0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα επιβεβαιώνω α) το Ιεκ Θέρμης πλήρωσε και β) τα λεφτά που μπήκαν είναι λιγότερα !!Είχα τις ίδιες ώρες στο Ιεκ Νεάπολης πληρώθηκα τον Ιούλιο και για τις ίδιες ώρες τώρα μου έβαλαν περίπου 100 ευρώ λιγότερα. Όποιος μπορεί ας ρωτήσει είτε στο σωματείο είτε στο Υπουργείο γιατί υπάρχει αυτο το λάθος μήπως ακολουθήσει συμπληρωματική πληρωμή
Παράθεση από: DIM_T στις Αυγούστου 21, 2012, 12:46:33 pmΚαλησπέρα επιβεβαιώνω α) το Ιεκ Θέρμης πλήρωσε και β) τα λεφτά που μπήκαν είναι λιγότερα !!Είχα τις ίδιες ώρες στο Ιεκ Νεάπολης πληρώθηκα τον Ιούλιο και για τις ίδιες ώρες τώρα μου έβαλαν περίπου 100 ευρώ λιγότερα. Όποιος μπορεί ας ρωτήσει είτε στο σωματείο είτε στο Υπουργείο γιατί υπάρχει αυτο το λάθος μήπως ακολουθήσει συμπληρωματική πληρωμήΑν ανέλαβες μάθημα μετά τις 14/3, είτε κάποιος παραιτήθηκε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δεν πληρώθηκες όπως και εγώ τις ώρες αυτές. Σε τηλ επικοινωνία με το ΙΕΚ μου είπαν πως είναι θέμα του ΙΝΕΔΙ
καλημερα, η νεα προκυρηξη που θα βγει για τα δημοσια ιεκ, θα αναφερεται σε μονο σε συμβαση μισθωσης εργου. Ξερει κανεις αν αυτη θα αφορα εκπαιδευτες που ειχουν ηδη ικα? ή μονο σε οσους εχουν ηδη απυ?
η προκύρηξη δεν θα επρεπε να ειχε ηδη βγει;και να δημοσιευθει σε εφημεριδες την Κυριακη που μας περασε;οι αιτησεις απο το χρονοδιαγραμμα νομιζω οτι ειναι 12-18/9/2012
http://cert.gsae.edu.gr/iek/index.php/menu11-3