0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε κανένα νέο για πληρωμές ,Χριστούγεννα πλησιάζουν.
δυστυχως τιποτα ακομα...... Αρχισα να μην ελπιζω πια...
Φανταζεστε τι θα γινοταν εαν οι αναπληρωτες δεν ειχαν πληρωθει οπως εμεις?Αν υπεγραφαν συμβασεις μισθωσης εργου?
Καλησπέρα. Νομίζω ότι το πρόβλημα της απραξίας και του ωχ αδερφισμού είναι γενικότερο.Οι περισσότεροι λένε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Από την άλλη εμείς στα ΙΕΚ σήμερα είμαστε και αύριο όχι. Επομένως πως θα διεκδικήσουμε, πως θα το οργανώσουμε;Κάτι σωματεία ΕΔΙΕΚ και τα λοιπά που είναι τώρα να μας βοηθήσουν;Πάντως και εχθές λέγαν ότι δεν πήραν χρηματοδότηση και μου έδωσαν ένα άλλο τηλ. που τελειώνει σε 4616 αλλά δεν απαντάει κανείς.Λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε εκτός απο τηλ. για να πάρουμε αυτά τα χρήματα που όλοι έχουμε ανάγκη:Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Συμφωνώ να συντονιστούμε αλλά ίσως θα πρέπει σε κάθε πόλη γιατί για Αθήνα άλλος δύσκολα κατεβαίνει.Άρα σε κάθε πόλη να γίνουν διαμαρτυρίες,συγκεντρώσεις κ.λ.π. Ας οργανωθούμε λοιπόν απο εδώ μέσα.Μήπως θα ήταν φρόνιμο να μιλήσουμε με κανένα κανάλι; Σκέψη κάνω......
καλή συνάδελφε thalassia και πάντες Συνάδελφοι.....Στο τελευταίο "...Μήπως θα ήταν φρόνιμο να μιλήσουμε με κανένα κανάλι; Σκέψη κάνω......" .. ομολογώ ότι στους μεταμοντέρνους (;...) ή τόσο πίσω μεσαιωνικούς καιρούς μας..... Ό,τι το "αποδωτικότερον" είν' να βγει κανένας με το "παράπονό" του , το Δίκιο του ... και σε σκηνοθεσία τιβί... "Δείτε τα χάλια μας.." , να πάρει σειρά στον κάθε Αυτιά...Παππαδάκη ... πρόθυμο για αντιπολίτευση ΣΚΑΙ κλπκλπ... Χρόνια , πίσω ...από την "ωραία" εποχή .."θα σε βγάλω στον Τριανταφυλλόπουλο"....Η Δημοσιότητα , ως διαμεσολαβητής (που , αναγκαστικά , παίζεις με τους όρους των Μ.Μ."Ε.") δεν κακή......Ωστόσο, προσωπικά , εγώ , ΔΕΝ' μαι πρόθυμος να γίνω - γίνουμε πελάτης "μοιρασιάς" κλαψομ##@@@ιάς (ΔΙΟΤΙ έτσι χειρίζονται μέχρι και το Απόλυτο Δίκιο..) τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. ..Ας "καταγράψουν" ... που μάλλον θα το κάνουν για τρέχοντες δικούς τους λόγους οι Τιβιές ... ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας ... θα λειτουργήσει......Μιας "μαζικότητας" ... τεσπά .. κάποιων δεκάδων Συναδέλφων Πίεση , Αυθεντική και Αυθόρμητη , στο Δεύτερη φορά... Καμμένη "αριστερά" υπουργείο , που θα .. προσκυνήσουν να καλύψουν τόσα ΜΜΕ , Ως Κινηματική Πράξη , που "επικοινωνείται" , χωρίς να κλαυτούμε σε κανένα ΜΜΕ , Νομίζω ότι μπορεί να δώσει λύσεις... ... Το λέω , περισσότερο με το ΠΕΙΣΜΑ και το ΓΝΗΣΙΟ του Δίκιου μας και λιγότερο με τα βολικά εργαλεία , που λόγω επαγγέλματος (άνεργος σ' αυτό) μπορώ νά' χω κι έχω στα ΜΜΕ... ... Το λέω με όσα Έχω σπουδάσει και ξέρω στην απόλυτη πράξη , στην Επικοινωνία και την Πολιτική.. ως εργαλεία Διεκδίκησης - Εργαλεία ΜΟΝΟΝ
Σωστή σκέψη αλλά το να προβληθεί το θέμα από τα κανάλια δεν έχει κάποιο κόστος;Σκέψεις κάνω δεν το γνωρίζω αν πράγματι η προβολή αυτή έχει κόστος...
Αν το θέμα βγει σε μια δημοσιογραφική εκπομπή, γιατί να έχει κόστος; Αυτοί θέματα ψάχνουν, να έχουν να λένε κάτι!Ειδικά στις πρωινές εκπομπές...δεν είναι τίποτα σπουδαίο να το βγάλουν! Αρκεί να το θέλουν!