*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #210 στις: Φεβρουαρίου 27, 2006, 09:52:31 am »
Δεν έψαλες τίποτα. Και να σου υπενθυμίσω ότι έστω και ένας άσχετος με Πλήροφορική θα καταλάβαινε ότι κάποιος έμπαινε με δικό μου id , αλλα με ελληνικό 'ο' στο Aragkorn , και έλεγε φυσικά ότι του ρθει. Αλλά δεν μπήκες καν στον κόπο να κοιτάξεις τις καταχωρήσεις. Επίσης όσο αφορά τις καταχωρήσεις μου , που τόσο σε "ενοχλούν" , ποτέ δεν είπα προσωπική γνώμη , αλλά έγραφα από άρθρα που υπάρχουν σε διαδικτυακές πύλες εκπαίδευσης!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:48 »

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Φεβρουαρίου 27, 2006, 11:51:51 am »
Απαντάω σε αυτά που έχω απαντήσει ξανά και ξανά...
Μα δεν απαντάς σ' αυτά που ρωτάω: το γυρνάς το πράμα αλλού.

Οι κακοήθειες του paphar:

Έξι μέγιστες ανακρίβειες του κυρίου snipper:
Α. Ο Μηχανικός αυτοματισμού ΔΕΝ εντάσσεται κύριε snipper σε κανένα άλλο κλάδο της εκπαίδευσης εκτός του ΠΕ20. Αν δε βαριέστε, ψάχτε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για ΠΕ17 και δείτε τις σχολές που έχουν μέσα. ΠΟΥΘΕΝΑ ο Αυτοματισμός.
Απάντησα ήδη (βλέπε, αν μπορείς από την πόρωση, τι είπα σε προηγούμενο μήνυμα μου).
Κατ' αρχήν γιατί με λές "Πορωμένο"???? Επειδή γνωρίζω την κατάσταση και έχω καταρρίψει κάθε σου επιχείρημα???
Στο ξαναλέω, ο Αυτοματισμός ήταν τόσα χρόνια εκτός εκπαίδευσης. Αν θα έπρεπε να είναι στον ΠΕ17 αυτό είναι θέμα του Υπουργείου και όχι δικό σου. Φυσικό είναι να με παραπέμπεις στον ΠΕ17 αφού εκεί δεν τρώω "τις δικές σου" θέσεις.

Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Φεβρουαρίου 27, 2006, 12:25:02 pm »
Ενώ εσύ σκέφτεσαι το πώς να διοριστείς ΜΟΝΟ ΕΣΥ και η παρέα σου...

Με έχεις αποστομώσει και δεν ξέρω τι να πω πια... (να πω τα ίδια που λέω εδώ και 10 χρόνια δεν έχει σημασία)

Δεν έχω καμιά όρεξη να "βρίζομαι" ή να "αντιπαρατίθεμαι" με κανέναν.
Επειδή το ΜΟΝΟ που με ενδιαφέρει είναι να διοριστώ ΕΓΩ και η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, σκέφτομαι να μην μιλάω και πολύ πολύ.

Αυτά....

