0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Naι και μετα λεει Δευτερα το πιο πιθανο.
Μα συγνώμη, είναι σα να μου λέτε ότι οι αναπληρωτές μέχρι τις 27/8 πίνουν ανέμελοι το καφεδάκι τους και στις 27 που βγαίνει η πρόσκληση αρχίζουν μανιωδώς να μαζεύουν. Το ενδεχόμενο να έχεις κάνει προεργασία κι αν σου κάτσει το ιδανικό σενάριο να διοριστείς σπίτι σου, απλά να τα ξεπακετάρεις, δεν παίζει; Το να μεταφέρεις τα παιδιά παίζει σαν σενάριο σε οποιαδήποτε περιοχή ίσως εκτός των τριγύρω περιοχών από εκεί που μένεις. Ε τώρα αν από την πρόσκληση διορισμών που θα βγει ξέρω γω στις 5/8, δε μπορείς να κρίνεις καθόλου αν θα είσαι στις τριγύρω περιοχές ή στη Δ Δωδεκανήσου, τι να σου πω. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ξέρουν ότι θα είναι κάπου σε νησί κι απλά περιμένουν να μάθουν σε ποιο κι αυτοί που ξέρουν ότι θα είναι κάπου σχετικά κοντά κι απλά περιμένουν να δουν μην τους κάτσει το σπίτι τους. Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχει ήδη σενάριο στην οικογένεια για όλες τις περιπτώσεις. Κι "απλά" ενεργοποιείς το σενάριο εκείνο. Σε εισαγωγικά το "απλά" γιατί προφανώς είναι ταλαιπωρία. Αλλά δεν πέφτει από το πουθενά.
Άραγε Δευτέρα να βγουν οι αριθμοί ανά κλάδο ή και οι περιοχές;
Πόσες σελίδες θα γραφτούν μέχρι να έρθει η Δευτέρα άραγε; Εγώ που είμαι αναπληρωτής και σας διαβάζω για να περάσει η ώρα, τι θα αλλάξει αν βγει η κατανομή; Άντε και είδες τα νούμερα και λες είμαι μέσα. Άντε είδες τις περιοχές και κάνεις προσευχές για το τι θα σου κάτσει. Τι θα αλλάξει; Να πω ότι έγιναν οι αιτήσεις και περιμένουμε το ποιος πάει που ΝΑΙ να το δεχθώ. Συνεχίζω το διάβασμα - φάγωμα σας.
@Patreas Βγες σήμερα τεράστιε και φώτισέ μας!
Δηλαδή θεωρείται λογικό 18 Αυγούστου να γίνονται ακόμα αιτήσεις για διορισμό, 20 περίπου να βγαίνουν τα αποτελέσματα και 22 να πρέπει να έχουν διακτινιστεί οι συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα;Συνειδητοποιεί κάποιος το ελάχιστο του χρόνου που δίνεται στους νεοδιόριστους για να ετοιμάσουν πράγματα, να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους, να μετακομίσουν στον τόπο διορισμού τους και να βρουν σπίτι;Και ας μην αναφέρω και τον οικονομικό παράγοντα που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά και τα εισιτήριά μας αλλά και τη διαμονή των πρώτων ημερών (που προσωπικά έχω δει συναδέλφους να χρειάζονται περισσότερο από μήνα ώστε να βρουν σπίτι) σε μια χρονική περίοδο που οριακά δεν θα έχουμε πληρωθεί έναν μήνα από τον ΟΑΕΔ (έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος με τις προπληρωμένες κάρτες.)
δεν τους αγγιζουν τετοια ζητηματα στο υπουργειο. δεν τους ενδιαφερουν καν. αν δεν μπορεις μην πας, παραιτησου αυτη ειναι η (λογικη) τους
Εδώ δεν αγγίζουν συναδέλφους εδώ μέσα. Το υπουργείο θα άγγιζε;
για να το λες κατι θα ξερεις