0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΙΕΚ Επανωμης λέει δεν έχει ιδέα για το συγκεκριμένο ζήτημα...βαρέθηκα αυτή την κωλοχωρα πια...
Παράθεση από: zonzon στις Ιουλίου 20, 2012, 08:08:55 pmΤο ΙΕΚ Επανωμης λέει δεν έχει ιδέα για το συγκεκριμένο ζήτημα...βαρέθηκα αυτή την κωλοχωρα πια...Δεν είσαι ο μόνος!
Καλησπέρα!Εμένα σήμερα μου είπαν ότι το εαρινό εξάμηνο του 2012 θα εξοφληθεί όλο το ποσό μέχρι 31/07!!!!!!Φυσικά εντυπωσιάστηκα....Έχει κανείς άλλος καμιά ενημέρωση?
Παράθεση από: amarillis στις Ιουλίου 21, 2012, 01:46:13 amΚαλησπέρα!Εμένα σήμερα μου είπαν ότι το εαρινό εξάμηνο του 2012 θα εξοφληθεί όλο το ποσό μέχρι 31/07!!!!!!Φυσικά εντυπωσιάστηκα....Έχει κανείς άλλος καμιά ενημέρωση?πραγματι εντυπωσιακό! πολυ καλο για να ναι αληθινο!
Είχα μιλήσει για αυτό το ενδεχόμενο εδώ και δύο εβδομάδες !!! πιστέυω απο την τετάρτη 25 του μηνός θα ξεκινήσουν να πληρώνουν κάποια ιέκ μέχρι αρχές αυγούστου θα έχουν πληρώσει όλα ! από το ιέκ αιγάλεω μου ζήτησαν να τους στείλω όσο τον δυνατον πιο γρήγορα ένα χαρτί για να προχωρήσουν σε πληρωμές αυτήν την εβδομάδα...
Και οι συναδελφοι ποιον θα πεσουνε να φανε? Το ΙΔΕΝΙ
Παράθεση από: senior_ στις Ιουλίου 21, 2012, 11:21:03 amΕίχα μιλήσει για αυτό το ενδεχόμενο εδώ και δύο εβδομάδες !!! πιστέυω απο την τετάρτη 25 του μηνός θα ξεκινήσουν να πληρώνουν κάποια ιέκ μέχρι αρχές αυγούστου θα έχουν πληρώσει όλα ! από το ιέκ αιγάλεω μου ζήτησαν να τους στείλω όσο τον δυνατον πιο γρήγορα ένα χαρτί για να προχωρήσουν σε πληρωμές αυτήν την εβδομάδα...Τι χαρτι παλι ζητησανε? Δηλαδη, για το αυτονοητο (την πληρωμη μας), θα μας ζητανε και χαρτια? Και γιατι εσυ να εισαι διαθεσιμος καλοκαιριατικα να ψαχνεις και να στελνεις χαρτια? Και φυσικα θα σου ειπαν "αν δεν το στειλεις, δεν θα πληρωθεις!", ε?Αντε και εις ανωτερα "ανταλλαγματα"!ΥΓ. Κι εμενα μου ζητησανε χαρτια και μλκς και τους ειπα δεν τα εχω/δεν τα στελνω. Απαντηση: "Μα θα καθυστερησετε τους συναδελφους σας στην πληρωμη...". Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???Και οι συναδελφοι ποιον θα πεσουνε να φανε? Το ΙΔΕΝΙ
Παράθεση από: Κοροιδο στις Ιουλίου 23, 2012, 10:07:20 amΑν δε με πληρωσουν, θα πεσει μηνυση...Σίγουρα;Καλό είναι να μην κάνουμε τα λιοντάρια στα λόγια, και τα πρόβατα στην πράξη, αλλά το αντίθετο.
Αν δε με πληρωσουν, θα πεσει μηνυση...