0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά το έθεσες: κάτι πρέπει να κάνουμε. Θεωρώ ότι και λεφτά να έρθουν, μπορεί να τα δώσουν όπου θέλουν. Δεν ξέρω τι κάνει ο σύλλογος των ΙΕΚ, αλλά οι με ΤΠΥ είναι όλοι απλήρωτοι για το 2015Α. Εκτός και αν είμαστε ευχαριστημένοι που πληρώθηκαν για το 2015Α όσοι έχουν ΙΚΑ για δύο μήνες. Πάλι καλός είναι ο υπουργός, ευτυχώς που δεν τον ρώτησε αν έχει πάρει πιστοποιητικό ΕΟΠΠΕΠ και αντί να ανοιχτεί κουβέντα για τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων, γίνονταν συζήτηση για το πιστοποιητικό αυτό
συναδερφε σου εχω απαντησει με προσωπικο μηνυμα...... Δεν προκειται να πληρωθουμε παρτε το χαμπαρι..... Και να μην πω οτι κ αυτους τους 2 μηνες π πληρωθηκαμε ηταν οτι να ναι λιψα..... Με εχουν αηδιασει..... Να σ πω εγω τι πρεπει να γινει αρχικα πριν κανω οτιδηποτε αλλο εαν μας παρουν ξανα στα ιεκ ολοι μαζι ομως ολοιιιι να μην ξεκινησουμε για δουλεια ωσπου να μας ξεχρεωσουν τα δεδουλευμενα μας... Ποιος το κανει ομως??? Μονο εγω κ συ? Δεν γινεται δουλεια ομως ετσι..... Το ιδιο ειχε γινει κ οταν μας χρωστουσαν λεφτα απο τα επαλ..... Ετρεχα κ απειλουσα σαν την χαζη...... Ξυπνηστε συναδερφοι ελεος.....
Πιστεύεις θα γίνει μάθημα αυτό το εξάμηνο στα ΙΕΚ; Εγω είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για το τι θα γίνει εκεί μέσα.Με απλήρωτους καθηγητές και με καθηστέρηση έναρξης 1,5 μήνα γιατί θα ξεκινήσουμε μετά τις 15 Νοεμβρίου. Αφού 6 τελειώνουν οι αιτήσεις και μετά θέλει και μια εβδομάδα προσωρινά αποτελέσματα, ενστάνεις και τελικοί πίνακες.Αν δεν πληρωθώ μάθημα δεν κάνω. Ας κάνουν οι άνεργοι που θα πρωτοδιδάξουν στα ΙΕΚ και θα καταλάβουν τι σημαίνει ΙΕΚ.
Προς όλουςΣας παρακαλώ όλοι μα όλοι να στείλουμε μήνυμα στον Παπαδάκη. Μπορεί κάποιοι να το θεωρείται γελοίο αλλά είναι ένας τρόπος να μας δώσουν σημασία. Στο παρελθόν τηλεφώνησα και στον Παπαδάκη και στη Ερτ αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση γιατί μόνο εγώ παραπονιόμουν. Ίσως αν όλοι βομβαρδίσουμε μηνύματα μας δώσουν σημασία. Θα στείλω ένα μήνυμα σήμερα στο Καλημέρα Ελλάδα.Σας παρακαλώ στείλε όλοι e-mail
Ο μόνος που θα φάει κράξιμο αν μιλήσει υπέρ της πιστοποίησης και υπέρ της μοριοδότησης της θα είσαι εσύ.