0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:46:40 amΑγαπητέ συνάδελφε,ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα, τα οποία βασίζονται σε εγκυκλίους του ΙΝΕΔΙ
Αγαπητέ συνάδελφε,ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα, τα οποία βασίζονται σε εγκυκλίους του ΙΝΕΔΙ
Για την επιλογή των εκπαιδευτών, προτάχθηκε η ανεργία, κάτι που, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι νομότυπο. Οπότε, όσοι δε δηλώσατε άνεργοι στην αίτηση μην κάνετε τον κόπο να κάνετε ένσταση.
Κι έτσι έχοντας ανεργία, αρνήθηκα τη θέση... Πάρα Πολύ Ωραία!
Η απάντησή μου αφορά το αίτημα να δει κάποιος τα έγγραφα που κατέθεσε κάποιος άλλος μαζί με την αίτησή του ( πτυχίο, πιστοποιητικά, δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης ή ένταξης σε ευπαθείς ομάδες κτλ. ). ΔΕΝ αφορά η απάντησή μου το αίτημα να δει κάποιος τους αξιολογικούς πίνακες, κάτι που ασφαλώς μπορεί να κάνει.
πάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...
Ασφαλώς και έχεις δικαίωμα πρόσβασης στα δικαιολογητικά συνυποψηφίου σου, υπάρχουν σχετικές αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αν σου αρνηθούν την πρόσβαση μπορείς να προσφύγεις σε εισαγγελική παραγγελία (χωρίς κόστος).
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:55:17 amΠαράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 11, 2012, 10:46:40 amΑγαπητέ συνάδελφε,ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα, τα οποία βασίζονται σε εγκυκλίους του ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:54:24 pmΑσφαλώς και έχεις δικαίωμα πρόσβασης στα δικαιολογητικά συνυποψηφίου σου, υπάρχουν σχετικές αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αν σου αρνηθούν την πρόσβαση μπορείς να προσφύγεις σε εισαγγελική παραγγελία (χωρίς κόστος).Μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ, για το χωρίς κόστος στην εισαγγελία.
Παράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα ...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:58:38 pmΠαράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".Ακριβώς έτσι!Σε αυτή την περίπτωση μας παίρνει να διεκδικήσουμε κι άλλες ώρες; Ή μένουμε με τις 3 και λέμε και ευχαριστώ;
Παράθεση από: sylvia77 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:03:46 pmπάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα...Είναι παλιά και γνωστή τακτική sylvia77. Όταν ο άλλος (όχι το βύσμα) έχει καταφανώς περισσότερα προσόντα που βγάζουν μάτι, του πετάς ένα ξεροκόμματο για να μη διαμαρτυρηθεί. Θα μπορούσε να ονομάζεται και "οι 2 ώρες που κλείνουν στόματα".
πάντως και εγώ 3 ώρες πήρα μόνο, ενώ ήμουν πρώτη. Τις άλλες τρεις τις πήρε κάποιος που ο διευθυντής φαίνεται να τον ξέρει καλά, αφού είναι ο μόνος εκπαιδευτής που του μιλά στον ενικό....Τα συμπεράσματα δικά σας Εγώ απορώ πάντως πως μου δώσαν και αυτές τις 3 ώρες. Θα περίμενα να τις πάρει όλες το βύσμα...
Αν σου αρνηθούν την πρόσβαση μπορείς να προσφύγεις σε εισαγγελική παραγγελία (χωρίς κόστος).
Λέω ακριβώς λοιπόν ότι ο ευθυνόφοβος, στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάλληλος της υπηρεσίας πολύ δύσκολα θα σου δείξει τα δικαιολογητικά του συνυποψηφίου σου. Οπότε χρειάζεται εισαγγελέας.
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 11, 2012, 02:54:24 pmΑν σου αρνηθούν την πρόσβαση μπορείς να προσφύγεις σε εισαγγελική παραγγελία (χωρίς κόστος).Γιαννη μπορεις να μας πεις περισσοτερα? Εισαγγελικη παραγγελια πως κανεις? Αστυνομια ή απευθειας εισαγγελεα?Και μια μηνυση α) στην υπηρεσια και β) προσωπικα σε αυτον που υπογραψει την αρνητικη απαντηση στην αιτηση προσβασης μου. Λεφτα για τετοια εχουμε, για χαρατσια δεν εχουμε!