*

Αποστολέας Θέμα: Ηράκλειο  (Αναγνώστηκε 29266 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος susan sarandon

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ηράκλειο
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 14, 2009, 03:57:25 pm »
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος maria2882d

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 14, 2009, 08:05:05 pm »
Και εγώ πέρσι πρωτοδιορίστικα στο Ηράκλειο νηπιαγωγός.Έμενα σε ξενοδοχείο για 2 εβδομάδες μέχρι να ανκοινωθεί σε ποιό σχολείο θα είμαι.Όλοι έτσι έκαναν.Τελικά έμεινα Ηράκλειο παρόλο που το χωριό που τοποθετήθηκα ήταν 40 λεπτά μακρια.Τα ενοίκια κυμαίνονταν από 250-350 ευρώ(επιπλωμένες γκαρσονιέρες).Η ζωή στο Ηράκλειο ειναι super.Έχει τα πανταααα!!!Αν κάνεις και καλή παρέα θα περασεις τέλεια!Οτι πληροφορία θες πες μου.Για οτι θες
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Marde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 14, 2009, 10:21:11 pm »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 14, 2009, 10:24:22 pm »
Και εγώ πέρσι πρωτοδιορίστικα στο Ηράκλειο νηπιαγωγός.Έμενα σε ξενοδοχείο για 2 εβδομάδες μέχρι να ανκοινωθεί σε ποιό σχολείο θα είμαι.Όλοι έτσι έκαναν.Τελικά έμεινα Ηράκλειο παρόλο που το χωριό που τοποθετήθηκα ήταν 40 λεπτά μακρια.Τα ενοίκια κυμαίνονταν από 250-350 ευρώ(επιπλωμένες γκαρσονιέρες).Η ζωή στο Ηράκλειο ειναι super.Έχει τα πανταααα!!!Αν κάνεις και καλή παρέα θα περασεις τέλεια!Οτι πληροφορία θες πες μου.Για οτι θες

Mαρία thanks για τις χρήσιμες πληροφορίες!!!
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος Thomas72

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 14, 2009, 10:53:51 pm »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 14, 2009, 11:00:06 pm »
αν ξέρεις κανένα τηλ. από ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένες γκααρσονιέρες κλπ. με λογικές τιμές, πες μου! :)
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 15, 2009, 11:47:54 am »
To Ηράκλειο λοιπόν.....
Δεν είμαι ντόπιος αλλά γνωρίζω αυτήν την πόλη 17 χρόνια τώρα -πρωτοήρθα ως επισκέπτης όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Ρέθυμνο, και πολλές φορές από τότε, μέχρι που εγκαταστάθηκα οριστικά ως νεοδιόριστος πριν 2 χρόνια. Ανέκαθεν, από το Πανεπιστήμιο ήδη, είχα πάντα πολλούς φίλους από εδώ, κι έτσι η
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 15, 2009, 11:56:45 am »
To Ηράκλειο λοιπόν.....
Δεν είμαι ντόπιος αλλά γνωρίζω αυτήν την πόλη 17 χρόνια τώρα -πρωτοήρθα ως επισκέπτης όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Ρέθυμνο, και πολλές φορές από τότε, μέχρι που εγκαταστάθηκα οριστικά ως νεοδιόριστος πριν 2 χρόνια. Ανέκαθεν, από το Πανεπιστήμιο ήδη, είχα πάντα πολλούς φίλους από εδώ, κι έτσι η
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Marde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:07:25 pm »
To Ηράκλειο λοιπόν.....

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:08:23 pm »
mkar τι ειδικότητα είσαι;
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Marde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:19:27 pm »
mkar τι ειδικότητα είσαι;
νηπιαγωγός είμαι.εσύ;

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:19:48 pm »
θα συμφωνησω με τον νταφι - μετα απο 1 χρονια πρωτοδιοριστη στη χιο, το ηρακλειο ηταν μια οαση φετος κ δεν το αλλαζω με κανενα αλλο μερος της ελλαδας! μπορει να εχει την ασχημια του κ να μην εχει τη γραφικοτητα της υπολοιπης κρητης, αλλα εγω νιωθω σαν να ειμαι στη θεσνικη με καλυτερο καιρο κ ωραιες παραλιες! η δε συγκοινωνια αψογη - περυσι εφαγα πολυ απαγορευτικο στη μαπα, φετος μονο 6 ωρες (ουτε καν δωδεκαωρο) εβγαλε απαγορευτικο. οσον αφορα τη νυχτερινη ζωη κλπ κλπ με καλυψε ο φιλτατος νταφι. το αρνητικο που εχω να αναφερω ειναι τα σκουπιδια στους δρομους κ η ελλειψη καδων, καθως κ η παραλογη οδηγηση. επισης ειναι λιγο δαιδαλωδης σαν πολη, αλλα αυτο μπορω να πω οτι ερχεται να συμπληρωσει τη γοητεια της πολης - δεν ξερεις παντα που θα καταληξει ο δρομος που παιρνεις!
επισης, μεγαλο συν για μενα - πρωτη μερα που πηγα στη δευτεροβαθμια, μολις εμαθαν οτι ερχομαι απο μακεδονια βγαλανε τις ρακες (μαλλον αφορμη ηθελαν δηλ) κ 10 η ωρα το πρωι τσουγκρουσαμε με τους υπαλληλους κ τους αιρετους. πολυ φιλοξενοι ανθρωποι, πολυ καλη αντιμετωπιση κ εξυπηρετηση τοσο απο τους υπαλληλους του γραφειου οσο κ απο τους ανθρωπους στο σχολειο.
συμπερασμα... κ να πιασω μορια για βορεια (δυσκολο δηλ) δεν παω... σε καμιιιιιιιιιιιιιιιια περιπτωση!!!

