0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επικοινώνησα με την ΕΑΠ (Παπαχριστούδης Τάσος, τηλ:210-3329.806) και με ενημέρωσαν πως θα καταθέσουν τα χρήματα των ΙΕΚ που ενταλματοποιήθηκαν τον Απρίλιο, την Παρασκευή 18/5.Αναμένουμε λοιπόν.
Παράθεση από: soch στις Μαΐου 14, 2012, 06:24:36 pmΕίχα συζήτηση με την προϊσταμένη της ΥΔΕ στο υπουργείο παιδείας, σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης χρημάτων για εξόφληση ΙΕΚ παρελθόντων ετών.Αυτή τη φορά περιμένω και γω χρήματα. Μου είχε πει για Παρασκευή ή σήμερα Δευτέρα. Το απόγευμα δεν είχαν μπει χρήματα στο λογαριασμό Εθνικής.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που διάβασα παραπάνω για μέχρι 20 Μαΐου, μακάρι να γίνει η κατάθεση μέχρι τότε και να λήξει η ιστορία.Διότι (και δεν θέλω να γίνω διασπορέας ψευδών ειδήσεων) όλο και κάτι "παίρνει το αυτί μου" για πάγωμα εξόφλησης υποχρεώσεων του δημοσίου προς τρίτους με σκοπό να μείνουν χρήματα για μισθούς & συντάξεις Ιουνίου.Θα δούμε, μακάρι να είναι υπερβολές.Εμπορική δεν είναι η τραπεζα μεχρι και ιουνιο 2010?
Είχα συζήτηση με την προϊσταμένη της ΥΔΕ στο υπουργείο παιδείας, σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης χρημάτων για εξόφληση ΙΕΚ παρελθόντων ετών.Αυτή τη φορά περιμένω και γω χρήματα. Μου είχε πει για Παρασκευή ή σήμερα Δευτέρα. Το απόγευμα δεν είχαν μπει χρήματα στο λογαριασμό Εθνικής.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που διάβασα παραπάνω για μέχρι 20 Μαΐου, μακάρι να γίνει η κατάθεση μέχρι τότε και να λήξει η ιστορία.Διότι (και δεν θέλω να γίνω διασπορέας ψευδών ειδήσεων) όλο και κάτι "παίρνει το αυτί μου" για πάγωμα εξόφλησης υποχρεώσεων του δημοσίου προς τρίτους με σκοπό να μείνουν χρήματα για μισθούς & συντάξεις Ιουνίου.Θα δούμε, μακάρι να είναι υπερβολές.
προφανώς να έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα....το 2009 που δούλευα μου ζήτησαν λογαριασμό αποκλειστικά στην εμπορική και αναγκαστικά πήγα και άνοιξα λογαριασμό τότε...και από τότε είναι μηδενικός...χιχιχι...