0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έψαλες τίποτα. Και να σου υπενθυμίσω ότι έστω και ένας άσχετος με Πλήροφορική θα καταλάβαινε ότι κάποιος έμπαινε με δικό μου id , αλλα με ελληνικό 'ο' στο Aragkorn , και έλεγε φυσικά ότι του ρθει. Αλλά δεν μπήκες καν στον κόπο να κοιτάξεις τις καταχωρήσεις. Επίσης όσο αφορά τις καταχωρήσεις μου , που τόσο σε "ενοχλούν" , ποτέ δεν είπα προσωπική γνώμη , αλλά έγραφα από άρθρα που υπάρχουν σε διαδικτυακές πύλες εκπαίδευσης!
Απαντάω σε αυτά που έχω απαντήσει ξανά και ξανά...
Παράθεση από: paphar στις Φεβρουαρίου 26, 2006, 11:42:17 pmΟι κακοήθειες του paphar: Έξι μέγιστες ανακρίβειες του κυρίου snipper:Α. Ο Μηχανικός αυτοματισμού ΔΕΝ εντάσσεται κύριε snipper σε κανένα άλλο κλάδο της εκπαίδευσης εκτός του ΠΕ20. Αν δε βαριέστε, ψάχτε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για ΠΕ17 και δείτε τις σχολές που έχουν μέσα. ΠΟΥΘΕΝΑ ο Αυτοματισμός. Απάντησα ήδη (βλέπε, αν μπορείς από την πόρωση, τι είπα σε προηγούμενο μήνυμα μου).
Οι κακοήθειες του paphar: Έξι μέγιστες ανακρίβειες του κυρίου snipper:Α. Ο Μηχανικός αυτοματισμού ΔΕΝ εντάσσεται κύριε snipper σε κανένα άλλο κλάδο της εκπαίδευσης εκτός του ΠΕ20. Αν δε βαριέστε, ψάχτε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για ΠΕ17 και δείτε τις σχολές που έχουν μέσα. ΠΟΥΘΕΝΑ ο Αυτοματισμός.
Παράθεση από: paphar στις Φεβρουαρίου 26, 2006, 11:42:17 pm
Ενώ εσύ σκέφτεσαι το πώς να διοριστείς ΜΟΝΟ ΕΣΥ και η παρέα σου...
Με έχεις αποστομώσει και δεν ξέρω τι να πω πια... (να πω τα ίδια που λέω εδώ και 10 χρόνια δεν έχει σημασίαΔεν έχω καμιά όρεξη να "βρίζομαι" ή να "αντιπαρατίθεμαι" με κανέναν.Επειδή το ΜΟΝΟ που με ενδιαφέρει είναι να διοριστώ ΕΓΩ και η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, σκέφτομαι να μην μιλάω και πολύ πολύ.
6 ή 16 Μαρτίου το δικαστήριο;
Παιδιά, η εκδίκαση παίρνει αναβολή! Την Πέμπτη θα μάθουμε την νέα ημερομηνία!!!!
Θέλω να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους εδώ μέσα.Μετά απο επικοινωνία (όχι από εμένα) με απόφοιτο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (δεν γνωρίζω αν ήταν μέλος του ΣΤΕΜΠ) και ρωτόντας τον τη γνώμη του για τα καινούρια τμήματα η αντίδρασή του ήταν να βρίζει και να μπινελικώνει λέγοντας ότι τα καινούρια τμήματα τους τρώνε τις ΄θέσεις και ότι αυτοί δεν διορίζονται τόσο εύκολα όπως παλιότερα.Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προσφυγή του ΣΤΕΜΠ που λέει ότι γίνεται στο όνομα του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης
Και αν συνεχίσει ο "κύριος" να μου στέλνει πριβέ μηνύματα και να με βρίζει και να με απειλεί και επίσης να χλευάζει την Κρήτη , θα ενημερώσω τον διακομιστή για IP BAN.