0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μπορείς να πάρεις μετάταξη για περιοχή που δεν έχεις δηλώσει....επομένως κλωσάς κανονικά!!!
Στο νομό μου δίνουν 4 θέσεις. Πόσοι θα είναι ΠΕ19 και πόσοι ΠΕ20 οεο;
Το 60-40 ισχύει πανελλαδικά και όχι ανά περιοχή.
Παράθεση από: sgav στις Μαρτίου 26, 2013, 08:07:12 pmΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ γιατί μάλλον έχω βαρέσει μπιέλα τις τελευταίες μέρες και σε λίγο θα παρερμηνεύω και τα αυτονόητα. Αυτό με την αναλογία 60 (ΠΕ19) - 40 (ΠΕ20) ισχύει για την κάθε περιοχή? Πχ στην περιφέρεια Αττικής θα πάρουν 190 με αναλογία 60-40??? Και στην συνέχεια αν στην Α' Αθήνας πάρουν 20 άτομα θα είναι πάλι με αναλογία 60-40 (δηλ. 12 ΠΕ19 και 8 ΠΕ20)ΥΓ Άδικα το κουράζω, στο τέλος θα κάτσω στην β/θμια μου...καλά, είμαστε μεγάλη παρέα όσοι έχουμε βαρέσει μπιέλα οπότε μην ανησυχείς!! Ισχύει για την κάθε περιοχή το αναλογικό. Τουλάχιστον, αυτό ξέρουμε μέχρι τώρα.
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ γιατί μάλλον έχω βαρέσει μπιέλα τις τελευταίες μέρες και σε λίγο θα παρερμηνεύω και τα αυτονόητα. Αυτό με την αναλογία 60 (ΠΕ19) - 40 (ΠΕ20) ισχύει για την κάθε περιοχή? Πχ στην περιφέρεια Αττικής θα πάρουν 190 με αναλογία 60-40??? Και στην συνέχεια αν στην Α' Αθήνας πάρουν 20 άτομα θα είναι πάλι με αναλογία 60-40 (δηλ. 12 ΠΕ19 και 8 ΠΕ20)ΥΓ Άδικα το κουράζω, στο τέλος θα κάτσω στην β/θμια μου...
τι έχει γίνει με τους θεατρολόγους που αναφέρθηκε πιο πάνω; Διορίστηκαν στην πρωτοβάθμια και έχασαν την οργανική τους;
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 10:20:49 pmΠαράθεση από: jtsop στις Μαρτίου 26, 2013, 10:14:31 pmΔε νομίζω ότι μπορεί να κάνει μετάταξη σε περιοχή που δεν έχει ικανοποιήσει μετάθεση.Γενικά αυτο ισχύει. τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δώσει μεταθέσεις σε διαφορετικές περιοχές απο αυτές που δώσει για μετατάξεις.... Αυτό μπορεί να το κάνει; ( γιατί μιλάμε για το ίδιο υπουργειο και για τους ίδιους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους... Εκεί ειναι που θέλω την διευκρίνιση...)Εμάς μας ενδιαφέρει αν μπορεί να μετατάξει του χρόνου πχ στη Θεσσαλονίκη αλλά να μην ικανοποιήσει αιτήσεις μετάθεσης για εκεί.Το ερώτημα όπως καταλαβαίνετε έχει σημασία για το αν κάποιος ο οποίος βρίσκεται πχ στην Ευρυτανία και θέλει να πάει Θεσσαλονίκη, συμφέρει να ρισκάρει (προκειμένου ΝΑ ΜΕΤΑΤΑΧΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) να δηλώσει Κρήτη-Δωδεκάνησα και μετά να πάρει σχεδόν σίγουρα μετάθεση στις υπόλοιπες μισές οργανικές στη Θεσσαλονίκη που θα συσταθούν του χρόνου (πρώτα ο Θεός ΠΑΝΤΑ)...
Παράθεση από: jtsop στις Μαρτίου 26, 2013, 10:14:31 pmΔε νομίζω ότι μπορεί να κάνει μετάταξη σε περιοχή που δεν έχει ικανοποιήσει μετάθεση.Γενικά αυτο ισχύει. τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δώσει μεταθέσεις σε διαφορετικές περιοχές απο αυτές που δώσει για μετατάξεις.... Αυτό μπορεί να το κάνει; ( γιατί μιλάμε για το ίδιο υπουργειο και για τους ίδιους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους... Εκεί ειναι που θέλω την διευκρίνιση...)
Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει μετάταξη σε περιοχή που δεν έχει ικανοποιήσει μετάθεση.
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 26, 2013, 08:41:44 pmΠαράθεση από: sgav στις Μαρτίου 26, 2013, 08:07:12 pmΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ γιατί μάλλον έχω βαρέσει μπιέλα τις τελευταίες μέρες και σε λίγο θα παρερμηνεύω και τα αυτονόητα. Αυτό με την αναλογία 60 (ΠΕ19) - 40 (ΠΕ20) ισχύει για την κάθε περιοχή? Πχ στην περιφέρεια Αττικής θα πάρουν 190 με αναλογία 60-40??? Και στην συνέχεια αν στην Α' Αθήνας πάρουν 20 άτομα θα είναι πάλι με αναλογία 60-40 (δηλ. 12 ΠΕ19 και 8 ΠΕ20)ΥΓ Άδικα το κουράζω, στο τέλος θα κάτσω στην β/θμια μου...καλά, είμαστε μεγάλη παρέα όσοι έχουμε βαρέσει μπιέλα οπότε μην ανησυχείς!! Ισχύει για την κάθε περιοχή το αναλογικό. Τουλάχιστον, αυτό ξέρουμε μέχρι τώρα. Ισχύει πράγματι αυτό; Αν είναι έτσι θα αδικηθούν πολύ οι ΠΕ19, αφού οι ΠΕ20 είναι λιγότεροι (τουλάχιστον οι αιτούντες)