0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λες να δεις....τα προσόντα , τί εννοείς? Anyway, πριν υποβάλλει κάποιος ένσταση, ας βεβαιωθεί τουλάχιστον ότι αυτός που του "έφαγε" τη θέση είναι βίσμα.
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:46:40 amΠαράθεση από: mirmidonas στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:36:37 amΚαλησπέρα,δουλεύω ωρομίσθιος σε ΤΕΙ και μου έδωσαν και δύο ώρες σε ΙΕΚ. Στο ΤΕΙ έχω ασφάλιση ΙΚΑ και για το ΙΕΚ απ'ότι μου είπαν πρέπει να γραφτώ στον ΟΑΕΕ. Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να πληρώνω και εκεί για ασφάλιση και πόσο για να δω αν με συμφέρει να δεχτώ τις ώρες;Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος γι'αυτό που συζητάτε αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσωΑγαπητέ συνάδελφε,ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα, τα οποία βασίζονται σε εγκυκλίους του ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: mirmidonas στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:36:37 amΚαλησπέρα,δουλεύω ωρομίσθιος σε ΤΕΙ και μου έδωσαν και δύο ώρες σε ΙΕΚ. Στο ΤΕΙ έχω ασφάλιση ΙΚΑ και για το ΙΕΚ απ'ότι μου είπαν πρέπει να γραφτώ στον ΟΑΕΕ. Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να πληρώνω και εκεί για ασφάλιση και πόσο για να δω αν με συμφέρει να δεχτώ τις ώρες;Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος γι'αυτό που συζητάτε αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσωΑγαπητέ συνάδελφε,ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα, τα οποία βασίζονται σε εγκυκλίους του ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα,δουλεύω ωρομίσθιος σε ΤΕΙ και μου έδωσαν και δύο ώρες σε ΙΕΚ. Στο ΤΕΙ έχω ασφάλιση ΙΚΑ και για το ΙΕΚ απ'ότι μου είπαν πρέπει να γραφτώ στον ΟΑΕΕ. Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να πληρώνω και εκεί για ασφάλιση και πόσο για να δω αν με συμφέρει να δεχτώ τις ώρες;Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος γι'αυτό που συζητάτε αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω
Τα έγγραφα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Μόνο αυτός που τα κατέθεσε μπορεί να τα δει.2 τρόποι υπάρχουν.1. Πήγαινε να τα δεις μαζί με αυτόν που τα κατέθεσε.2. Πήγαινε στον εισαγγελέα.Αξίζει όμως τον κόπο για 2 ή 3 ώρες στο ΙΕΚ? Γιατί σχεδόν σε όλους τόσες ώρες έδωσαν.
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 12:25:00 pmΤα έγγραφα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Μόνο αυτός που τα κατέθεσε μπορεί να τα δει.2 τρόποι υπάρχουν.1. Πήγαινε να τα δεις μαζί με αυτόν που τα κατέθεσε.2. Πήγαινε στον εισαγγελέα.Αξίζει όμως τον κόπο για 2 ή 3 ώρες στο ΙΕΚ? Γιατί σχεδόν σε όλους τόσες ώρες έδωσαν.και πάλι γράφεις ανακριβή πράγματα. Τα προσόντα ΟΛΑ φαίνονται στον Πινακα Η2. Για αυτό πρέπει να κάνει ΑΙΤΗΣΗ ο συνάδελφος για να πάρει τους πίνακες. Τον τρόπο τον επαναπαραθέτω http://www.pde.gr/index.php?topic=20894.msg622490#msg622490στην αίτηση γράψτε να "παρακαλώ να μου χορηγήσετε Πίνακα Η2 και Πίνακα Η3 για το εξάμηνο αυτό καθώς ήμουν υποψήφιος εκπαιδευτής στο ΙΕΚ σας για αυτό το εξάμηνο. Επίσης να μου τεκμηριώσετε γραπτώς και αναλυτικώς με ποιόν τρόπο υπολογίστηκαν τα μόρια των προσόντων (πτυχία/μεταπτυχιακά/διδακτορικά/πιστοποιήσεις/δημοσιεύσεις/εμπειρία) για τους υποψήφιους εκπαιδευτές καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους δεν επιλέχθηκα" ... καταθέστε την αίτηση στο ΙΕΚ και στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 12:25:00 pmΤα έγγραφα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Μόνο αυτός που τα κατέθεσε μπορεί να τα δει.2 τρόποι υπάρχουν.1. Πήγαινε να τα δεις μαζί με αυτόν που τα κατέθεσε.2. Πήγαινε στον εισαγγελέα.Αξίζει όμως τον κόπο για 2 ή 3 ώρες στο ΙΕΚ? Γιατί σχεδόν σε όλους τόσες ώρες έδωσαν.Καλα ναι, σιγα μην παρω και την ΕΥΠ... Το βρηκα.νόμος 2690/1999, Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας, ΑΡΘΡΟ 5: ΠΡΟΣ