*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613611 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hmf161170

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2408 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:31:38 pm »
Naι και μετα λεει Δευτερα το πιο πιθανο.

οκ αυτο δεν το ειδα, ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:00 »

Αποσυνδεδεμένος Miss06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2409 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:32:56 pm »
Άραγε Δευτέρα να βγουν οι αριθμοί ανά κλάδο ή και οι περιοχές;

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2410 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:55:11 pm »
Μα συγνώμη, είναι σα να μου λέτε ότι οι αναπληρωτές μέχρι τις 27/8 πίνουν ανέμελοι το καφεδάκι τους και στις 27 που βγαίνει η πρόσκληση αρχίζουν μανιωδώς να μαζεύουν. Το ενδεχόμενο να έχεις κάνει προεργασία κι αν σου κάτσει το ιδανικό σενάριο να διοριστείς σπίτι σου, απλά να τα ξεπακετάρεις, δεν παίζει; Το να μεταφέρεις τα παιδιά παίζει σαν σενάριο σε οποιαδήποτε περιοχή ίσως εκτός των τριγύρω περιοχών από εκεί που μένεις. Ε τώρα αν από την πρόσκληση διορισμών που θα βγει ξέρω γω στις 5/8, δε μπορείς να κρίνεις καθόλου αν θα είσαι στις τριγύρω περιοχές ή στη Δ Δωδεκανήσου, τι να σου πω. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ξέρουν ότι θα είναι κάπου σε νησί κι απλά περιμένουν να μάθουν σε ποιο κι αυτοί που ξέρουν ότι θα είναι κάπου σχετικά κοντά κι απλά περιμένουν να δουν μην τους κάτσει το σπίτι τους. Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχει ήδη σενάριο στην οικογένεια για όλες τις περιπτώσεις. Κι "απλά" ενεργοποιείς το σενάριο εκείνο. Σε εισαγωγικά το "απλά" γιατί προφανώς είναι ταλαιπωρία. Αλλά δεν πέφτει από το πουθενά.

Όσο κακοκαμωμένο κι αν είναι το σύστημα, είναι προφανές πως για εσάς τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την καραμέλα της ατομικής ευθύνης. Ο εκπαιδευτικός φταίει που αγχώνεται και δεν έχει επεξεργαστεί 5-6 σενάρια, ώστε με την ανακοίνωση των διορισμών να έχει έτοιμη την οικογένειά του για μια εύκολη μετεγκατάσταση. Υ.Γ. Δεν πρόκειται να συνεχίσω τις μεταξύ μας αντεγκλήσεις. Τα επιχειρήματά σας εκφράζουν μια συγκεκριμένη ιδεολογική τοποθέτηση, την οποία σέβομαι αλλά με την οποία δεν θα μπορέσω να ευθυγραμμιστώ.

Αποσυνδεδεμένος mall_mar

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2411 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:58:30 pm »
Λογικά μόνο η κατανομή ανά κλάδο γιατί μετά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις θα κλειδώσουν κ οι περιοχές!
Άραγε Δευτέρα να βγουν οι αριθμοί ανά κλάδο ή και οι περιοχές;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:00 »

Αποσυνδεδεμένος kosrous

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2412 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:02:12 pm »
Πόσες σελίδες θα γραφτούν μέχρι να έρθει η Δευτέρα άραγε;
Εγώ που είμαι αναπληρωτής και σας διαβάζω για να περάσει η ώρα, τι θα αλλάξει αν βγει η κατανομή; Άντε και είδες τα νούμερα και λες είμαι μέσα. Άντε είδες τις περιοχές και κάνεις προσευχές για το τι θα σου κάτσει. Τι θα αλλάξει; Να πω ότι έγιναν οι αιτήσεις και περιμένουμε το ποιος πάει που ΝΑΙ να το δεχθώ.
Συνεχίζω το διάβασμα - φάγωμα σας.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2413 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:19:36 pm »
Εγώ που είμαι αναπληρωτής και σας διαβάζω για να περάσει η ώρα, τι θα αλλάξει αν βγει η κατανομή; Άντε και είδες τα νούμερα και λες είμαι μέσα. Άντε είδες τις περιοχές και κάνεις προσευχές για το τι θα σου κάτσει. Τι θα αλλάξει; Να πω ότι έγιναν οι αιτήσεις και περιμένουμε το ποιος πάει που ΝΑΙ να το δεχθώ.

