αν έχει πολιτικό κόστος. Και φυσικά βολεύει τους Πληροφορικούς (έχω εξηγήσει ότι δεν είναι μόνο οι απόφοιτοι του ΣΤΕΜΠ), να φύγουν οι ΜΗ Πληροφορικοί (βλέπε Αυτοματιστές). Άρα η αναλογία είναι ανάποδα! 10 χιλιάδες Πληροφορικοί και από την άλλη 3-4 χιλιάδες Αυτοματιστές   ;)

Με την μέθοδο της λογικής που διδάσκονται σε όλες τις σχολές επικρατεί τελικά η άποψη των 10-15. Λοιπόν φίλες και φίλοι ότι απόφαση και να βγει - που φυσικά μόνο αρνητική θα είναι για τον ΣΤΕΜΠ - η κυβέρνηση - και όχι μόνο αυτή αλλα ακόμα και το ΚΚΕ να ήταν- δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα από όσα φοβάστε. Η δίκη το επαναλμβάνω θα πάρει αναβολή. Επίσης όλη αυτή η διαδικασία γίνεται εκτός του να βολέψουμε ημέτερους- όσον αφορά τον ΣΤΕΜΠ- για να βγει ο ΣΤΕΜΠ από την απομόνωση που ο ίδιος έχει μπει - βλέπε ΟΤΕ- και που οπως  διαφαίνεται θα συνεχιστεί. Χωρίς βέβαια καμιά εμπάθεια.

Το λέω για τελευταία φορά. Αν ο ΣΤΕΜΠ ενδιαφερόταν για να βολέψει τα μέλη του και μόνο, τότε δεν θα ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο παρά για αυτό (αυτό κάνει ο σύλλογος των Αυτοματιστών). Με μια γρήγορη μιατιά στην σελίδα του ΣΤΕΜΠ (που είναι ανοικτή για όλους) θα δείτε τα δεκάδες υπομνήματα με μόνο σκοπό το καλό της Πληροφορικής.

Και φυσικά θα παρακαλούσα όσο και να μην σας αρέσουν αυτά που λένε συνάδελφοι όπως ο sniper μην τους βρίζετε ή μιλάτε ασχημα για αυτούς. Το φόρουμ έγινε για να εκθέτουμε όλες τις απόψεις και όχι αυτές που θέλουμε.

Ήδη έχω σταματήσει να απαντάω σε κακοήθειες (βλέπε paphar) και άλλους που το παίζουν "πατέρας φοιτητή".

Μην ξεχνάτε ότι ο κλάδος της Πληροφορικής καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς πια. Αυτό ειναι σημαντικό για την συνέχεια όλων μας....

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι Πληροφορικοί επειδή χρησιμοποιούν Η/Υ.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2006, 05:55:13 pm από sniper_hellas_1 »

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 07:04:58 pm »
Προς Sniper hellas1:
1.Θα ήθελες να παρουσιάσεις  την κρίση του Π.Ι. με αποδείξεις και όχι με λόγια; Αν εννοείς την ανακοίνωση που έδινε το δικαίωμα στους πτυχιούχους των σχολών που ο τίτλος των σπουδών τους περιείχε την λέξη πληροφορική να διδάξουν σε περίπτωση που δεν βρεθούν πτυχιούχοι πληροφορικής τότε τι να πω; Απλά θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται η λέξη <<πληροφορική>>στον τίτλο Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και εγώ δεν την βλέπω; Και να φανταστείς δεν έχω και προβλήματα όρασης.Που είδες εσύ ότι το Π.Ι.μιλά για κλάδο ΠΕ17 Αυτοματισμού;   
2.Γνωρίζεις για την εισήγηση του Π.Ι. το 1999 για τους πτυχιούχους σχολών που πρέπει να έχουν το δικαίωμα να διδάξουν Πληροφορική στα ΤΕΕ;Το έχει αναφέρει και ο φίλος isakos (ή στην 4 ή στην 5 σελίδα του θέματος).Ρίξε μια ματιά και θα δεις και το τμήμα Αυτοματισμού δίιπλα στην Πληροφορική και τα Συστήμτα.Μια επανάληψη δεν είναι κακή.
3.Γιατί όλα αυτά τα χρόνια μας αγνοούσα΄; Μήπως προηγούνταν οι μεταπυχιακοί του πίνακα Δ(Πόλλοί με μεταπτυχιακό στον Αυτοματισμό)και μήπως κάποιοι φρόντισαν να διασφαλίζουν την ηρεμία και την σιγουριά του διορισμού των αποφοίτων του ΤΕΙ Πληροφορικής και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων; Λέω μήπως
Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις.
Φιλικά ένα καινούργιο μέλος της συζήτησης

