0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρθρο 5Οι μαθητές, που εμπίπτουν στις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Νόμου 1566/85 (ΦΕΚ 167/τ.Α), των οποίων οι ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, κατά τις διατάξεις του άρθρου 33 του ίδιου Νόμου έχουν πιστοποιηθεί, εφόσον δεν είναι προφανείς, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φοιτούν : α) ως εντεταγμένοι σε κανονικά Γυμνάσια β) σε ειδικές τάξεις, τμήματα ή ομάδες που λειτουργούν μέσα σε κανονικά Γυμνάσια και γ) σε αυτοτελή ειδικά Γυμνάσια, προάγονται, απολύονται, παραπέμπονται η απορρίπτονται σύμφωνα με τις διατάξεις των §§ 1,2 και 3 του άρθρου 1 του Π.Δ. 182/84 (ΦΕΚ 60/τ.Α) με μείωση του προβλεπόμενου από το εδάφιο γ της § 1 του άρθρου αυτού μέσου όρου σε "τουλάχιστον δώδεκα (12)".
Άρθρο 1Το άρθρο 7 του Π.Δ. 465/81 (ΦΕΚ 129/15.5.81 τ. Α΄) αντικαθίσταται ως εξής:Εξαγωγή αποτελέσματος ετήσιας προόδου των μαθητών1. Ο μαθητής κρίνεται άξιος προαγωγής ή απόλυσης:α. Όταν έχει σε κάθε μάθημα των ομάδων Α και
Καλησπερα συναδελφοι!Ηθελα να θεσω κάποιες αποριες μου. Ειμαι φιλολογος σε τμημα ενταξης.Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:1.Στο σχολειο μου η συναδελφος που εχει τα νεα σε ολες τις ταξεις του γυμνασιου μου δηλωσε οτι θα βαλει αυτη τα θεματα στα παιδια κ οτι ειναι απο τον νομο καλυμενη. Ισχυει κατι τετοιο? Εγω αποκλειεται να φτασω τοσο μπροστα στην υλη. 2. Τα θεματα απο τον νομο ειναι καλυμενη μονο για τις εξετασεις Ιουνιου ή κ για τα διαγωνισματα?3. Τα παιδια που εχω στη β κ γ γυμνασιου δεν τα εχω προχωρησει πολυ γιατι εχουν απειρα κενα κ προσπαθω να καλυψω καποια βασικα. Μηπως επρεπε να προχωραω για να βγει η υλη?4. Εχω εναν μαθητη ο οποιος εχει δυσλεξια αλλα ειναι απολυτα αρνητικος στο να μαθει.Δεν τον ενδιαφερει λεει. Ειναι γ γυμνασιου. Πως να του συμπεριφερθω? Δε θελω να τον κανακεψω αλλα ουτε κ να τον κοψω.5. Μεχρι ποτε θα πρεπει να εχω τελειωσει τα διαγωνισματα του τριμηνου?
Σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου!Θα πράξω οσα μου ειπες κ ελπιζω να πανε όλα καλα.Ακουσα οτι βγηκε νομος πως τα διαγωνισματα τριμηνου μπορουν να ειναι κ απροειδοποιητα.