*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1733030 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #2170 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:15:36 pm »
nlp καλωσήρθες στο pde. Πριν αρνηθείς επίσημα...άφησε πρώτα να ξεκαθαριστεί αν υποχρεούνται να έχουν έναρξη στον ΟΑΕΕ όσοι είναι κάτω από τις 5000 μικτά ετήσιο εισόδημα.

LAsid, νομίζω οτι αυτό ήταν να το κάνουν από το προηγούμενο κιόλας εξάμηνο, και τους είπαν από τα ΙΕΚ οτι δε μπορεί να γίνει "μετατροπή" σε ΟΑΕΕ μέσα στη μέση του εξαμήνου, και να διώξουν όσους έχουν ΙΚΑ. Επομένως το άφησαν γι' αυτό το εξάμηνο, προφανώς, κάτι μου έλεγαν κι εμένα οτι "περιμένουν τους μονίμους" τελικά οι μόνιμοι δε φάνηκαν, και με κάλεσαν και πήγα ήδη κι έκανα και μάθημα.
Όσο περνάει ο καιρός, δε νομίζω οτι είναι και πολύ εφικτό να διώξουν τους εκπαιδευτές που δεν έχουν ΟΑΕΕ και έχουν ΙΚΑ. Μετά θα πρέπει να επαναπροκηρουν θέσεις, να βρούν άτομα με ΟΑΕΕ, κλπ, και όλα αυτά παίρνουν χρόνο. ουσιαστικά θα χαθεί το εξάμηνο αν το κάνουν.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2171 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:17:38 pm »
Με λίγα λόγια Γιάννη στηρίζεσαι στην ανοργανωσιά τους και τελικά κάνεις μάθημα χωρίς ΟΑΕΕ. Καλό!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2172 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:20:01 pm »
Στηριζόμαστε στα δεδομένα. Και η ανοργανωσιά στο ελληνικό μηδόσιο, εεεε δημόσιο, είναι τόσο δεδομένη, οσο η βαρύτητα στη φυσική.  ;D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος epas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2173 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:21:20 pm »
Οι ενστασεις τελικά είναι μονόδρομος! Υπάρχει έντονη κινητικότητα των αδικημένων εκπαιδευτών και καλα κάνουν!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2174 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:24:44 pm »
Αν βρήκες την κερκόπορτα Γιάννη, καλά έκανες και μπήκες. Είναι έξυπνο να εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του συστήματος...αρκεί να έχεις τη διορατικότητα να τις κατανοήσεις, αν βρεις τις νομικές διατάξεις και τις διαβάσεις.

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2175 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 10:35:26 pm »
Καλησπερα συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειμαι παντελως ασχετη με τα ΙΕΚ , με πηραν σε ενα να κανω μαθημα 3 ωρες την εβδομαδα. Θα ηθελα να ξερω αν παυω να ειμαι ανεργη δλδ θα φαινεται οτι παιρνω μισθο?

Καλησπέρα. Πριν σου απαντήσω, αγαπητοί συνάδελφοι καλό είναι μερικές φορές να μην απαντάμε αν δεν είμαι πεπεισμένοι για την ορθότητα της απάντησης μας. Μπορεί να επηρεάσουμε αρνητικά κάποιον και να χάσει χρήματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2012, 11:57:42 pm από perastikos_kav »

Αποσυνδεδεμένος thrasius

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2176 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 11:31:28 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι,
εάν έχω καταλάβει καλά δεν έχει ακόμα διελευκανθεί το θέμα κατά πόσο οι άνεργοι οφείλουν να ανοίξουν οαεε για τα ΙΕΚ.
Μου τηλεφώνησε τη Παρασκευή διευθυντής κεντρικού ΙΕΚ ότι έχω επιλεγεί για 2 ώρες και κατά πόσο διατίθεμαι να ανοίξω οαεε σε περίπτωση που το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος nlp

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2177 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:17:12 am »
nlp καλωσήρθες στο pde. Πριν αρνηθείς επίσημα...άφησε πρώτα να ξεκαθαριστεί αν υποχρεούνται να έχουν έναρξη στον ΟΑΕΕ όσοι είναι κάτω από τις 5000 μικτά ετήσιο εισόδημα.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Η πίεση του ΙΕΚ ήταν μεγάλη για άμεση απάντηση κι έτσι προτίμησα να παραμείνω στην ανεργία από το να εφαρμόσω ένα μέτρο όμως που ακόμη ΔΕΝ έχει επίσημα ανακοινωθεί!
Όταν ρώτησα το όνομα του διευθυντή για να ξέρω με ποιόν μιλάω, μετά δυσκολίας μου το είπε και μυρίζομαι διάφορα...
Καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή το μάθημα και λόγω προϋπηρεσίας, δίκαια με ενημέρωσαν.

