0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE THΣ ΠΡΩΤΟ
Και εγώ πέρσι πρωτοδιορίστικα στο Ηράκλειο νηπιαγωγός.Έμενα σε ξενοδοχείο για 2 εβδομάδες μέχρι να ανκοινωθεί σε ποιό σχολείο θα είμαι.Όλοι έτσι έκαναν.Τελικά έμεινα Ηράκλειο παρόλο που το χωριό που τοποθετήθηκα ήταν 40 λεπτά μακρια.Τα ενοίκια κυμαίνονταν από 250-350 ευρώ(επιπλωμένες γκαρσονιέρες).Η ζωή στο Ηράκλειο ειναι super.Έχει τα πανταααα!!!Αν κάνεις και καλή παρέα θα περασεις τέλεια!Οτι πληροφορία θες πες μου.Για οτι θες
Παράθεση από: Thomas72 στις Αυγούστου 14, 2009, 03:40:42 pmΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE THΣ ΠΡΩΤΟ
To Ηράκλειο λοιπόν.....Δεν είμαι ντόπιος αλλά γνωρίζω αυτήν την πόλη 17 χρόνια τώρα -πρωτοήρθα ως επισκέπτης όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Ρέθυμνο, και πολλές φορές από τότε, μέχρι που εγκαταστάθηκα οριστικά ως νεοδιόριστος πριν 2 χρόνια. Ανέκαθεν, από το Πανεπιστήμιο ήδη, είχα πάντα πολλούς φίλους από εδώ, κι έτσι η
mkar τι ειδικότητα είσαι;
θα συμφωνησω με τον νταφι - μετα απο 1 χρονια πρωτοδιοριστη στη χιο, το ηρακλειο ηταν μια οαση φετος κ δεν το αλλαζω με κανενα αλλο μερος της ελλαδας! μπορει να εχει την ασχημια του κ να μην εχει τη γραφικοτητα της υπολοιπης κρητης, αλλα εγω νιωθω σαν να ειμαι στη θεσνικη με καλυτερο καιρο κ ωραιες παραλιες! η δε συγκοινωνια αψογη - περυσι εφαγα πολυ απαγορευτικο στη μαπα, φετος μονο 6 ωρες (ουτε καν δωδεκαωρο) εβγαλε απαγορευτικο. οσον αφορα τη νυχτερινη ζωη κλπ κλπ με καλυψε ο φιλτατος νταφι. το αρνητικο που εχω να αναφερω ειναι τα σκουπιδια στους δρομους κ η ελλειψη καδων, καθως κ η παραλογη οδηγηση. επισης ειναι λιγο δαιδαλωδης σαν πολη, αλλα αυτο μπορω να πω οτι ερχεται να συμπληρωσει τη γοητεια της πολης - δεν ξερεις παντα που θα καταληξει ο δρομος που παιρνεις!επισης, μεγαλο συν για μενα - πρωτη μερα που πηγα στη δευτεροβαθμια, μολις εμαθαν οτι ερχομαι απο μακεδονια βγαλανε τις ρακες (μαλλον αφορμη ηθελαν δηλ) κ 10 η ωρα το πρωι τσουγκρουσαμε με τους υπαλληλους κ τους αιρετους. πολυ φιλοξενοι ανθρωποι, πολυ καλη αντιμετωπιση κ εξυπηρετηση τοσο απο τους υπαλληλους του γραφειου οσο κ απο τους ανθρωπους στο σχολειο.συμπερασμα... κ να πιασω μορια για βορεια (δυσκολο δηλ) δεν παω... σε καμιιιιιιιιιιιιιιιια περιπτωση!!!
πρωτη μερα που πηγα στη δευτεροβαθμια, μολις εμαθαν οτι ερχομαι απο μακεδονια βγαλανε τις ρακες (μαλλον αφορμη ηθελαν δηλ) κ 10 η ωρα το πρωι τσουγκρουσαμε με τους υπαλληλους κ τους αιρετους. πολυ φιλοξενοι ανθρωποι, πολυ καλη αντιμετωπιση κ εξυπηρετηση τοσο απο τους υπαλληλους του γραφειου οσο κ απο τους ανθρωπους στο σχολειο.