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 09:05:35 pm »
Προς Sniper hellas1:
1.Θα ήθελες να παρουσιάσεις  την κρίση του Π.Ι. με αποδείξεις και όχι με λόγια; Αν εννοείς την ανακοίνωση που έδινε το δικαίωμα στους πτυχιούχους των σχολών που ο τίτλος των σπουδών τους περιείχε την λέξη πληροφορική να διδάξουν σε περίπτωση που δεν βρεθούν πτυχιούχοι πληροφορικής τότε τι να πω; Απλά θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται η λέξη <<πληροφορική>>στον τίτλο Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και εγώ δεν την βλέπω; Και να φανταστείς δεν έχω και προβλήματα όρασης.Που είδες εσύ ότι το Π.Ι.μιλά για κλάδο ΠΕ17 Αυτοματισμού;   

Αυτό αναφερόταν στα νέα τμήματα Πληροφορικής που ΔΕΝ μπορούσανε να διδάξουν Πληροφορική. Το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων μπορούσε, άρα ο χαρακτηρισμός δεν ήταν για αυτό αλλά για τα νέα τμήματα Πληροφορικής.

2.Γνωρίζεις για την εισήγηση του Π.Ι. το 1999 για τους πτυχιούχους σχολών που πρέπει να έχουν το δικαίωμα να διδάξουν Πληροφορική στα ΤΕΕ;Το έχει αναφέρει και ο φίλος isakos (ή στην 4 ή στην 5 σελίδα του θέματος).Ρίξε μια ματιά και θα δεις και το τμήμα Αυτοματισμού δίιπλα στην Πληροφορική και τα Συστήμτα.Μια επανάληψη δεν είναι κακή.
3.Γιατί όλα αυτά τα χρόνια μας αγνοούσα΄; Μήπως προηγούνταν οι μεταπυχιακοί του πίνακα Δ(Πόλλοί με μεταπτυχιακό στον Αυτοματισμό)και

Τα ΤΕΕ έχουν κάποια μαθήματα που είναι κοντά σε αυτοματισμό-πληροφορική. Μήπως για αυτά μιλούσε το ΠΙ? ;-)
Επίσης, από τότε έγινε μια εκτεταμένη έρευνα από το ΠΙ και αποφάνθηκε ότι ΜΟΝΟ τα τμήματα Πληροφορικής και Η/Υ έχουν δικαίωμα διορισμού. Μετά από επικοινωνία του ΣΤΕΜΠ με το ΠΙ, εκδώθηκε η  προσωρινή ανακοίνωση που έδινε το δικαίωμα στους πτυχιούχους των σχολών που ο τίτλος των σπουδών τους περιείχε την λέξη πληροφορική.
Μάλλον δεν τα ήξερες αυτά...

μήπως κάποιοι φρόντισαν να διασφαλίζουν την ηρεμία και την σιγουριά του διορισμού των αποφοίτων του ΤΕΙ Πληροφορικής και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων; Λέω μήπως
Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ξαναείπα ότι θα συζητώ με στοιχεία και επιχειρήματα. Το να λέμε "κάποιοι φρόντισαν να διασφαλίζουν την ηρεμία και την σιγουριά του διορισμού των αποφοίτων του ΤΕΙ Πληροφορικής και του ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστκών Συστημάτων" δεν είναι επιχείρημα. Θα με κάνεις να αναρωτηθώ με την σειρά μου "μήπως κάποιος παραγκώνισε το ΠΙ και έβαλε τους αυτοματιστές στο ΠΔ...".

Για να τελειώνουμε με το θέμα των Μηχανικών Αυτοματισμού (κουράζουμε και τους υπόλοιπους). Τα τμήματα Αυτοματισμού είναι το ίδιο παλιά με τα τμήματα Πληροφορικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και Η/Υ Πειραιά.
Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση γιατί δεν είχαν ενταχθεί στην ΠΕ20 από την αρχή? Μήπως γιατί δεν έπρεπε σύμφωνα με την αποστολή και το πρόγραμμα σπουδών τους....?

Φιλικά ένα καινούργιο μέλος της συζήτησης

Καλωσήρθες!  :)

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 10:02:28 pm »
Ήδη έχω σταματήσει να απαντάω σε κακοήθειες (βλέπε paphar) και άλλους που το παίζουν "πατέρας φοιτητή".

Σύλλογος "Τάξις και Ηθική": Κάτω οι κακοήθειες του paphar. Όλες. Ότι λέει είναι κακοήθειες. Κρέμασμα και κάψιμο στην πυρά!!! Α, ρε snippper όταν δε μπορείς να απαντήσεις και το γυρνάς αλλού, έχεις πολύ πλάκα. Να 'σαι καλά πάντως. Αν και γύρισα κομάτια από ταξίδι, με έκανες και γέλασα...

