Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 05:24:36 pm έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα βυζαντινής ή μεσαιωνικής δε σημαίνει επάρκεια διδασκαλίας στην ιστορία.επειδη εχω παει και Θεολογικη, εδω εισαι εντελως λάθος. Οχι απλως μπορουν οι θεολογοι αλλα μπορουν να προσφερουν τα ιδια αν οχι και περισσοτερα.
έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα βυζαντινής ή μεσαιωνικής δε σημαίνει επάρκεια διδασκαλίας στην ιστορία.
αμφισβητείται η καταλληλότητα των αποφοίτων των διαφορετικών τμημάτων του κλάδου ΠΕ02 για τη διδασκαλία της ιστορίας και προτείνεται η διάσπασή του
Το θέμα όμως είναι ότι σε όλα τα σχολεία καλύπτουν το ωράριο τους οι θεολόγοι και οι ξενόγλωσσοι.. Και ότι φέτος αντί να πάρουν αναπληρωτές φιλολόγους πήραν ξενόγλωσσους..
Το θέμα όμως είναι ότι σε όλα τα σχολεία καλύπτουν το ωράριο τους οι θεολόγοι και οι ξενόγλωσσοι.
πρέπει με κάποιον τρόπο να δραστηριοποιηθούν επιφανείς προσωπικότητες των πανεπιστημίων ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση.
.... Ως διοίκηση της εκπαίδευσης θέλω να έχω σύμφωνα με τον νόμο πάντα όλο το προσωπικό μου να απασχολείτε. .... Αν και βλέπω με κατανόηση το αίτημα για κατάργηση της
Παράθεση από: kinegiros στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 11:21:56 pm.... Ως διοίκηση της εκπαίδευσης θέλω να έχω σύμφωνα με τον νόμο πάντα όλο το προσωπικό μου να απασχολείτε. .... Αν και βλέπω με κατανόηση το αίτημα για κατάργηση της
Παράθεση από: GERMANOS στις Δεκεμβρίου 14, 2011, 10:24:29 pm Το θέμα όμως είναι ότι σε όλα τα σχολεία καλύπτουν το ωράριο τους οι θεολόγοι και οι ξενόγλωσσοι.. Και ότι φέτος αντί να πάρουν αναπληρωτές φιλολόγους πήραν ξενόγλωσσους..Νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση και είναι λογικό γιατί άλλοι το βλέπουν από μέσα και άλλοι από έξω.Εγώ από μέσα ως μόνιμος το βλέπω ως εξής.Για τον χ,ψ λόγο κάποτε βγήκε η