0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emnaypli στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 06:20:07 pmΔουλέψτε,δουλέψτε... Στην άλλη άκρη της γης, για χρόνια, μακριά από τις οικογένειές σας,ως τις 3, μετά διορθώσεις, προετοιμασία, ως το βράδυ, για 950 Ευρώ... Και να νιώθετε και ενοχές!!!Μην υπερβάλλεις. Πόσες διορθώσεις έχεις; 1-2 διαγωνίσματα το τετράμηνο;Προετοιμασία ως το βράδυ; ίσως για έναν που ξεκινάει τώρα. Για κάποιον που τα διδάσκει χρόνια αρκούν λίγα λεπτά.Τέλος πάντων, τι άλλο προτείνεις εσύ δηλαδή; Εγώ δούλευα σε ιδιωτική εταιρία με μισθό 980
Δουλέψτε,δουλέψτε... Στην άλλη άκρη της γης, για χρόνια, μακριά από τις οικογένειές σας,ως τις 3, μετά διορθώσεις, προετοιμασία, ως το βράδυ, για 950 Ευρώ... Και να νιώθετε και ενοχές!!!
Δεν ειμαι υπευθυνη κανενος εργαστηριου για να λουφάρω. Οι ελάχιστες ευνοημενες ειδικοτητες, δεν θα πρεπει να θεωρουν οτι αντιπροσωπευουν τον κλάδο.
3 ώρες διδασκαλίας εβδομαδιαίως, δε συγκρίνονται με το να καθαρίζεις μπουκαλάκια στο εργαστήριο χημείας ή να κάνεις update στα pc... αυτό δεν παίρνει 3 ώρες, δε συμβαίνει κάθε βδομάδα, αλλά και να ήταν το ίδιο χρονικά, δε συγκρίνεται με την τάξη. Γι αυτό όλοι σκοτώνονται (εχουμε επικές μάχες) να πάρουν τα εργαστήρια σα τα κοκόρια κάθε χρόνο. Αλλιώς γιατί; Αν λοιπόν κ εγώ δούλευα ένα τρίωρο τη μέρα, σε 10αρια τμήματα, με υπολογιστή μπροστά τους και ελάχιστα διαγωνίσματα, ναι τότε θα έλεγα ότι κάνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου.
Το blog και το wiki δεν ειναι στις αρμοδιοτητες του εργαστηριου...24αρια τμήματα πληροφορικής στο γυμνάσιο τουλάχιστον δε γίνεται...αφου σπάνε με την τεχνολογία. Σχετικά με τη δουλειά στο εργαστήριο, δεν είπα ότι δεν υπάρχει, αλλά ότι άλλο το να κανεις μάθημα κ άλλο να προσθετεις μια μνημη στο pc! Ομοίως και η γραφειοκρατία του ΕΣΠΑ! Αυτά είναι παιχνιδάκι μπροστά στη διδασκαλία. Αφου το παρουσιαζεις τοσο τραγικο, γιατι όλοι σκοτώνονται να το αναλάβουν;
Συγνώμη αν προσβάλλεσαι, αλλά ειλικρινά θεωρώ το να μην κάνει κάποιος μάθημα για τον οποιοδήποτε λόγο, λούφα, ξεκουραση, απαλλαγή απ το ζόρι της τάξης. Είτε αυτό λεγεται εργαστήριο, είτε γραμματειακή υποστήριξη, είτε εξαντλώ όλες τις άδειες, είτε έρχομαι τελευταίος και φεύγω πρώτος.