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2006, 10:09:08 pm από paphar »
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουαρίου 25, 2006, 11:33:05 pm »
Δηλαδή ο ΣΤΕΜΠ από την μια επικοινωνεί με το ΠΙ για να διδάξουν Πληροφορική οι άλλες σχολές ενώ απο την άλλη κάνει προσφυγή για να βγουν από το ΠΕ20.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω
Που είναι η εκτεταμένη έρευνα του ΠΙ που λεεί ότι μόνο τα τμήματα πληροφορικής και Η/Υ μπορούν να διδάξουν πληροφορική;Πότε μίλησε για ΠΕ17 Αυτοματισμού; Θα ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία.
Το είπες και ο ίδιος υπάρχουν μαθήματα που είναι κοντα σε αυτοματισμό-πληροφορική;Απο εκεί και πέρα απλά χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβεις αν πρέπει ο αυτοματισμός να είναι στο ΠΕ20

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουαρίου 26, 2006, 09:36:47 am »
Δηλαδή ο ΣΤΕΜΠ από την μια επικοινωνεί με το ΠΙ για να διδάξουν Πληροφορική οι άλλες σχολές ενώ απο την άλλη κάνει προσφυγή για να βγουν από το ΠΕ20.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω

Ξαναείπα ότι η προσφυγή γίνεται συνολικά. Δεν μπορείς να πεις θέλω να βγει από το ΠΔ π.χ. ο Αυτοματιστής και να μείνουν όλοι οι άλλοι. Δεν μπορεί ένα δικαστήριο να τροποποιήσει το ΠΔ. Νομιζω ότι ήμουν σαφής.

Που είναι η εκτεταμένη έρευνα του ΠΙ που λεεί ότι μόνο τα τμήματα πληροφορικής και Η/Υ μπορούν να διδάξουν πληροφορική;Πότε μίλησε για ΠΕ17 Αυτοματισμού; Θα ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία.

Για το πρώτο το ΠΙ το έχει εξακριβώσει από την αρχή δημιουργία των τμημάτων αυτών και κατά την διάρκεια των χρόνων. Για τα νέα τμήματα, η έρευνα έγινε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα τμήματα Αυτοματισμού ΔΕΝ μπορούν να διδάξουν πληροφορική!

"Σύμφωνα με το Ν.1566/85 οι Μηχανικοί Τ.Ε. Αυτοματισμού διορίζονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην κατηγορία ΠΕ17 εδώ και είκοσι χρόνια."

Το είπες και ο ίδιος υπάρχουν μαθήματα που είναι κοντα σε αυτοματισμό-πληροφορική;Απο εκεί και πέρα απλά χρειάζεται κοινός νους για να καταλάβεις αν πρέπει ο αυτοματισμός να είναι στο ΠΕ20
Υπάρχουν και μαθήματα που είναι κοντα σε μαθηματικά-πληροφορική ή οικονομικά-πληροφορική. Με κάνουν αυτά Μαθηματικό ή Οικονομολόγο????

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουαρίου 26, 2006, 09:38:47 am »

Σύλλογος "Τάξις και Ηθική": Κάτω οι κακοήθειες του paphar. Όλες. Ότι λέει είναι κακοήθειες. Κρέμασμα και κάψιμο στην πυρά!!! Α, ρε snippper όταν δε μπορείς να απαντήσεις και το γυρνάς αλλού, έχεις πολύ πλάκα. Να 'σαι καλά πάντως. Αν και γύρισα κομάτια από ταξίδι, με έκανες και γέλασα...

Καλή ξεκούραση. Σου εύχομαι πάντα να σε κάνω να γελάς με αυτά που λέω   :)

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουαρίου 26, 2006, 11:50:44 am »
"Σύμφωνα με το Ν.1566/85 οι Μηχανικοί Τ.Ε. Αυτοματισμού διορίζονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην κατηγορία ΠΕ17 εδώ και είκοσι χρόνια."

Αυτός ο νόμος που αναφέρεις δεν αναφέρει πουθενά ότι οι μηχανικοί ΤΕ Αυτοματισμού διορίζονται στην κατηγορία ΠΕ17 διότι :
1.Δεν υπήρχαν οι κατηγορίες αυτές το 1985.Αν δεν κάνω λάθος οι κατηγορίες αυτές δημιουργήθηκαν μετά την αλλαγή του συστήματος διορισμού των εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ)
2.Αν εδώ και 20 χρονια οι απόφοιτοι αυτοματισμού είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην εκπαίδευση τότε γιατί όλα αυτά τα χρόνια το ΤΕΙ Αυτοματισμού δεν υπήρχε σε καμία προκήρυξη διαγωνισμού εκπαιδευτικών
Το να αναφέρεις απλά τον αριθμό ενός νόμου σύμφωνα με τον οποίο δημιουργήθηκε το τμήμα αυτοματισμού δεν σημαίνει ότι μας πείθεις ότι οι Αυτοματιστές είχαν ή έπρεπε να είχαν ξεχωριστή κατηγορία ΠΕ17

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)