δεν μαλωνουν ολοι συναδελφε εδω. κι ε γω αναπληρωτης ειμαι και πολυ δυσκολα θα διοριστω φετος, αλλα το τι θα γινει θα παιξει ρολο και τι θα γοινει μετα με την πρωτη φαση αναπληρωτων. ολα παιζουν ρολο.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2414 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:22:01 pm »
Ας μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, το 99% των επισκεπτών εδώ μπαίνει για να μάθει πληροφορίες εκ των έσω, μη αντέχοντας να κάνει υπομονή 10-15 ημέρες. Περιμένει να μάθει οτιδήποτε για να νοιώσει καλύτερα, δηλαδή ψυχοθεραπεία. Και είναι αυτοί που με την αγωνία τους γεμίζουν τα ταμεία των αγαπημένων μας εκπαιδευτικών ιστοσελίδων μέσω των κλικς (δε λέω ονόματα, καταλαβαινόμαστε).
Είναι σεβαστή η αγωνία. Είναι άλλο πράγμα όμως να απαιτείς κάτι που δεν προβλέπεται πουθενά.
Στο υπουργείο κάνουν τη δουλειά τους οι υπάλληλοι με στόχο να έχουν αναλάβει υπηρεσία την 1/9 οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και λίγο μετά και οι αναπληρωτές.
Ελάχιστοι υπάλληλοι θα έλεγαν οτιδήποτε πριν υπογραφεί η απόφαση.
Και για να σας βοηθήσω με τις "πληροφορίες" μου: ορκωμοσία 22 το νωρίτερο, 25 το αργότερο (σιγά το νέο, αλλά αυτό έμαθα). το 11 με 18 δηλώσεις έχει ειπωθεί ήδη. Όλα τα προηγούμενα βήματα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αποσυνδεδεμένος athatsim

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2415 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:25:15 pm »
@Patreas Βγες σήμερα τεράστιε και φώτισέ μας!

Αποσυνδεδεμένος lovemath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2416 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:31:40 pm »
Εμπιστοσύνη είναι η λέξη-κλειδί. Δε χρειάζεται να τον παροτρύνουμε να βγει. Είναι (δωρεάν) πολυτέλεια για όλους μας τόσα χρόνια που ενημερώνει, δεν είναι υποχρέωση του.

1) Αν θα βγει,καλώς.
2) Αν δε βγει, πάλι καλώς.

@Patreas Βγες σήμερα τεράστιε και φώτισέ μας!

Αποσυνδεδεμένος Miss06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2417 στις: Ιουλίου 31, 2025, 06:55:37 pm »
Δηλαδή θεωρείται λογικό 18 Αυγούστου να γίνονται ακόμα αιτήσεις για διορισμό, 20 περίπου να βγαίνουν τα αποτελέσματα και 22 να πρέπει να έχουν διακτινιστεί οι συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα;

Συνειδητοποιεί κανείς το ελάχιστο του χρόνου που δίνεται στους νεοδιόριστους για να ετοιμάσουν πράγματα, να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους, να μετακομίσουν στον τόπο διορισμού τους και να βρουν σπίτι;

Και ας μην αναφέρω και τον οικονομικό παράγοντα που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά και τα εισιτήριά μας αλλά και τη διαμονή των πρώτων ημερών (που προσωπικά έχω δει συναδέλφους να χρειάζονται περισσότερο από μήνα ώστε να βρουν σπίτι) σε μια χρονική περίοδο που οριακά δεν θα έχουμε πληρωθεί έναν μήνα από τον ΟΑΕΔ (έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος με τις προπληρωμένες κάρτες.)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2025, 09:23:53 pm από Miss06 »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2418 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:01:15 pm »
Δηλαδή θεωρείται λογικό 18 Αυγούστου να γίνονται ακόμα αιτήσεις για διορισμό, 20 περίπου να βγαίνουν τα αποτελέσματα και 22 να πρέπει να έχουν διακτινιστεί οι συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα;

Συνειδητοποιεί κάποιος το ελάχιστο του χρόνου που δίνεται στους νεοδιόριστους για να ετοιμάσουν πράγματα, να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους, να μετακομίσουν στον τόπο διορισμού τους και να βρουν σπίτι;

Και ας μην αναφέρω και τον οικονομικό παράγοντα που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά και τα εισιτήριά μας αλλά και τη διαμονή των πρώτων ημερών (που προσωπικά έχω δει συναδέλφους να χρειάζονται περισσότερο από μήνα ώστε να βρουν σπίτι) σε μια χρονική περίοδο που οριακά δεν θα έχουμε πληρωθεί έναν μήνα από τον ΟΑΕΔ (έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος με τις προπληρωμένες κάρτες.)

δεν τους αγγιζουν τετοια ζητηματα στο υπουργειο. δεν τους ενδιαφερουν καν. αν δεν μπορεις μην πας, παραιτησου αυτη ειναι η (λογικη) τους

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2419 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:02:42 pm »

δεν τους αγγιζουν τετοια ζητηματα στο υπουργειο. δεν τους ενδιαφερουν καν. αν δεν μπορεις μην πας, παραιτησου αυτη ειναι η (λογικη) τους

Εδώ δεν αγγίζουν συναδέλφους εδώ μέσα. Το υπουργείο θα άγγιζε;

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2420 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:05:10 pm »
Εδώ δεν αγγίζουν συναδέλφους εδώ μέσα. Το υπουργείο θα άγγιζε;

για να το λες κατι θα ξερεις

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2421 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:06:53 pm »
για να το λες κατι θα ξερεις

Αν ανατρέξεις σε απαντήσεις λίγο πιο πάνω σε ανάλογους προβληματισμούς, θα το δεις και μόνος/η σου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193293
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)