κατι ακομα στα αρνητικα. διαβασα για νοικια της ταξης των 250 ευρω. μου φαινεται επιστημονικη φαντασια μια τετοια τιμη. εγω για αθλιο σπιτι στο κεντρο πληρωνα 300 ενω τωρα που βγηκα λιγο εκτος πληρωνω 450 - για δωματιο + σαλονι μιλαμε, οχι μονοχωρη γκαρσονιερα των 20 τετραγωνικων. οι τιμες ειναι εξωφρενικες στα νοικια, εχοντας ψαξει πολυ το καλοκαιρι μπορω να πω οτι η διαφορα του ζω σε σταβλο με το ζω σαν ανθρωπος κ εχω μπαλκονι βρισκεται στα 400 ευρω. ειναι το σημειο αναφορας. αν βεβαια σας ικανοποιουν τα 20 τετραγωνικα με θεα φωταγωγο σε οικοδομη του 50, πιθανον να βρειτε με 250 ευρω. αλλα λογω των φοιτητων, που ειναι απελπισμενοι κ δεν βρισκουν, οι ιδιοκτητες κ κυριως του κεντρου, ζητουν παραλογα νοικια, ιδιως στα καινουργια σχετικα σπιτια. για οσους εχουν κανει φοιτητες στη θεσνικη να σας θυμησω την αναλογη περιπτωση της περιοχης της καμαρας κ των σπιτιων της. αυτο ειναι το σκηνικο που θα συναντησετε στο κεντρο - αποκεντρο τουλαχιστον του ηρακλειου
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 15, 2009, 12:26:35 pm από vivi06 »

Αποσυνδεδεμένος Marde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:28:21 pm »
θα συμφωνησω με τον νταφι - μετα απο 1 χρονια πρωτοδιοριστη στη χιο, το ηρακλειο ηταν μια οαση φετος κ δεν το αλλαζω με κανενα αλλο μερος της ελλαδας! μπορει να εχει την ασχημια του κ να μην εχει τη γραφικοτητα της υπολοιπης κρητης, αλλα εγω νιωθω σαν να ειμαι στη θεσνικη με καλυτερο καιρο κ ωραιες παραλιες! η δε συγκοινωνια αψογη - περυσι εφαγα πολυ απαγορευτικο στη μαπα, φετος μονο 6 ωρες (ουτε καν δωδεκαωρο) εβγαλε απαγορευτικο. οσον αφορα τη νυχτερινη ζωη κλπ κλπ με καλυψε ο φιλτατος νταφι. το αρνητικο που εχω να αναφερω ειναι τα σκουπιδια στους δρομους κ η ελλειψη καδων, καθως κ η παραλογη οδηγηση. επισης ειναι λιγο δαιδαλωδης σαν πολη, αλλα αυτο μπορω να πω οτι ερχεται να συμπληρωσει τη γοητεια της πολης - δεν ξερεις παντα που θα καταληξει ο δρομος που παιρνεις!
επισης, μεγαλο συν για μενα - πρωτη μερα που πηγα στη δευτεροβαθμια, μολις εμαθαν οτι ερχομαι απο μακεδονια βγαλανε τις ρακες (μαλλον αφορμη ηθελαν δηλ) κ 10 η ωρα το πρωι τσουγκρουσαμε με τους υπαλληλους κ τους αιρετους. πολυ φιλοξενοι ανθρωποι, πολυ καλη αντιμετωπιση κ εξυπηρετηση τοσο απο τους υπαλληλους του γραφειου οσο κ απο τους ανθρωπους στο σχολειο.
συμπερασμα... κ να πιασω μορια για βορεια (δυσκολο δηλ) δεν παω... σε καμιιιιιιιιιιιιιιιια περιπτωση!!!
ευχαριστώ πολύ vivi να ήξερες πόσο με ανακουφίζεις με όλα αυτά τα ωραία πράγματα που μου λες.
είμαι κ εγώ από Μακεδονία κ δεν έχω πάει ποτέ ηράκλειο οπότε όλα μου φαντάζουν κάπως δύσκολα.
όποια άλλη πληροφορία έχεις είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:32:42 pm »
πρωτη μερα που πηγα στη δευτεροβαθμια, μολις εμαθαν οτι ερχομαι απο μακεδονια βγαλανε τις ρακες (μαλλον αφορμη ηθελαν δηλ) κ 10 η ωρα το πρωι τσουγκρουσαμε με τους υπαλληλους κ τους αιρετους. πολυ φιλοξενοι ανθρωποι, πολυ καλη αντιμετωπιση κ εξυπηρετηση τοσο απο τους υπαλληλους του γραφειου οσο κ απο τους ανθρωπους στο σχολειο.

δηλαδή αν τους πω κι εγώ ότι είμαι από Μακεδονία θα φύγω ντύρλα από 'κει? ;D ;D ;D
Θα τους πάω αν είναι σπιτικό τσίπουρο με γλυκάνησο και τότε να δούμε ποιος θα αντέξει!!! ;D ;D ;D
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά