0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 2ωρο του γνωστού το σπάω έτσι κι αλλιώς. Οπότε μου βγαίνει η εισαγωγή στις 2 βδομάδες. Την 5η ώρα δηλαδή μπαίνω κανονικά σε κείμενο. Στον ίδιο χρόνο την τελειώνουμε απ' ό,τι κατάλαβα Την επανάληψη της γραμματικής και του συντακτικού την κάνω στις ώρες του Αγνώστου.
Καλησπέρα! εχθές τελικά ξεκίνησα την εισαγωγή και σε 1 ώρα είπαμε μέχρι και τη δίκη του Σωκράτη! Καλά πήγε!! τη 2η ώρα κάναμε απανάληψη στο άγνωστο κανόνες τονισμού-Α+
Παράθεση από: gringa στις Αυγούστου 03, 2012, 04:40:19 pmΤο 2ωρο του γνωστού το σπάω έτσι κι αλλιώς. Οπότε μου βγαίνει η εισαγωγή στις 2 βδομάδες. Την 5η ώρα δηλαδή μπαίνω κανονικά σε κείμενο. Στον ίδιο χρόνο την τελειώνουμε απ' ό,τι κατάλαβα Την επανάληψη της γραμματικής και του συντακτικού την κάνω στις ώρες του Αγνώστου. Αν έχεις την άνεση και σπας το δίωρο, μου φαίνεται καλή ιδέα! Για το μαθητή τουλάχιστον σίγουρα, αλλά και για το μάθημα.Προσωπικά τα μονόωρα μαθήματα στις μεγάλες τάξεις τα αποφεύγω, γιατί δεν προλαβαίνω να πω όσα θα ήθελα. Μου φαίνεται ότι με το που μπαίνω, βγαίνω. Λίγο οι χαιρετούρες στην αρχή και τα νέα από το σχολείο, λίγο να εξετάσω, μου φεύγει ο χρόνος και δεν το καταλαβαίνω. Άσε που είναι πολύ δύσκολο να βρει ο μαθητής ελεύθερες ώρες και μέρες (ειδικά αν πηγαίνει και σε κάποια φροντιστήριο) ή για μένα να συνδυάσω τις ώρες με τα υπόλοιπα μαθήματα και τις μετακινήσεις...Πάντως, αν μπορείς και το κάνεις, μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα!Το ίδιο κάνεις και με το Άγνωστο;