Αποσυνδεδεμένος joinJ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον
    • Προφίλ
« Απάντηση #2178 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:38:36 am »
joinj

ένσταση δεν έκανες στο ίδιο το ΙΕΚ κατά του πίνακα Η2 / Η3; Ζήτησες δηλαδή απλά τους πίνακες Η2 / Η3 με μια απλή αίτηση από τα ΙΕΚ που δεν σε προσέλαβαν και έκανες μόνο "αναφορά" (ή τέλος πάντων όπως λέγεται) στον συνήγορο του πολίτη;

επίσης το ΦΕΚ.507/1992 είναι λίγο άσχετο καθώς αναφέρεται είτε στον Δήμο Πατραίων είτε σε κάτι ρυμοτομικά σχέδια
Είχα κάνει αίτηση χορήγησης των πινάκων (Η2) και γνωστοποίησης των ονομάτων των εκπαιδευτών που προσελήφθησαν. Μετά έκανα ένσταση και μετά αναφορά στο Συνήγορο. Το ΦΕΚ είναι αυτό που έγραψα, ΦΕΚ507 /21-09-1992, δες στη σελίδα 3 (5392 του ΦΕΚ) (Αριθ. 1135 Τροποποίηση της αριθ.121/25-5-1992 Απόφαση του Υπουργού ΥΠΕΠΘ). Αν δεν το βρίσκεις, να στο στείλω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2012, 08:49:01 am από joinJ »

Αποσυνδεδεμένος computerakias1974

• Νέο μέλος
  • *
  • Πτέραρχος Πολεμικής Αεροπορίας του Μπανάν
    • Προφίλ
« Απάντηση #2179 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:30:47 pm »
...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2013, 09:06:50 pm από computerakias1974 »

Αποσυνδεδεμένος joinJ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον
    • Προφίλ
« Απάντηση #2180 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 12:52:14 pm »
πώς το κάνω αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2181 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 04:58:29 pm »
Αλλά όσον αφορά το επίπεδο των σπουδών είναι σαφής υποβάθμιση να απορρίπτεις αιτήσεις ωρομισθίων με εξειδίκευση, μεταπτυχιακά και διδακτορικά για να κάνει το μάθημα κάποιος που έτυχε να διοριστεί στη δευτεροβάθμια πριν κάποια χρόνια και μπορεί να μην έχει καν πτυχίο πληροφορικής... Πχ σκέψου να πρέπει να διδάξει μαθήματα τύπου "Exchange server" ή κάποια γλώσσα προγραμματισμού κάποιος που έχει τελειώσει Θεολόγος και έχει 100 ώρες επιμόρφωση σε χρήση υπολογιστών...

Το οτι αυτος ο αδαης/αχρηστος ανθρωπος διδασκει σε καποιο κανονικο σχολειο-οχι ιεκ (ή εστω καθεται σε κανα γραφειο α'/β' θμιας) δεν ειναι υποβαθμιση και χασιμο δημοσιου (δηλαδη ΟΛΩΝ μας) χρηματος?

Ο computerakias εχει δικιο. Η λυση να απολυθουν οι αχρηστοι. Οχι να τους αφησουμε εκει που ειναι (και να συνεχισουν να πληρωνονται απο τους φορους μας) και εμεις να παμε και να δινουμε τον καλυτερο μας εαυτο για 12.4 ευρω/ ωρα...

Αποσυνδεδεμένος Κοροιδο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2012, 05:07:05 pm από Κοροιδο »

Αποσυνδεδεμένος computerakias1974

• Νέο μέλος
  • *
  • Πτέραρχος Πολεμικής Αεροπορίας του Μπανάν
    • Προφίλ
« Απάντηση #2183 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 07:32:56 pm »
...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2013, 09:07:00 pm από computerakias1974 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)