0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
nlp καλωσήρθες στο pde. Πριν αρνηθείς επίσημα...άφησε πρώτα να ξεκαθαριστεί αν υποχρεούνται να έχουν έναρξη στον ΟΑΕΕ όσοι είναι κάτω από τις 5000 μικτά ετήσιο εισόδημα.
Καλησπερα συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειμαι παντελως ασχετη με τα ΙΕΚ , με πηραν σε ενα να κανω μαθημα 3 ωρες την εβδομαδα. Θα ηθελα να ξερω αν παυω να ειμαι ανεργη δλδ θα φαινεται οτι παιρνω μισθο?
Καλησπέρα συνάδελφοι,εάν έχω καταλάβει καλά δεν έχει ακόμα διελευκανθεί το θέμα κατά πόσο οι άνεργοι οφείλουν να ανοίξουν οαεε για τα ΙΕΚ. Μου τηλεφώνησε τη Παρασκευή διευθυντής κεντρικού ΙΕΚ ότι έχω επιλεγεί για 2 ώρες και κατά πόσο διατίθεμαι να ανοίξω οαεε σε περίπτωση που το ΙΝΕΔΙ
joinj ένσταση δεν έκανες στο ίδιο το ΙΕΚ κατά του πίνακα Η2 / Η3; Ζήτησες δηλαδή απλά τους πίνακες Η2 / Η3 με μια απλή αίτηση από τα ΙΕΚ που δεν σε προσέλαβαν και έκανες μόνο "αναφορά" (ή τέλος πάντων όπως λέγεται) στον συνήγορο του πολίτη;επίσης το ΦΕΚ.507/1992 είναι λίγο άσχετο καθώς αναφέρεται είτε στον Δήμο Πατραίων είτε σε κάτι ρυμοτομικά σχέδια
Αλλά όσον αφορά το επίπεδο των σπουδών είναι σαφής υποβάθμιση να απορρίπτεις αιτήσεις ωρομισθίων με εξειδίκευση, μεταπτυχιακά και διδακτορικά για να κάνει το μάθημα κάποιος που έτυχε να διοριστεί στη δευτεροβάθμια πριν κάποια χρόνια και μπορεί να μην έχει καν πτυχίο πληροφορικής... Πχ σκέψου να πρέπει να διδάξει μαθήματα τύπου "Exchange server" ή κάποια γλώσσα προγραμματισμού κάποιος που έχει τελειώσει Θεολόγος και έχει 100 ώρες επιμόρφωση σε χρήση υπολογιστών...
πώς το κάνω αυτό;