Αποσυνδεδεμένος periergos

• Νέο μέλος
  • *
  • ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε.!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Φεβρουαρίου 27, 2006, 06:53:01 pm »
Παράθεση
Με έχεις αποστομώσει και δεν ξέρω τι να πω πια... (να πω τα ίδια που λέω εδώ και 10 χρόνια δεν έχει σημασίαΔεν έχω καμιά όρεξη να "βρίζομαι" ή να "αντιπαρατίθεμαι" με κανέναν.Επειδή το ΜΟΝΟ που με ενδιαφέρει είναι να διοριστώ ΕΓΩ και η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, σκέφτομαι να μην μιλάω και πολύ πολύ.
Επειδή εξακολουθείς να πιστεύεις ότι ο Μηχανικός Αυτοματισμού εντασσόταν στον ΚΛΑΔΟ ΠΕ17, ακόμα και μετά από μέρος του Ν 1566/1985 που σου ανέβασα για να σου αποδείξω ότι παραπληροφορείς τον κόσμο, θα ήθελα να ενημερώσω τα εξής:
Με την Υ.Α.Ε5/3083/24 Φεβρουαρίου 1984 ιδρύθηκε  το Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάλυσης Υπολογιστών  (Υπουργική Απόφαση για όσους δεν γνωρίζουν το αρκτικόλεξο) Θα μου πείτε τι σχέση έχει το εν λόγω τμήμα με την αντιπαράθεση;
Με την  Υ.Α Ε5/652/31 Μαΐου 1985 το εν λόγω τμήμα μετονομάστηκε στο γνωστό σε όλους μας τμήμα Πληροφορικής
                          Στις 30 Σεπτεμβρίου 1985 (1,5 χρόνια μετά την δημιουργία του τμήματος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)δημοσιεύεται ο νόμος 1566 ο οποίος δημιουργεί ΚΛΑΔΟΥΣ (κουτιά δηλαδή που δεν περιέχουν τίποτα παρά μόνο την ονομασία τους) εκ των οποίων και ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ17 Τεχνολόγων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του sniper, ότι δηλαδή οι Αυτοματισμές εντάσσονται από το 1985 στον ΠΕ17 ως Τεχνολόγοι (τίτλο τον οποίο φέρουν μόνο τα τμήματα της Σ.Τ.Εφ. (Σχολή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ Εφαρμογών)) και επειδή και οι Πληροφορικοί ανήκουν στην Σ.Τ.Εφ. - άρα τεχνολόγοι , θα έπρεπε και οι Τεχνολόγοι Πληροφορικής να εντάσσονται στον ΠΕ17. Τότε γιατί έβγαλαν το Π.Δ. 118/1995;;;Το ξαναείπα ότι στους κλάδους εντάσσονται (Μπαίνουν δηλαδή μέσα στα κουτιά) τα τμήματα με Υ.Α. Νόμους ή  Π.Δ. 
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελες να είναι, επειδή έτσι σε βολεύει. Το να πετάς ένα πυροτέχνημα (όπως ο Ν1566/85 χωρίς να προσδιορίζεις σε πιο άρθρο αναφέρεσαι-ο Ν έχει 94 άρθρα)και να δημιουργείς εντυπώσεις δεν είναι σωστό και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα . Προσωπικά δεν θα ήθελα να μετριάσεις τα λόγια σου γιατί μου δίνεις κίνητρο να ψάχνω και να αποδεικνύω ότι κάνεις λάθος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:48 »

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #214 στις: Φεβρουαρίου 27, 2006, 07:07:10 pm »
Είχα προειδοποιήσει... Λυπάμαι!
Το Υπουργείο και το ΣτΕ είναι αρμόδιοι να κρίνουν, όχι εμείς. Αν έχει κάποιος νεότερα σχετικά με το δικαστήριο, ας μου ζητήσει να το ξεκλειδώσω.

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #215 στις: Μαρτίου 08, 2006, 05:44:23 pm »
6 ή 16 Μαρτίου το δικαστήριο;  ???

Αποσυνδεδεμένος periergos

• Νέο μέλος
  • *
  • ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε.!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μαρτίου 09, 2006, 11:59:24 pm »
6 ή 16 Μαρτίου το δικαστήριο;  ???
Σιγουρα 16 Μαρτίου. Αλλα με κάθε επιφυλαξη θα πάρει αναβολή.Νεότερα ίσως έχω αύριο.

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μαρτίου 11, 2006, 10:57:08 am »
Παιδιά, η εκδίκαση παίρνει αναβολή! Την Πέμπτη θα μάθουμε την νέα ημερομηνία!!!!

