0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από που προκύπτει ότι κάποιος που έχει διδακτορικό "πάει όποτε του καπνίσει για μάθημα";Αρχίσαμε τις υπεραπλουστεύσεις και τα ισοπεδώνουμε όλα ή μου φαίνεται;
Και πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις 3 ώρες και διαμαρτύρονται δεν ήταν στα ΙΕΚ και στα "μαύρα χρόνια", παίρνοντας και τότε 3 ώρες? Και πού ξέρεις οτι αυτοί που πήραν τις πιο πολλές ώρες, ήταν στα "μαυρα χρόνια"?Γιατί η εμπειρία η δική μου, μου λέει οτι συνήθως, αυτοί που παίρνουν τις πολλές ώρες δεν είναι τα "φιλότιμα" παιδιά, αλλά καριβώς αυτοί που εμφανίζονται όταν αρχίζει να "έχει φαΐ" η υπόθεση.
Τι γινεται;; Πληρωσαν τελικα κανεναν ;; Η ακομαααα;;;
τα ΙΕΚ δεν ειναι για αποκλειστικη απασχοληση ......... αν καποιος παιρνει 3 ωρες μια χαρα ειναι .Καποιοι θελετε να παιζουν ρολο μονο τα διδακτορικα .Θα κανω μια απλη ερωτηση , Τα τελευταια χρονια τις θεσεις ευθυνης παιρνουν κυριως οι κατοχοι αυξημενων τιτλων .ειδατε εσεις καμμια ποιοτητα υπηρεσιων στη δημοσια διοικηση; Τι να τον κανεις εναν εκπαιδευτη που ενω εχει 3 διδακτορικα...... ερχεται οποτε του καπνισει για μαθημα; Ο πιο ευσχημος τροπος ειναι να του δωσεις ενα διωρακι προκειμενου να αποφυγεις μια δυσμενη αξιολογηση προς την ΓΓΔ