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #218 στις: Μαρτίου 11, 2006, 11:03:58 am »
Παιδιά, η εκδίκαση παίρνει αναβολή! Την Πέμπτη θα μάθουμε την νέα ημερομηνία!!!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.  ;)

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μαρτίου 14, 2006, 09:14:09 am »
Το δικαστήριο σε 2 μέρες είναι , έτσι?
Θέλω να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους εδώ μέσα.
Μετά απο επικοινωνία
(όχι από εμένα) με απόφοιτο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (δεν γνωρίζω αν ήταν μέλος του ΣΤΕΜΠ) και ρωτόντας τον τη γνώμη του για τα καινούρια τμήματα η αντίδρασή του ήταν να βρίζει και να μπινελικώνει λέγοντας ότι τα καινούρια τμήματα τους τρώνε τις ΄θέσεις και ότι αυτοί δεν διορίζονται τόσο εύκολα όπως παλιότερα.

Σημειώνω ξανά ότι μιλάμε για απόφοιτο και όχι φοιτητή

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προσφυγή του ΣΤΕΜΠ που λέει ότι γίνεται στο όνομα του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης

Απλά για να ενημερωθείτε. Και αν συνεχίσει ο "κύριος" να μου στέλνει πριβέ μηνύματα και να με βρίζει και να με απειλεί και επίσης να χλευάζει την Κρήτη , θα ενημερώσω τον διακομιστή για IP BAN.

Ξέρω ποιος είναι πολύ καλα... Καλά θα κάνει να κόψει... >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2006, 05:40:45 pm από amstrad »
The poet and the pendulum...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Μαρτίου 14, 2006, 06:33:54 pm »
Θέλω να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους εδώ μέσα.
Μετά απο επικοινωνία
(όχι από εμένα) με απόφοιτο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (δεν γνωρίζω αν ήταν μέλος του ΣΤΕΜΠ) και ρωτόντας τον τη γνώμη του για τα καινούρια τμήματα η αντίδρασή του ήταν να βρίζει και να μπινελικώνει λέγοντας ότι τα καινούρια τμήματα τους τρώνε τις ΄θέσεις και ότι αυτοί δεν διορίζονται τόσο εύκολα όπως παλιότερα.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προσφυγή του ΣΤΕΜΠ που λέει ότι γίνεται στο όνομα του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης

Να σε ρωτήσω κάτι... Μίλησες (όχι εσύ κάποιος άλλος) με κάποιον απόφοιτο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που δεν γνωρίζεις αν ήταν μέλος του ΣΤΕΜΠ ή όχι. Και επειδή σου είπε κάτι, εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο ΣΤΕΜΠ λέει και ψέμματα ότι κάνει την προσφυγή στο όνομα του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Αυτό που λες δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό συμπέρασμα ούτε ενημέρωση. Ούτε νομίζω ότι ο κάθε απόφοιτος ΤΕΙ Πληροφορικής ή Αυτοματισμού εκφράζει τον ΣΤΕΜΠ ή τον Σύλλογο Αυτοματιστών...

Και αν συνεχίσει ο "κύριος" να μου στέλνει πριβέ μηνύματα και να με βρίζει και να με απειλεί και επίσης να χλευάζει την Κρήτη , θα ενημερώσω τον διακομιστή για IP BAN.

Δεν κατάλαβα ποιος σου στέλνει πριβέ μηνύματα και να σε βρίζει.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Μαρτίου 15, 2006, 03:09:44 pm »
Δεν πρόκειται να πω περισσότερα. Ήδη έχει ειδοποιηθεί ο Διαχειριστής. Πάντως αυτός που ήταν να πάρει το μήνυμα , το πήρε!
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Μαρτίου 16, 2006, 02:08:25 pm »
ΑΝΑ

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μαρτίου 16, 2006, 04:04:59 pm »
Σιγουρότατο για την αναβολή.

Για τις εξετάσεις, είναι η περίοδος (Νοέ-Δεκ) που γίνονται συνήθως (2002,2000) και που θα γινόταν και το 2004 αλλά πήραν αναβολή για την άνοιξη του 2006.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2006, 05:31:09 pm από paphar »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699